Да се оплачем... 2026

• 148 941
  • 2 709
  •   42
Отговори
# 2 415
  • Пловдив
За диария при възрастен (над 18г): в малка чаша се сипват 20мл ракия и се прави наситен разтвор със сол, да не може вече да се разтваря солта и да остава на дъното след разбъркване, изпива се на една глътка.
Simple SmileSimple Smile

# 2 416
  • Deutschland/HE
Само в България като откажеш да пиеш, те питат дали не си болен и ти предлагат една ракия, за да оздравееш. Simple Smile

# 2 417
  • Северозапада
Чета, но не ми остава никакво време за писане.
Уморена съм. Надявам се в събота и неделя кучето да не ме събужда преди 7 часа, защото ще ми е първия уикенд от известно време, през който не се налага да ставам рано.

# 2 418
И аз я искам тая седмица да свърши. Да обърнат смените, да свършат и моите срокове. Цял живот от как се помня аз живея по дати. Някак вече ми дотежават.

# 2 419
  • някъде другаде
И нали знаете , че ако нещо не може да се излекува с ракия , то то е нелечимо.

# 2 420
За разстройство моята майка се кълне в следната рецепта: 1-2 капки йод в чаша вода. Не съм я пробвала, но имам купено шише йод вкъщи.

Котето го няма. Изгубила съм надежда да се върне. Толкова котки сме имали, но все са се появявали, за да ядат.

На мен януари ми е най-тежкият работен месец. Страшно много срокове гоня. Чакам да мине тази седмица и да си отдъхна.

Момичета, помагайте. Търся тези маратонки - 37 номер, златистия надпис. Много са удобни.

# 2 421
За разстройство - лъжица вода с няколко капки оцет. Каката по Коледа беше с някакво разстройство, не знам от какво беше, не е повръщала, не е имала Т, не я болеше корем, просто е така - само това я оправи.

# 2 422
Йода не е добър в някои състояния на щитовидната жлеза.

# 2 423
Мрачно е и вали.

През нощта е ходил 2 пъти до WC, сутринта също два пъти, не е ял нищо. Ще му сваря сега 3-4 лъжици ориз. Последните две прахчета Тазектан дадох. Имам и някакъв пробиотик при разстрийство, рехидратиращи прахчета също.

Малкия кашля, обаче го пратих на училище.
В 12 трябва да препускам с голямата до зъболекар, обикновено ходи сама, ама сега искат 300 евро за протектори ли се казва не знам и аз, след махането на брекетите се носят нощем.
Лятото като ММ ги води при свекърите, децата на брат му отмъкнали тия протектори Rage
На два пъти ѝ отлагах термина за нови, защото се случваше да е болна, чак сега дойде ред. Зъболекарят оня ден каза, че сме извадили жив късмет, че зъбите не са се изкривили.
Писна ми от такива идиотски разходи.

# 2 424
Vita,
Sport vision.

И все пак се надявам котето да се върне...

# 2 425
Аз пък изтръпвам мъжа ми като си направи чай. В 98% от случаите е, защото се усеща, че е през разболяване.

Оцет за разтройство много помага, но трябва да имаш здрав стомах. Себе си така лекувам, другите не смея.
Синът ни много повръщаше като малък, та бая "акъл" от педиатъра му по повода съм събрала. Особено в горещите месеци беше ад. Сестра му изброяваше страните, в които е била, а той- къде е повръщал. Най- странното е, че го израсна, когато отидохме да живеем в страна с вечно лято. Rolling Eyes

Оплаквам се, че спах лошо. Но пък ако всичко е по план, довечера ще си нагушкам дъщеря ни. Innocent

# 2 426
с такъв вирус съм била, че освен лопедиум нищо не е в състояние да ме оправи
Много е важно да не се поемат големи количества за да няма позиви
Примерно на половин час трябва една хапка сухар и 2 глътки вода или там хидратиращото за да не се предизика изхождане или повръщане. Така ме научиха от бърза помощ . Реално на много хора вирусът им минава , просто не знаят как да захранят тялото и се протаква това състояние.

# 2 427
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мрачно е и вали.

През нощта е ходил 2 пъти до WC, сутринта също два пъти, не е ял нищо. Ще му сваря сега 3-4 лъжици ориз. Последните две прахчета Тазектан дадох. Имам и някакъв пробиотик при разстрийство, рехидратиращи прахчета също.

Малкия кашля, обаче го пратих на училище.
В 12 трябва да препускам с голямата до зъболекар, обикновено ходи сама, ама сега искат 300 евро за протектори ли се казва не знам и аз, след махането на брекетите се носят нощем.
Лятото като ММ ги води при свекърите, децата на брат му отмъкнали тия протектори Rage
На два пъти ѝ отлагах термина за нови, защото се случваше да е болна, чак сега дойде ред. Зъболекарят оня ден каза, че сме извадили жив късмет, че зъбите не са се изкривили.
Писна ми от такива идиотски разходи.

децата на брат му отмъкнали тия протектори, и от лятото досега не сте решили въпроса?
Или да ги връщат, или да ги платят!
За 300 евро ще ги вдигна на "ура".

Иначе събирам стари играчки на детето, ще ги нося в градината, той не играе с тях, само седят...
Тъжно ми е, отделила съм някои неща, но ми е трудно да се разделя с тях.

# 2 428
Да, децата му са доста буйни, пипат всичко, взели ги, започнали да ги дърпат, изкривяват и прочее гаври. Нашата казала, ама моля върнете ми ги, те се хилели и продължили и така. ММ никога няма да повдигне въпроса за пари, и аз не бих, ама ме е адски яд, това не е 10-20 евро, а 300.
Ааа да, и слънчевите очила на ММ са счупили.

Важното е, че най-накрая ще си получи новите, два пъти отменях термин заради болест, от два месеца чакам днес и треперя да не се отложи пак. Да ѝ взимат мерки и да се свършва тая мъка.

# 2 429
Ела да видиш как продавам бебешки дрехи от София Grinning Докато ги снимам се сещам кое кога е носила. После всичко по колетите и айде на път. Няма смисъл да се трупа и да се задръстваме с дрехи и играчки. Ако някой ден пак ни се роди момиче, ще купя други.
Майка ми даде в началото много запазени дрехи от мое време още, но голяма част не влезе в употреба. Вече има къде къде по-удобни варианти.

Скрит текст:
Ще ви се похваля, защото омрънках света по темата: Ученето на гърне потръгна. Вчера и от градината ми потвърдиха, че се случват нещата. Направо бях ужасена, че трябва скоро да мъкна по два размера памперси от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт