Да се оплачем... 2026

• 143 642
  • 2 615
  •   29
Отговори
# 2 445
От бебешка кухня ,две години съм вземала храна-добре му понасяше.
Не съм много по готвенето,за това си беше облекчение за мен.

# 2 446
  • Варна

Момичета, помагайте. Търся тези маратонки - 37 номер, златистия надпис. Много са удобни.

В емаг https://www.emag.bg/puma-sportni-obuvki-r78-glance-s-velur-krem- … D0%BE%D0%B2%D0%BE , 34 евро са точно бежовите, но надписа не е златист.
Инче в с супер вижън както са писали https://www.sportvision.bg/maratonki/346394-puma-r78-glance , 54 евро със златист

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 17:19 от Vessi_to

# 2 447
Влизам да се оплача и аз. Както пред арменскя поп. Няколко известни личности от различни поприща и с различни политически възгледи се оплакаха от фермите с тролове. И наистина целият интернет се усеща фалшив. Във фейсбук е пълно с тролове и ИИ генерирани коментари. В ютюб е същото. Фирми плащат за мнения. Партии плащат за мнения. И всеки плюе другата група "руски тролове" "соеви тролове". Истината е, че който плати, за него се генерира каквото е нужно. Масов хейт за смачкане? Няма проблем! Хората като видят, че масово е мразен някой ще си кажат, че сигурно има защо. Масова подкрепа за някой? Също няма проблем. По съответната ценова листа. И за разкош обвиняваш другия в собствените си грехове. Ботове, трололове, ферми, алгоритми. Много режисирано се усеща всичко. Стара пропагандна тактика. Подозирам, че е възможно да има и тук в бг-мама. Това е голям форум с влияние. Интернетсферата се усеща доста фалшива и болна последните години и нищо не е такова каквото беше преди деситилетие, но към по-лошо. Ето на -  олекна ми.

# 2 448
  • София
Скрит текст:
Влизам да се оплача и аз. Както пред арменскя поп. Няколко известни личности от различни поприща и с различни политически възгледи се оплакаха от фермите с тролове. И наистина целият интернет се усеща фалшив. Във фейсбук е пълно с тролове и ИИ генерирани коментари. В ютюб е същото. Фирми плащат за мнения. Партии плащат за мнения. И всеки плюе другата група "руски тролове" "соеви тролове". Истината е, че който плати, за него се генерира каквото е нужно. Масов хейт за смачкане? Няма проблем! Хората като видят, че масово е мразен някой ще си кажат, че сигурно има защо. Масова подкрепа за някой? Също няма проблем. По съответната ценова листа. И за разкош обвиняваш другия в собствените си грехове. Ботове, трололове, ферми, алгоритми. Много режисирано се усеща всичко.
Стара пропагандна тактика.
Скрит текст:
Подозирам, че е възможно да има и тук в бг-мама. Това е голям форум с влияние. Интернетсферата се усеща доста фалшива и болна последните години и нищо не е такова каквото беше преди деситилетие, но към по-лошо. Ето на -  олекна ми.
И мен много ме дразни. Отдавна е това. Поне от световния заговор срещу българите (ако го помните). И тук има такива, разбира се – и стари, и нови потребители.

# 2 449
  • Пловдив
А аз съм голям фен на късното махане на памперс. За мен научено дете е да каже - пишка ми се, да отиде и да пикае. Не аз да го гоня и подсещам. На 3 години някъде ми отнема от 3 до 5 ДНИ!!! и готово. Не с месеци да го гоня с гърнето.

# 2 450
Сега чакам GD да се включи.Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм толкова гнуслива, чееее ги научих на седалка на тоалетната. Купих им една много сладка седалка със стълбички и дръжки.  Другото не е за мен.

# 2 451
  • Пловдив
Е, то и аз на седалката на тоалетната - преходна седалка и стълбичка/стъпало пред тоалетната чиния. И големия кеф и награда - да пуснат сами водата - това у нас беше голям мотиватор Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 2 452
  • Варна
За  ранното махане на памперс съм , особено за голямата работа. Моя свикна да сяда сутрин на гърне още преди да може да ходи и сме нямали проблем. Самото дете като свикне да не се " оси*а" си чака гърнето или само си го носи, не е нужно да може да говори, то ясно показва или казва с 1 думичка. Пишането по-късно но пак около 1, 5-6 години през деня го оставях без памперс бяхме на топло и можеше и да се напиша и лесно да се изпиша без да е проблем. Нощния   малко по-късно мисля го махнах, слагах за всеки случай.
Всяко дете е различно, разбира се, обаче.

Отвратително време навън. Тъкмо 2 дни се пооправи сега пак дъжд и студ го дават уикенда..Sad

# 2 453
  • sofia
Ехеее, къде ме върнахте с тези памперси 😂 Големият беше тръгнал на ясла и покрай нова година бях повече почивка и тогава стана, за няколко дни. Бил е на 2 г. и 3-4 месеца. Обаче нощно време се напикаваше почти до втори клас. Малкият, лятото преди да навърши две (роден е края на октомври), почна да се изрива от памперсите и сложих гащи със сгънат тензух (че иначе пълнеше обувките 😂). Пак много бързо се усети и почна да си казва. Той нощно време не ми се е напикавал.

Днес в София беше мокро и гадно, но не беше студено. Много кал в тоя град, направо отврат.

# 2 454
  • Fairbanks, Alaska
Vessi_to, радвай се, че не живееш в Украйна или Полша. Там от началото на годината, допреди 4-5 дни изпитаха студения дъх на зимата. Говорим за температури в интервала -17 до -10 максимални градуса. Сега Полша отново очаква нова студена вълна, с почти същите температури.

# 2 455
  • Варна
Тука беше до -7, -8 , няколко дни , седмица, направо ужасно беше, въпреки че нямаше вятър. Е много е студено на тия градуси, вероятно се свиква, но някак не искам да свиквам.

# 2 456
Днес за Торонто дават -22°/-10°. 🥶🥶🥶

# 2 457
  • Fairbanks, Alaska
Тази зима Торонто наистина доста студ видя. Тази студена вълна в САЩ, може да стигне и до Маями, Флорида. За справка, дори през януари, в Маями рядко пада под 18 градуса през деня. В събота или неделя дават 14 градуса. През повечето време е 20-25 градуса. Това през зимата.
-22 градуса е почти до долната ми граница за комфорт.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 20:25 от Natael-1485

# 2 458
  • sofia
Като казахте Полша, големият ще заминава по Еразъм за втория семестър в Лодз и му обяснявам, че не е лошо да си вземе дебелото яке (което не е обличал от няколко години). Тцъ, вълненото палто и големия шал били достатъчни...пуловер щял да си вземе....тук пак не носи дебели такива.
Майка ми е на 70+ и като чуе Полша и веднага почва да разказва какъв студ е брала на някаква студентска екскурзия през лятото ...просто не си били взели достатъчно топли дрехи.

# 2 459
  • Fairbanks, Alaska
Някои уроци се учат по трудния начин, но като помръзне ден-два, ще видиш как ще си купи топло яке.

Общи условия

Активация на акаунт