Да се оплачем... 2026

• 198 679
  • 3 568
  •   2
Отговори
# 3 405
Дидка, ужас.

И аз май падах на Ломско, ама директно по гръб.

Записах час при д-р Найден Петров (Неоклиник). Прегледът е само платен, но нямаше обявени цени в Супердок.

# 3 406
  • София
И аз някак се завъртях и се озовах по гръб. Точно като костенурка се чувствах. И не мога да стана. И в паниката се опитвам да се хвана за ескалатора, ама той нали се движи и пак на земята. Голям срам.

# 3 407
Срам е само за тия, дето са те подминавали...

# 3 408
Внимание! Имало заговор в Израел срещу възрастните хора, които тежат на системата! Ако влезе в болница няма да излезела жива.
Едвам се сдържам да не я подпукам, но ми е жал!
Голямият син на ММ ще моли за отпуск и ще тръгва да пътува към нея. От снощи ни е побъркала всички. Направо треса от нерви, ни се води , ни се кара. По това което ми прати на снимка в за болница спешно! Написала съм всички стъпки. ММ звъня от тук на Макаби, хората са готови да я вземат веднага с линейка, да я карат в специална болница за рани. Тя оказва. Има право на асистент който да пазарува, чисти и да я обслужва- не желаела чужди хора да и влизали?! Има право да идва сестра и лекар у дома! И това не искала. Има гривна с бутон да вика спешна помощ и ще дойдат за минути, не знаела къде е гривната?!!
Уж е с акъла си, действията и не са съвсем.
Ще ме накара да викам, а не искам.

# 3 409
Жаки, взимайте нещата в свои ръце, тя е с възрастови изменения и не разсъждава нормално. Щом имате хора там, да я придружат до болница и да я успокояват.

# 3 410
Дидка, ужасно преживяне! И как ще те прескачат, какви са тези хора.

Кло, надявам се бързо да си стъпите на краката. Пари се изкарват, трудно, но се изкарват.

Жаки, дано успеете да я вразумите и настаните в лечебно заведение Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 23:29 от rummi_pl

# 3 411
За Израел не знам дали има заговор срещу възрастните хора, но за тук вчера ми се потвърди. Бяхме с майка ми в спешното, трима доктори казаха, че е за приемане, обаче места няма, особено с придружител. Вкъщи сме, на антибиотик без антибиограма. Кръстя се мама да се оправи. Сутринта не започна добре отново. Стиснете палци!
Жаки, бързо да се възстанови свекърва ти!

# 3 412
  • Варна
Стискам палци за всички в нужда, дано се оправят, възрастните хора са като малки деца. Това е категорично. Майка ми и тя е уж с акъла си, но често действята и приказките и не са обясними..
Корем ме боли мен Sad

# 3 413
Жаки, аз бих почнала с викането.

# 3 414
  • под тепетата
Не ми се искаше да пиша, но и ние сме в подобен филм със сестра ми. Кардиолог  изписа нови лекарства на майка ми, ма нямало да пие едното, че....една камара обяснения! И сега трябва да се ходи на втори преглед, а за какво, щом като тя не приема лекарството. Каква промяна ще види лекарката!?  Със зор ще я водя на невролог, ама за какво , че то всичко и си било наред! Да, и в следващия момент ти казва, че главата не е нейна. Има прекаран инсулт, нищо не пие за мозъка! Общо взето всеки разговор се превръща в спор и кавга и  честно не мога повярвам, че сме в такива отношения. Вчера в 10 вечерта ми изкара акъла, заради слуховия апарат на татко. Общо взето всичко знаят, всичко могат, докато....оакат здраво положението, иначе помощ не желаят!

# 3 415
Жената не иска да влиза в болница ,може би ,защото след определена възраст интервенциите  са опасни. Трябва подход и подкрепа.

# 3 416
Стискам палци на всички майки и свекърви.

Възрастните наистина са като деца. Много настояване и търпение.

# 3 417
Тя има отворена и възпалена рана на крака, която ме зараства, толкова е отекъл кракът че не може са обуе нищо. Не е въпрос дали иска или не, просто трябва.
Ако слушаше нямаше изобщо да се стигне до тук.
Не желае да дойде за постоянно в България, иска си там заради точно здравната система, социална политика и всичко , което сега отказва за ползва.
Има двама внука там на 29 и на 26, ние не искаме и не не можем да живеем в Израел. Така че ситуацията е комплицирана…
Мъжът ми от час и половина е на тела, преди това бях аз.
Ще видим какво ще стане накрая.

# 3 418
Ох, Жаки сили ти желая. Те възрастните , може би да не ни тежат си мислят, че могат с всичко да се справят, но енергията( като цяло- физика, психика и т.н.) не е същата като преди години, а те отказват да го приемат. Акъл от нас не приемат щот нали не сме лекари, ама и от лекарите- също, щот " те какво разбират" или се хращат за изключенията, които коментират пред тях.
Бетелгейз моето дете беше със същия проблем в градинската възраст, но попаднахме на УНГ, който ни препоръча и приложи терапия със сребърен нитрат и за десетина дни или две седмици закрепихме капилярите.

# 3 419
Жаки, мисля че ситуацията със свекърва ти не е за подценяване и може да стане много зле. Направо я заплаши, че ако не си лекува крака, може да стигжне до ампутация на същият. Дано се стресне!

Общи условия

Активация на акаунт