Да се оплачем... 2026

• 157 229
  • 2 852
  •   45
Отговори
# 2 805
  • Бургас
Аз основно ям на обед или късно следобед. Едно хранене. През деня кълва някакви пълни глупости - сирене, кашкавал, салата, печен сандвич, плод...
Понякога храненето ми е само салата и съм ок. Но не съм много по месото. Не ям много неща.
Но килограмите се застопориха, покрай навлизането в меното и хапчетата, качих едни 3 кила. Утре ако не забравя ще се кача на кантара.

# 2 806
Аз след великото гадене и боледуване по празниците спрях да ям. Две три хапки и можех да изкарам деня. Просто стомахът и червата ми се свиха съвсем. Отне време и доста дискомфорт, за да започна пак да ям нормално. Та не е невъзможно. Просто в някакъв момент енергията доста намалява.

Оплаквам се, че детето днес е кисело. И аз съм кисела.
Наредих едно Лего, което сестра ми ми подари. Добре ми подейства и съм доста впечатлена как си пасват частите и колко добре е измислено. Ясно защо хората харчат луди пари за такова нещо.

# 2 807
Не е хубаво това с еднократното хранене. По-добре по-честичко и по малко. Аз като имам много работа, често ям веднъж на ден. Да закусвам не мога, сутрин само кафе и цигари. През деня, дори да съм огладняла, не усещам някак, то понякога за тоалетна нямам време, какво остава за ядене. И като се прибера вечерта, озверяла, натъпквам се. Много вредно. Сега не съм в такъв период, много работа нямам, доста постоявам у нас, но пък все ме влече към хладилника... Няма угодия при мен. Иначе, най-здравословно ми се отразява разделното хранене, но то и за това трябва време. Плюс, че се и отслабва.

Малката снощи се боядисала пак лилава... "Какво ще кажеш?" - вика. И ме гледа така предизвикателно, май си мислеше, че ще мърморя нещо и няма да одобря. Ами, гледах я, гледах я, пък казвам: "Много си хубава! Много ти отива." Наистина ѝ отива. На бялото, (лилаво в случая), как да кажа черно Simple Smile.

# 2 808
  • Бургас
Прекаляването с храна вечер не е хубаво!
По-добре на закуска или обяд, да е стабилно. Вечерята трябва да е лека,много лека.
Аз рядко закусвам сутрин. Винаги след 11-12ч и съчетавам закуска и обяд на едно. Вечерята може и да пропусна. Но, не съм от ящните,  да уточня.

Само ако можеше и бирата да огранича, ама не мога.

# 2 809
Аз ако не закусвам така озверявам от глад, че обяда ми е двойно количество. Закуската ми винаги е нещо млечно (протеин) - кис. мляко, скир, котидж, кварк, в краен случай разтворен протеин на прах. Останалото хапване през деня ми са малки порции. Ако ходя на йога към 16 часа ям плод или ядки, защото вечерята ми е късно и пак озверявам от глад.

# 2 810
  • София /Абсурдистан
Аз ям веднъж дневно и знам, че не е ок.
Оплаквам се, че ме боли зъб и не минава от нищо. Явно ще следва клещомицин…

# 2 811
  • Бургас
Аз не ям много,ама пустата бира!

Лягам вече,изтощена съм!Успяхме да се чуем с моя Робокоп.Целият в тръби и системи,но се шегува.

Донау,дяволите ме хващат,като чета за сестрата.Баси манипулаторката!

# 2 812
  • Бургас
Славче, на нас бирата ни разказва играта Simple Smile

# 2 813
   Славче, щом се шегува, ще го бъде!
   Още си спомням моя, памперси му носих в болницата, даже първо каза гащи, но после носих и с лепенки, че не можел да се наведе да си ги обуе. Но, всичкото това беше свързано с майтапи и шеги, още тогава ми стана ясно, че е прескочил трапа.

И аз съм от бирената партия. То колко удоволствия ми останаха, хайде холан. Сега ако и биричката трябва да спра, по-добре да се гътна, какъв живот е това... И цигарките...

# 2 814
  • София
карзче, как да си пусна втори епизод на сериала? Не откривам търсачка в тази платформа, отворих първи директно от линка ти.

