Да се оплачем... 2026

• 161 187
  • 2 916
  •   16
Отговори
# 2 910
Марти бързо възстановяване!
От кошмарни сънища се оплаквам. Сега се чудя какво толкова лошо нещо ще се случи. Много ми е напрегнато.

# 2 911
  • Варна
На родителска среща съм днес, но няма да ходя.Хич не ми се занимава, като знам че е протокол. Много кално и мрачно навън, добре че се стопи снега и няма поледица вече.

# 2 912
  • SF
Нищо  лошо няма да ти се случи. Понякога сме просто напрегнати. Аз пък не спах.

# 2 913
Марти, да минава леко!

Аз пера де що видя пари, слушалки, кучешки пликчета, салфетки... Нямам нерви вече да ровя по джобовете на ММ. Предупредила съм 100 пъти сам да гледа.

Димис, нищо няма да стане. И аз, дето съм супер спокойна по принцип, се напрягам като сънувам нещо лошо.

# 2 914
Май бактериално ще се окаже, като гледам изследванията. И пак е с анемия. Половин докторат имам вече по хематология, казвам ви..

# 2 915
Вчера дъщерята имаше рожден ден. Мина много добре, но приятелите и ме сбъркаха. Мисля, че прекалиха с подаръците, чак на нея и стана неудобно, имаше от рода на Лего, някакви модерни джаджи, пликове с картички с по 50 евро. Плюс цветя за нея и мен.😳 В това отношение ми става много неудобно и предпочитам даже да няма подаръци, но е ясно, че няма как да стане. Спах малко и се разбрахме, че вече ще го правим в почивен ден, че сега искаше да е на деня.

# 2 916
Да са здрави и разумно палави дечицата- рожденниците и тези болничките💗
Фрозен от сърце са подаръците, възползвайте се по най-полезния и усмихващ за детето начин😊Само имай предвид, че обикновено ваучерите са за срок месец от датата на издаване.
Аз също и бези с "бурните" сънища- споделям мнението на Есме, напрегнатото ежедневие продължава с неспокойни сънища.
Джени в Бг при започване на работа освен договор с новия работодател, уведомлението към НОИ ти връчват за подпис и трудова характеристика т.е. описание на задълженията и отговорности на длъжността. При нас( в настоящата работа) има и допълнителен договор за обучение и неустойки, ако в пробния период напуснеш или не се справиш. При напускане можеш да изискаш препоръки, но това е по взаимно разбиране между работник и работодател, не е практика.

Общи условия

Активация на акаунт