Да се оплачем... 2026

• 191 021
  • 3 465
  •   3
Отговори
# 2 880
Джени аз мислех, че ще се окаже, че ти си писала характеристиката.
Гита стискам палци за чист скенер.
И аа мислех да купя тази инфрачервена лампа, но не я видях в Лидл днес. Не ме е яд, защото синът ми каза, че няма да я ползва.

# 2 881
Момичета, хиляди благодарности, котето се върна все едно нищо не се е случило. Тази вечер ще мога да спя спокойно.Heart

# 2 882
  • sf
Супер! Само имай едно наум да не се окажете с бебета след време.

# 2 883
Нашето коте още го няма. Вече не го чакам. ММ предполага че е откраднато, защото тази порода се продават скъпо (без родословие 500евро, с родословие 1200 евро), въпреки че не разбирам за какво им е мъжка, голяма котка.

# 2 884
Супер! Само имай едно наум да не се окажете с бебета след време.
Мъжкар е, на пролет ще го кастрираме.
Вите, не губи надежда. Възможно е и след месец да се върне след скитосване. Постоянно следя дали не си писала, че се е върнал. Heart

# 2 885
  • sf
Аа, сори, не знам защо реших, че се търсеше женска. Пък и на Вита е мъжки. Бляла съм.
Ама дано и той се появи жив и здрав.

# 2 886
  • Euskal Herria
Вита, първият ни котарак се върна след около месец и малко отсъствие. Вече бяхме изгубили надежда. Направо не повярвах, когато рано една сутрин тръгвах на работа и той измяука в двора. Измършавял, мръсен... прибра се.
Не губи и ти  надежда!

# 2 887
На мен в Бг ми е много странно изискването да посочиш предишни местоработи и причина поради, която напускаш. Разбирам смисъла, но никой никога не се е обадил да попита предишен работодател защо и как.

# 2 888
Нашето коте още го няма. Вече не го чакам. ММ предполага че е откраднато, защото тази порода се продават скъпо (без родословие 500евро, с родословие 1200 евро), въпреки че не разбирам за какво им е мъжка, голяма котка.

Вита, доста време мина. Търсете го нощем, когато е тихо. В групите са котки препоръчват да се търси в гаражи, мазета, бараки наоколо, да не се е шмугнал и да е затворен случайно. Така стана с нашия миналата година, беше се набутал през 4 входа от нас.
Сега имаме работници, постоянно са отворени входните врати и съм на страх пак да не се шмугне някъде тоя глупчо.

# 2 889
На мен в Бг ми е много странно изискването да посочиш предишни местоработи и причина поради, която напускаш. Разбирам смисъла, но никой никога не се е обадил да попита предишен работодател защо и как.

Тук нямат право да питат защо си напуснал. Ама аз съм добра душа и си казвам всичко и без да питат Grinning

# 2 890
  • Бургас
Стискам палци за Гита!

# 2 891
😀то и аз така, но винаги ми е било странно как са сигурни, че твоята версия е правдоподобна. Явно разчитат на преки наблюдения.

# 2 892
Вита, дано се върне.
Моят хубавец изчезна миналата пролет. Явно от любов, защото се върна след месец. Поседя малко вкъщи и пак забегна. Сега само минава да ме види от дъжд на вятър. Харесал си е една баба комшийка и се пресели у тях 🙂
Моите котаци са дворни. Приела съм, че ще хойкат, но този е първият, който ме напуска. От тогава е с ново име. От Тигър на  Предател нещастен 😆

Animal Cat

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 15:05 от rummi_pl

# 2 893
  • Швейцария
Цвети, тук нямат право да се обаждат без да си посочил тези хора като препоръки. Ние изискваме 3 човека за препоръки и е желателно всички да са бивши шефове, като единият да е последният. Тогава се обаждаме. Ако не е посочен той, не се гледа с добро око. Защо си напуснал може да се пита, но там винаги можеш да измислиш нещо от сорта, че търсиш нови възможности за развитие. Никога не е добре да казваш нещо лошо за бившия си работодател.

# 2 894
Преди години така се гледаше тук на дисциплинарно уволнените, сега май това е позабравена практика.

Общи условия

Активация на акаунт