Да се оплачем... 2026

• 152 268
  • 2 766
  •   27
Отговори
# 2 580
Аз да се оплача, че колата ми не е в ред. Моя мъж ме закара до park&ride, колежката ме пое, след работа същото, само че наобратно. Във вторник ще я водя на ремонт. Мъжът ми ще ме кара дотогава. Колата ми е още в гаранция, дано е нещо незначително от студа…
Тарти, честит ти мъжов празник. Лошо, когато боли. Аз нали имах проблеми с коляното. На мен волтарен ми помага, даже е по-ниска концентрацията, но моето е бели кахъри. Всъщност, отдавна не съм имала проблем. Каквото и да е, не е нещо сериозно….
Аз имам имплант и фасети. Почистване ми правят 2 пъти годишно. Предишния зъболекар настояваше на 4 пъти, но според мен е заради използване на застраховката ми.

Да каже, че тази вечер с мъжа ми опитахме българско розе, Пентаграм, хареса ни. Ако има, ще взема още.

За викането - и аз съм от крещящите майки. Добре че сме отдалечени от съседи, че не са ни слушали! Отдавна забравих за крещенето, тоест, всичко минава и заминава. Децата растат и нямат нужда от корекции… Ако се наложи да ѝ кажа, че нещо ме тревожи го казвам като на голям човек. Има светлина в тунела!

# 2 581
  • София
Захапката е по- важна от подредеността на зъбите. Всеки ортодонт, ако не правят контакт, както трябва, ще се навие и още как. Местят се зъбите и на такива години съвсем спокойно, само че в повечето случаи оставаш с ритейнъри доживот. Но на фона на проблемите, които една неправилна захапка може да причини, е пренебрежимо неудобство.

# 2 582
  • SF
"Мразя те!" и наистина го мисли! Ама наистина го мисли!
Но пък и как те обича. Ако не те обичаше до болка, хич нямаше да се занимава да те мрази.
На козирога му е много по-трудно със себе си, отколкото на останалите с него.
Той по принцип си мрази и не намира смисъл да ти го казва.

# 2 583
Аз на зодии не вярвам. Двамата с мъжа ми сме близнаци. Уж несъвместими, но той ми е най-добрия приятел. Не бих го заменила….

Забравих да се оплача, че гледах Лебедово Езеро - беше чудесно! Домъчня ми за детето - бихме отишли заедно, а тя е далеч…

Наздраве с българско розе!

# 2 584
Хора, показаните лекарства са вода пред това, което ми изписват и слагат при криза. Щом този път трамадол не ми помогна, заедно с една шепа други хапчета, нещата са зле. Сега ми добавиха и хапчета за сън, различни от Диазепам, да видим.
Загледахме се в един сериал, кое време стана.
Тарталета,ако правилно съм разбрала,инжекцията която са ти направили ,е от групата на Диклак,нестероидно противовъзпалително.Което има повече смисъл,ще повлияе и възпалението.Вярвам, са го назначили ,поне за 5 дни.Добре е да включиш и Милгама N,поне за месец.
Трамадола ,освен странични ефекти,често не копира дори болката.
И в бг прилагат подобен протокол,включват антидепресанти,като твърдят ,че подобряват ефекта от НПВС.
Ако не си правила образни ,добре е да го сториш,и да изясниш проблема.
Пожелавам,бързо възстановяване!И да отпразнувате,с релакс и положителни емоции,макар и с леко закъснение ,рождения ден!
Здраве,любов и много прекрасни моменти,заедно!

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 05:51 от неда2

# 2 585
Esmee, ти си Скорпион и много ти личи. Не си обективна или нямаш познания, ако мислиш това което си написала

Оплаквам се, че съм будна от половин час Rolling Eyes

# 2 586
  • Швейцария
Хора, вчера нали имахме гостенин. Шокирана съм какви неща ни разказа за Швейцария. Тя е била толкова бедна, че са яли кучета и котки. Това го знаех за някакви затънтени села в планината, но не знаех, че и тук е било така. Момчето е младо, на 35. И каза, че е ял котка и куче и не е знаел. Родителите не са му казвали какво яде. Чувала съм и от бившия шеф на ММ същото, но той е на 60 и са били 11 деца. Това било нормално едно време. Чувам от местни и такива истории за връзкарство и корупция, че чак е трудно да се повярва. Представата ми за Швейцария като една от най-богатите страни в света рухна.

# 2 587
  • някъде другаде
И аз ще се оплача , че ме събуди една кукувица в 6.15 да ме пита как съм и какво правя. Казах и , че в събота по това време спя. Е не можах да заспя отново. Цяла седмица чаках днес да се наспя.

