Да се оплачем... 2026

• 198 180
  • 3 561
  •   17
Отговори
# 2 820
  • Пловдив
По въпроса с яденето - аз си ям, то си и личи. В момента закусвам бебешка каша Слънчо (обичам ябълкова и бананова), защото ако не закуся у нас освирепявам и почвам да ям боклуци в работата точно в най-натовареното време 9-10 и то боклуци, ама боклуци. А бебешката каша си има всякакви работи и я правя с мляко. Не мога да кажа в какви пропорции я бъркам, ама един пакет стига за 3-4 пъти.

# 2 821
Дойдох да питам за мъжа на Славка, а той има сили да се шегува.
 Моят е с температура. И за капак - щерката е първа смяна. Вече бленувам да свърши тази учебна година, а днес започва вторият срок. Омммм

# 2 822
Аз се мотая по пижама и пия кафе. Такъв кеф ми е да не ставам в 6.

# 2 823
Ще се оплача, че съм голяма патка. Без да искам да обиждам птицата.
Значи само някой да ми каже, че има нужда от нещо, и аз веднага започвам да помагам с каквото мога.
В резултат на това получавам... Да не казвам.
И не си взимам поука.

Днес се успах. И както виждате, пиша тук, вместо да се приготвям за работа.

Славче, бързо възстановяване на съпруга ти.

# 2 824
Янтра, в едният ми режим този платеният имаше по 40 гр бебешка каша, но с 30 гр протеин на прах и 100 гр боровинки. Истината е че ме държеше сита поне 4 часа това нещо, а и беше вкусно.
Децата редовно ме подяждаха.

Мъжът ми го хвана нещо кръста, много отдавана не беше:( пие алмирал и мажа с много миризливи тайски балсами. Много ми е гадно да ги боли, не е спал през нощта. Дано го отпусне и не влоши. Ако нещо ще идем да му бият нещо.. но го е страх заради анафилатичния шок да взима каквото и да в лекарства. Ако се наложи ще искам първо проба да му правят.

# 2 825
Аз ако не закусвам така озверявам от глад, че обяда ми е двойно количество.
Аз съм наобратно. Закусвам ли, още в 11 озверявам от глад и ям повече за обяд.

# 2 826
  • Пловдив
Янтра, в едният ми режим този платеният имаше по 40 гр бебешка каша, но с 30 гр протеин на прах и 100 гр боровинки. Истината е че ме държеше сита поне 4 часа това нещо, а и беше вкусно.
Децата редовно ме подяждаха.
Ама именно, полезно е, приятно е за моя вкус, протеина идва от млякото и ако си добавя малко сирене, ще е съвсем прилично. И даже не е скъпо, Слънчо са 5-6 лв.

# 2 827
В ДМ взимах моята безмлечна от спелта беше 4.80 лв…
Когато си дойдем ще ни е много странно с еврото, вие ще сте си свикнали, а аз още си мисля в лева…

# 2 828
От днес съм на ново работно място, то не е за оплакване, но ми е свито, а не трябва да показвам притеснение.

# 2 829
Не се притеснявай. Дано бързо свикнеш с новото работно място и колегите.

# 2 830
Едното дете 2 седмици беше в къщи..и днес трябваше да тръгне на училище. Да...ама не....стана с кашлица. Това е детето, което  не е добре да стои много само в къщи ,че не знам какво ще му роди главата. Нямам решение!

# 2 831
Аз също съм от притеснителните и гледам да съм ангажирана с работа, за да не ми се налага комуникация, но това зависи от естеството на работа.
За храната - не изчислявам нищо, обаче храненето балансирано и здравословно ми е станало навик поради здравословни проблеми.
Храня се 3-4 пъти- закуска овесени трици с нещо, пия кафе с бисквитка и изчезвам да се трудя,  нормален обяд, следобед ядки, плод или нещо дребно, ако с някои от колегите се почерпим, вечеря- нещо сготвено без хляб. По-принцип вечер не ми е гладно, лятото  само на таратор карам. Аз съм много скептична към тези, които се хранят веднъж на ден - предполагам, кафе, напитки и разни дребности не ги броят за хранене, а това единственото хранене е в такива количества/ качества, че не ми се мисли какво си причиняват на стомаха.
ММ премина на следващ антибиотик, а в листовката му пише че не трябва да се приемат прясно и кисело мляко, а той обикновено замества едното ядене с кофичка кисело мляко.
Шефско посещение ще имаме днес, дано всичко мине нормално.

# 2 832
  • София
E, Карз пише, че яде един път на ден, но през останалото време чопли разни неща - къде плод, къде ядки. Ами аз това си го броя за ядене. И то си е ядене. Аз също чопля нещо постоянно. Ужасно е това, знам че трбява да спра, но не го правя.
Донау, направо се изприщвам като те чета. Ама как ще ти идва в учебно време да ти се тръшва. Я кажи, че не е удобно, че си лягате рано и да се оправя. Пък нека си лошата и злата, кво ти пука?

# 2 833
Когато е посочено,че антибиотика е несъвместим с млечни продукти,това обикновенно означава,че трябва да има отдалеченост от приема 2-3 часа(като при прием на пробиотик).Проверете внимателно в упътването,и вероятно ще може да продължи да си хапва мляко,в друг час.

# 2 834
Аз се мотая по пижама и пия кафе. Такъв кеф ми е да не ставам в 6.
И аз така започнах деня. Даже пералня не съм пуснала, а трябва, но да се насладя на кафето и тишината първо.
Кло и аз не избрах най-скъпите лещи. При мен имаше и изменения по роговицата и трябваше и с това да се съобразя. Всъщност се доверих на лекарката. Доволна съм от резултата - мога без очила, за близо слагам обаче. Преди до тоалетна не можех да ида без очила. Бързо е възстановяването.  Щом е решила, ще има воля да се възстанови. Виж, след някоя интервенция по спешност се отпускат хората и възстановяването върви бавно. Това по мой наблюдения. Успех пожелавам!

За храненето - сутрин не закусвам. Гледам обяда да е по-стабилен, вечер да не ям. Понякога се получава точно вечер да ям най- много. Миналата година по това време имах много воля да се ограничавам, тази нещо се загуби волята. Отдавна не съм се качвал на кантара.

Навън пече слънце, но е студено. Имам излизане, но се чудя докъде ще стигнат.

Честит имен ден на Симеон и Симона! Здраве и късмет да имат!

Общи условия

Активация на акаунт