Да се оплачем... 2026

• 153 069
  • 2 777
  •   35
Отговори
# 2 730
Тука понатрупа. Като изведохме кучето на разходка се побърка от кеф. Снегът скърца под обувките и е настина страхотно.

# 2 731
  • София
При нас продължава да вали дъжд!
Вече прогизнахме!
Утре следобед снегът идва при вас. Дано да спре, че ММ ще тръгва по северозападните пътища.
Моите и двамата работят от 17 годишни, даваме им дневни, но за парцали, козметика и излизане си е от тях. Особено контето, с неговата слабост към скъпи дрехи и аксесоари, всичко той си купува. Ще види иначе очила за 1000 лв, на марта в сряда. 😃 Обаче, пък не мога да му се карам за покупките, защото не давам парите. 😂 Голямата пък събира за пътешествия, от утре ще студува в Берлин.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 22:48 от yovanka

# 2 732

Още снежна радост..
Hug

# 2 733
Красота 🙂

# 2 734
Да финснсираш 35 годишен за езиков курс е абсурдно. Значи това който го прави си заслужава съдбата. Същото и за сандвича се отнася. Не е лесно да поставяш граници, никак дори. И винаги си плашащ, ако не си успял.

# 2 735
По принцип,според българските закони,ако "детето " учи,до 26 г родителят е длъжен да го издържа...
Даже може по съдебен ред,да си търси издръжката...
Янтра,да червен кардинал..
Имам още няколко,прекрасни снимки,но незнам дали е коректно да ги пусна тук..
Току що ги получих..
При нас “децата” са закачени за нашите здравни и дентални застраховки до навършване на 25 години (ако учат).
Ще ме извинявате, че не ви се възхищавам на снежните пейзажи. Оценявам красотата, но ми е писнало от сняг…. Но на Неда птиците са чудесни.

# 2 736
Много е индивидуално това с децата и не бих съдила или давала съвети по такава щекотлива тема. Аз съм един вид остатъчен продукт от един брак, който не е просъществувал дълго и цялото ми детство е минало по периферията, никога не съм се чувствала като част от ничие семейство. Не съм била на никого принцесата и доста недвусмислено ми е заявявано, че като завърша училище ще се оправям сама. Ами, завърших, оправих се и то много добре, но най-важният урок, който научих и предадох и на сина си, но с други методи е, че човек трябва да може да разчита на себе си най-напред. Ако има на кой да се облегне, добре, но да може да се справя сам с живота - безценно!

Неда, твоите снимки трябва да ги публикуват в списание. Като нищо е грабнат награда, прекрасни са!

# 2 737
Благодаря,радвам се ,че ви усмихнах ,мили момичета!
Снимките са прекрасни,не са мои,дъщеря ми ги изпрати,правени са от нейна приятелка..

# 2 738
Пропуснах да благодаря на Карц за сериалчето, но ще се оплача че искам да го изгледам и ще отиде до среднощ, а утре съм на работа в офиса. За първи път от 6 седмици ще ходя, сина ми ме пита дали ще успея да го намеря. Laughing

И на Мини двора много ми хареса, като от приказка е.

# 2 739
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
-5, събудих се от злобно чегъртаме под прозорците. Колите много лошо са замръзнали...

# 2 740
  • Пловдив
Един малък банков кредит и да не го мислят родителите.Така не става ли?
Овърдрафт на сметката със заплатата.

# 2 741
Затрупано е със сняг, отдолу е лед. А ММ днес трябва да кара над 600км. Не мога да го накарам утре да пътува....Работа имал. Медал ще му дадат. Тиквен

# 2 742
Много лошо спах, в 3 се ококорих, до 5 четох книга, поне ми е интересна, още като се разхождахме вечерта такава Луна се беше опулила, че беше ясна работата… оплаквам се:(

За издържка на големи деца, не съм привърженик, дъщеря ми работи от 17 годишна сезонно лятото, печели доста добре. До момента не е искала помощ за такси за университет или за пътуванията и, много е скромна и пестелива все като я питаш си има.
За Жаки не можем да кажем същото, тя все си няма😅
Но на голямата подържаме колата, често я зарежда ММ, защото вози Жаки по уроци.
От много време за всички поводи, всички и даваме пари, пести си ги. Баба и също веднъж годишно я подкрепя за отличен успех, дава еднократна стипендия.
Не че ако има нужда няма да и помогнем, но тя не е дете което иска.
Жаки прави страшни заявки че и тя щяла да работи и да си печели, миналата година нейни дружки раздаваха флайъри от 19до 21 за 20 лв, тя не се уреди обаче. Тази година търсела “връзки”😅😅😂 да раздават за ресторанта на бабата на едната и приятелка. Вика сега колко ли евро ще дават, дали 10 или 20😅😅😂😂 Даже вече знае какво ще си купува 🤪

Ще ви покажа малко снимки от Банког от моята пътешественичка:)

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 11:12 от JACKLIN*

# 2 743
Здравейте, здравейте.
Хубав сняг натрупа, аз обичам. На малките нещо носовете гъгнат, ама ги изпратих. Да видим какво ще излезе.

# 2 744
  • Швейцария
Чакам един застраховател да дойде след малко. С ММ ще си правим застраховка живот и инвалидност. Хицх не обичам непознати хора да идват у нас, ама и утре ще идва един.

Общи условия

Активация на акаунт