Да се оплачем... 2026

• 171 989
  • 3 152
  •   29
Отговори
# 3 060
Веси, мъжът ми е ранен пенсионер, приключихме с частният си бизнес преди години. Заниманията ни сега не са обвързани с физическо присъствие в България. Обичам страната ни, но не и държавата и Европа в сегашният и вид, лично смятам че ще става по зле. Ще бутаме докато се изучи Жаки, после ще му мислим. Само да сме здрави, мечтаем си някави неща, ако е писано ще стане, но човек не знае какво му готви съдбата.

# 3 061
Според мен е много по лошо от това, което се казва на хората.
Не ми се иска да си права. Сутринта слушах, че бил будист, че преди 10г спасил децата от пещерата. Искам да е жив и да излязат факти

# 3 062
  • Бургас
Бъни, последната серия  на бг в гледах в друг сайт, с не много хубаво качество, но в друг сайт. Поразцъкай ги, търси направо епизода.

# 3 063
За случая Петрохан - доста съмнителни стават нещата, уж били без криминални прояви, МВР и прокуратура нищо не знаели, но преди 2 години имало сигнал срещу тях, пък и преди 4 години сигнал, ама те нищо не знаели. Сарафов излезе и каза, че не са били "богоугодни", че били сектанти и педофилска връзка. Ама не били криминално проявени и нямало сигнали срещу тях. Изчезналият собственик още не е обявен за международно издирване, а съобщението, което е пратил на майка си е супер странно. ДАНС първи влезли в хижата. Съмнявали се за ритуално самоубийство, ама и тримата били простреляни в главата и специално наредени телата им като мафиотско убийство. Били сектанти, ама единият е будист.
Общо взето пълна дезинформация, но много лошо впечатление прави как главния прокурор излезе и без да има обвинения, съд, доказателства, каза , че тези хора са педофили.
Сутринта гледах криминален психолог обясняваше, че убийството е професионално. Поради мястото в гората е възможно трафик на хора, трафик на наркотици, трафик на оръжия. Дали убитите са се занимавали с тези неща или са били неудобни за някой, който се занимава.

# 3 064
  • Варна
Само да сме здрави, мечтаем си някави неща, ако е писано ще стане, но човек не знае какво му готви съдбата.

Ето това е истината - да сме здрави  Heartpulse
Всичко друго е лъжа, дето казват хората ...
Отворих да прочета за тоя Петрохан сега , че много се обсъжда , ми то има 100 версии. От мафия през секта до педофили. Един Бог знае какво е ..Хората са убити, дано не са били невинни жертви. Но ме съмнява.

# 3 065
Бе вчера Сарафов каза, че Туин Пийкс пасти да яде. Пък не знам Терзиев какво дрънка.

# 3 066
  • София
Скрит текст:
За случая Петрохан - доста съмнителни стават нещата, уж били без криминални прояви, МВР и прокуратура нищо не знаели, но преди 2 години имало сигнал срещу тях, пък и преди 4 години сигнал, ама те нищо не знаели. Сарафов излезе и каза, че не са били "богоугодни", че били сектанти и педофилска връзка. Ама не били криминално проявени и нямало сигнали срещу тях. Изчезналият собственик още не е обявен за международно издирване, а съобщението, което е пратил на майка си е супер странно. ДАНС първи влезли в хижата. Съмнявали се за ритуално самоубийство, ама и тримата били простреляни в главата и специално наредени телата им като мафиотско убийство. Били сектанти, ама единият е будист.
Общо взето пълна дезинформация, но много лошо впечатление прави как
главния прокурор излезе и без да има обвинения, съд, доказателства, каза , че тези хора са педофили.
Скрит текст:
Сутринта гледах криминален психолог обясняваше, че убийството е професионално. Поради мястото в гората е възможно трафик на хора, трафик на наркотици, трафик на оръжия. Дали убитите са се занимавали с тези неща или са били неудобни за някой, който се занимава.

И мен това ме впечатли. Много е непрофесионално това.
Щом са били такива, той къде е блял?
Неговите глупости...

# 3 067
За въоръжените и проблемите, които създават около хижа Петрохан, се пише от години в планинарските групи, за хижи и заслони, за Ком-Емине и т.н. Просто едва сега ги съобщиха по телевизора, по трагичен повод.

# 3 068
Терзиев казал, че лично познавал тримата, все едно пък това е гаранция за нещо.
Миленака, помниш ли преди години зам. градския прокурор Роман Василев как заповяда показен арест и каза да свалят на земята военния министър Николай Цонев, защото бил "абсолютен престъпник". Е, после го оправдаха, съди ли ги вече не си спомням. Та, толкова за професионализма им. Явно си купуват дипломите от Тему.

# 3 069
  • Mediterraneo
Нашата вода дойде. Че ми звъннаха от доставчика да ме уведомят, че сменяли някакъв кабел високо напрежение, затова били спрели тока и оттам помпата не работи и оттам нямаме вода. Малко мътна тече и ще изчакам с пералните, но важното е че дойде.
Имам една пратка да връщам, хич не ми се излиза, ама ще.

# 3 070
  • ВАРНА
Тези от Петрохан са аматьори,виж Замунда е истинският враг на народа.

# 3 071
М да, и нереалните числа идват винаги от EVN и си позволяват свинщината да надуват сметките. Къде е държавата да контролира този монополист?!
И от абонати на ЕОН има оплаквания. Ама те са от Северна България и рядко се отразяват по медиите. Аз, слава богу не съм от тях. Няма голямо завишение в сметките на сина ми и в къщата на село, където брат ми се топли главно с климатици. Апартамента ни в града е топъл и разликата е 30 лв с предходния месец. Комшиите с малки деца обаче се оплакват.

# 3 072
За втори път  ЕРП- Тата се опитват да вдигнат ударно цените, единия път изгоря и  Боко даже. Добре, че хората дават отпор. На нас сметките ни за ток не ги завишават, защото апартаментите са с парно, вдигат само на тия с климатиците. По същия начин народът може да свали и завишените цени на храните, но няма обществена воля за това.
Ще  се стягам за изследвания за ТЕЛК и си представям какво ще ми искат. Няма да се давам обаче. Трябва да са безплатни, но едва ли за всичко ще се преборя, поне да не плащам всички.

# 3 073
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря ви за палците, хора. Съвсем неофициално вече знам, че откъм осмокрако съм ок. Някакво възпаленийце (нестрашно) на дебелото черво са видели, та ся и на гастро ще ходя (май само на такъв специалист не бях ходила през последните 2г).

# 3 074
Йеее. Това е страхотна новина. Все така далеч да е от теб!

Общи условия

Активация на акаунт