Да се оплачем... 2026

• 183 398
  • 3 344
  •   22
Отговори
# 2 970
  • Швейцария
Рамацоти, така е, но мисълта ми беше, че тук официално могат да отидат и да си платят. Това са си законни професии и си плащат данъци. Те нормални никога няма да станат, но поне да не вършат незаконни неща и да не проявяват насилие.

# 2 971
  • Пловдив
Рамацоти, така е, но мисълта ми беше, че тук официално могат да отидат и да си платят. Това са си законни професии и си плащат данъци. Те нормални никога няма да станат, но поне да не вършат незаконни неща и да не проявяват насилие.
Да, ама ако въведат проституцията за официална професия в България и ще могат да ти предлагат работни места в бюрото по труда например. Щото не се изисква особена квалификация.

# 2 972
Ън, стига с тая пропаганда против гнилия Запад.

Истината не е пропаганда. Отвън поръчват и плащат за такива клипове. Изроди има навсякъде, както е видно, но да не посочим кои са поръчителите е лицемерие.

# 2 973
  • София
Крайно време е да я направят официална професия, за да спрат сводници да трафикират и тормозят момичета.

# 2 974
  • Швейцария
Не се предлагат такива работни места. Те се водят самоосигуряващи се, т.е. не работят за никой. Сводничеството е забранено.
Аз познавам една, която работи чиновничка през деня, а понякога вечер строга господарка. Печели 1000 франка на вечер.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:08 от JennyBG

# 2 975
Вите, моята комшийка беше "оплакала" котарака си, а той любовникът след близо месец се прибра. Слаб, ранен - от години го гледа, но не се беше губил повече от ден-три.
Дорис, благодаря за инозитола. Ендокринолога го включи.Каза,че може да повлияе и на кистите и на ИР. Включи и Берберин. Омега 3 вече приемах, както и магнезий. Впечатлих го с витамин Д. Той е средна стойност, но явно не беше виждал толкова висок. Веднага пита, какво приемам:) Преди 2г ми беше никакъв, 9 при долна граница 20 на лабораторията.
Леле не бях ходила на ендокринолог досега. Избрах си млад лекар с добри отзиви вместо "старите" имена в града.
ЩЗ ми е перфектна, но след приказките и разказите, на въпросите- кога, какво. Като стана и започна да ме мери - призля ми от цифрите и всичко Sad
Диагнозата - трябва да отслабнеш и задължително силови тренировки, не кардио. Избрах да пробвам хранителни добавки и хранителен режим, след 3-4 месеца пак среща. Изложи ми варианти и с Метформин, и с инжекции, които отхвърлих.
Сега мисля как да влезна във фитнес. Салони бол, треньори малко.

# 2 976
  • Пловдив
В Българията проституцията не е незаконна. Сводничеството е.

# 2 977
   Честно казано, колкото и да ми е противна тази идея, за предлагане и купуване на секс, май по-добре да се узакони тази професия. Има си търсене, има и предлагане. Сега, като е незаконно, изцяло черен бизнес, никой не печели от това. Нито държавата, нито извратеняците, които плащат, нито предлагащите, които обикновено са жертви и обвързани със сводници. Сега, ако се узакони и осветли този бизнес, не знам дали биха плащали осигуровки и данъци... Леко съм скептична. Но, поне да им се даде възможност. За закони говоря в случая, не за морал.

# 2 978
В Редута е АГ-то.

# 2 979
  • Fairbanks, Alaska
Проституцията няма как да я изкорениш. Някои са го разбрали и затова са я вкарали в законови рамки.
По-рано като минавах през Улм, се отбивах на Алди. До магазина имаше публичен дом. Гаранция-няма как да се обърна. А до него, беше полицейският участък. Има-няма 50-100 м ги деляха.
Може съфорумките да ми се разсърдят, но това е действителността. Поне в този дом, жените минават периодични медицински прегледи.
Дори и да се узакони при нас, пак не е сигурно, че ще правят медицински прегледи. Просто държавата трябва да пипа с по-твърда ръка. Но всъщност тя пипа там, където не трябва, а където трябва, малко недовижда.

# 2 980
   Натаел, ти в Алди ли ходеше, или в съседство?
   Не ми се връзвай, моля и не е нужно да отговаряш. Разбрах те. По-добре да е законно и да не са жертви на сводници жените. Колкото и за мен да е неразбираемо и неприемливо, щом има търсещи и има предлагащи, тези неща ще си съществуват.

# 2 981
Ън, стига с тая пропаганда против гнилия Запад.

Истината не е пропаганда. Отвън поръчват и плащат за такива клипове. Изроди има навсякъде, както е видно, но да не посочим кои са поръчителите е лицемерие.

Поръчителите са хора с пари. Местоположението е без значение.

# 2 982
АбаутЮ изпращат в такива кутии, когато обувките са връщани и кутията е повредена. Получавала съм такива, не е имало проблем със самите обувки. Не знам дали продават ментета, но при тях се случва изобщо да не гледат какво им връщат и после да го изпращат на следващия клиент. Ако има съмнения, нещо не е както трябва, има дефект, номерът е грешен - просто го връщате в оказания срок и ви връщат парите.

# 2 983
  • Швейцария
Аз познавам една жена, която през деня работи в банка, а вечерта понякога строга господарка. Казва, че печели 1000 CHF на вечер. Харесвало й да го прави. Съмнява ме, че шефът й ще бъде очарован, но той не знае.

# 2 984
  • Пловдив
Именно, утре ще се занимавам да ги връщам. Но аз си ги исках обувките. Ако исках нещо, което евентуално да задържа и и срещу никакви пари - и от Тему си поръчвам.

Аз познавам една жена, която през деня работи в банка, а вечерта понякога строга господарка. Казва, че печели 1000 CHF на вечер. Харесвало й да го прави. Съмнява ме, че шефът й ще бъде очарован, но той не знае.
Ааааа, къде се кандидатства за строга господарка и трябва ли ми добър швейцарски немски или мога на английски?

Общи условия

Активация на акаунт