# 2 815
  • Бургас
Бъни, горе на линка, където пише 1-1, го поправи на 1-2
Така се сменят сериите.
За сега е само един сезон, затова е 1-...
И на мен ми трябваше време да го разгадая.

# 2 816

Донау,дяволите ме хващат,като чета за сестрата.Баси манипулаторката!
Вродено ѝ е. Важното, е че винаги е с тънка усмивчица и върти-суче, знае как да си нареди нещата.

Ох, веднъж да се стопли навън, тоя студ е безконечен, слънце не знам откога не сме видели. Как да не се депресира човек в тая сивота…
 Да доживея април, планираме боядисване на апартамента и подмяна на мебели. Честно казано не ми се харчат пари за нови мебели, тия още ги бива, ама щерката и баща ѝ настояват. А и се чудя дали да не сменим изцяло апартамента, тук ми писна, далеч ми е всичко. От друга страна по-хубав от нашия няма да намеря, изток-запад, тераса, далеч от улица, насред парк. С комшиите сме свикнали, котката и тя си джитка на свобода в парка.  Не знам, не ме свърта нещо, хем ми се иска промяна, хем се осланям на добре познатото старо. Има време до пролетта да се чудим.

# 2 817
Спах 7 часа без да се будя, доволна съм:)
За храненето аз съм пробвала почти висчки режими:) еднократно хранене в 15-16 часа правех когато бях на ВМ НВХ хранене, но ядях всичките ми 1400 калории изчислено. Такова тяло не съм имала никога, топ бях. Обаче психически не ми беше ок, аз съм теле обичам да готвя, да ям. Най много съм яла на Зоната, там пък ми идваше зор с 5 пъти ядене . Сега ям по 3 пъти като първото “ядене” ми е шейк с протеин , чиа и плод. Това в 11 след йогата, в 15 ям обяд винаги имам П, М, В във всяко хранене, в 19 часа вечеря. 5 дни си ям нормално,2 дни съм на мнумим калории-700-800. Това малко раздвижи нещата при мен, защото на седмична база се получава калориен дефицит. На 44 рязко сваляне с режими като на Гери не си позволявам, защото се отразява зле на лицето ми, а вече то е приоритет пред изпилено тяло. От полезни мазнини не се лишавам- авокадо, маслини, кокосово, заради хормоните. Баланс му е майката, нито мниго нито глад. Между 3 те ни хранененя не ям и не съм гладна. През седмица в недяля има чийт. Ама много смешен- хляб с масло и сирене😅😅🤪🤪 щото тика няма хубава баница🤪

Миналата година се бях оляла с плодовете тук, на мен ми влияят много зле. Платих си за режим и тренировки, имах добри резултати, но се яде едно и също всеки ден, което ми досади. Ако пак се върна бухнала ще го правя пак 2-3 м. И тренировките задължително, макар че ги мразя 😅🤫

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 06:34 от JACKLIN*

# 2 818
   Майка ми решила да се подложи на операция за катаракта (перде). Ходили днес със сестра ми на преглед, за 06.03 ще е, процедурата. Изреди ми най-различни варианти на лещи и цени. Тя не ме е питала, всъщност, коя да избере. Някакъв среден клас избрала, имала достатъчно пари, не иска да ѝ помагам финансово. Но, ако има запознати, има ли значение какъв клас лещи да се изберат? Все пак веднъж се прави. 

# 2 819
Майка ми прави тази операция, преди месец и нещо. Също не избра най-скъпата леща. Около 1400 лева, каза че струвало. Имала.пари и не пожела помощ. Много бързо минало всичко, после с такси се прибрала. Специално и казах да хване такси, на моя приятелка майка и след същата операция, хукнала да обикаля по магазините. Joy.
Капки се капят един месец и има превръзка, която махат след ден.
Преди това се правят стандартните изследвания, което на моята майка и се видя най-трудоемко.
Аз бях готова да се връщам в България да я наглеждам, обаче каза, че нямало смисъл.
И да се оплача: От много чудене "изтървах" едни маратонки. Точно каквито ми трябват за бягането.
После ми се провали една среща, и дори не се ядосах, очаквах го "след маратонките".
Не можах да отида да бягам...
На работа се оказа, че сме намален състав.
През деня не си свършили работата и трябваше и лекарства да броя.
И още и още...Joy

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 05:10 от zavs

Общи условия

Активация на акаунт