# 2 588
  • SF
Esmee, ти си Скорпион и много ти личи. Не си обективна или нямаш познания, ако мислиш това което си написала
По-скоро познания нямам. А защо така нападателно? Аз по повод мнението на друга потребителка дръзнах да напиша своето.
Козирог?.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 08:40 от Esmee

# 2 589
О, не съм нападателна, ако исках бих могла да бъда, но не е това целта ми. В последно време се изказваш като последна инстанция, но това е риск при онлайн общуването. Аз съм Козирог, най - добрите ми приятелки също. Няма да обяснявам колко и дали ни е трудно със себе си. Но съм абсолютно сигурна, че нито синът на Вита мрази и не го казва, нито, че скорпионката( предполагам дъщеря и) я мрази. Това са изблици, неща които в яда си казва, но не мисли или са моментни. С тийновете не е лесно. Моята не иска да ми каже какво смята да следва. Прави се на потайна или мисли, че ще ме дразни, или кой  знае какво и е в главата. Има още 3г да учи и 300 пъти може да си смени желанията. Но си признавам, че не ми е приятно точно от майка си да крие. Обаче е различна от мен и явно няма потребност да ми споделя всичко

# 2 590
Идвам и аз да изокам най-после, че 3 седмици ми скъсаха джигера на работа. Днес ми се повръщаше от умора и ми се виеше свят. По едно време сериозно се уплаших, че ще опъна петалата.

Значи като във всеки държавен сектор цяла година си клатят краката и по годишното приключване се сещат, че трябва да се работи все пак. Миналата седмица за три дни имам 17 часа овъртайм. Това са почти по 6 часа екстра всеки ден. Плащат ми ги тези часове двойно, но ми излязоха през носа. Имам още 2 дни на пангара другата седмица и после пак ще мога да дишам!

Джени, брат ми живее в Швейцария от доста години. Той е роден във Франция и смени няколко държави заради работата си. Беше в Англия, Люксембург и накрая се закотви в Цюрих. И той такива ми ги разправя, че сравнително доскоро е било бедно, селско, няма история, няма култура, местните са затворени и подозрителни и е трудно за връзки от каквото и да било естество. На 36 така че има впечатления основно от млади хора. Той сравнява с Париж де, но казва, че разликата между Швейцария и повечето европейски държави е от земята до луната. Като го слушам там е както при нас в западните провинции на Канада, само че в Европа.

# 2 591
  • Северозапада
За първа седмица от не знам колко време няма да пътуваме и нямаме някакви планирани ангажименти. Времето е облачно, но топло. Ще изляза с кучето на по-дълга разходка, да ми почине малко мозъка.
Сега обаче ще се захващам със сметките на входа, че се цаних за касиер. Няма професионални домоуправители при нас, съседите не искат ( не, че аз имам голямо желание) и те така. Сега не ми стигат сметките на работа, та и в свободното време ще се занимавам. Напоследък ми се въртят мисли да се преквалифицирам.

# 2 592
Да, скорпиона е щерката. Тя е тази която казва - "Успокой се бе, жена!",  "Дразниш ме" и "Мразя те!"(в случая бях в лошо настроение и бях яхнала метлата 😆). Далече съм от мисълта, че наистина ме мрази, чак такъв изрод не съм 😆, просто реплики на тинейджър...

За мен Скорпиона е по-добре от Козирига. Скорпиона е емоционален, в един момент изригва, преработва емоциите и продължава напред (сравняват го с Феникс, който се преражда от пепелта), а Козирога е скрит и потаен относно чуствата си, не говори и това те напряга...

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 09:34 от vita

# 2 593
Преведоха ми парите за този месец. Свършила съм работа за 300 евро !?! Колкото си изкарам, толкова получавам. Ужасен ужасон! Вярно, че началото на месеца започна с криза и не работих много време, но...то аз постоянно имам кризи вече и излиза, че ще изкарвам все по толкова оттук нататък....Astonished Така няма да ме бъде Disappointed....Ще трябва за започна да работя и в събота и неделя, за да мога да наваксвам изоставането през седмицата. Карам до обед и после заспивам на компютъра, съвсем буквално. Събуждам се забила нос в клавиатурата, а на няколко пъти щях да падна от стола. Изобщо не усещам кога заспивам. Баща ми беше така. Той заспиваше върху чертожната дъска, беше конструктор. Живя до 86 години, но заспиваше във всякаква поза и където свари. Казваше, че не усеща кога заспива. Сигурно е страдал от някакво заболяване, а аз съм го наследила, защото и аз спя седнала и не усещам кога заспивам. Налага се да спя всеки ден около обяд, за да избегна да падна отнякъде. Това ми пречи на работата и резултата е трагичен в цифри. Ох!
ПП Все го мисля котето на Вита...Дано се върне, или дано си е намерило място, където да се чувства добре.
Много съм изненадана за Швейцария. Казах веднъж на една позната от Виена, че бих искала да живея в Швейцария, а тя ми каза, че ако знам какво точно представлява тази държава, няма да искам вече. Чудя се как от такава изостаналост изведнъж са станали това, което са сега. А ние я докарахме до това, което сме....Rage Никога в България не е имало истински глад. Бедни е имало, но никога хората не са яли кучета, котки и разни неядливи животни, за да оцеляват. Значи тук мястото е благодат. Дано някога пак стане такова.

# 2 594
  • Варна
Що да не се събудя като за работен ден в 6,30. Тоя биологичен часовник как не научи, че има и събота и неделя.
Вита, моята 14годишна лъвичка ги ръси точно същите. Само като каже ^успокой се бе чУек^ и ми иде да и скоча. За да почна да викам ме е докарала до пълен бяс. Да си я похваля, че нещо временно се стресна и изкара успех за стипендия.

Общи условия

Активация на акаунт