Да се оплачем... 2026

• 176 717
  • 3 252
  •   21
Отговори
# 3 180
  • София
Аз мисля, че на Донау ще и отива червена рокля, но не оражевеещо, нито розовеещо, фуксия, ами точно червено, яро червено, кърваво или дори по-тъмно, към винено. Simple Smile
Аз хич и не знам колко са ни сметките, това е перо, което ММ плаща накуп. Но не са големи, на ТЕЦ сме, апартаментът е двустаен, вътрешен и саниран. Топло е без да бичим парното на повече от 2, но и поддържаме 21-22 градуса в детската и кухнята, в спалнята 19-20. Не ходим по къси ръкави. Simple Smile Зимата токът ни е повече заради сушилнята, но нямам избор, ползвам я. Иначе готвене, пране, всичко си върви ежедневно, независимо от сезона.

# 3 181
Ааа, Дидка, сушилнята върви и лятото при нас Grinning Нямам нерви за простиране, пък търсене на сянка, че да не избеляват, пък после събиране на пресъхнали дрехи, дето не мога да изгладя. Гледам по други начини да съм еко.

Оплаквам се, че гледах хотели в Елин Пелин за сватба лятото, на която сме поканени, и вече всичко е запазено. Явно ще сме спонтанни каквото/ако излезе непосредствено преди събитието.
Отделно вчера тъкмо да запазя нощувки за Барселона и ММ изпищя "СТОП!". Преместили ни полета за следващия ден. Сега се чудим какво да правим. С тоя полет имаме само 3 дни там и ще е "г*з път да види" и лудо препускане. А ако вземем предишния ще е цяла седмица, което пак не е малко нито като време, нито като пари. И естествено, не ни дават възможност да преместим и полета за връщане....... Аз като казах да вземем Райън еър, ММ се запъна за испанската компания. Е на му испанската сега.

# 3 182
Тони от днес на АБ. Вдигна ЦРПто доста, теста за грип е отрицателен, не сваля Т дори с Хексалгин. А температурите 40 градуса. Скандално.
Лошото е, че пак трябва да мъдрим кой ще го гледа другата седмица. Днес баща му беше на мушка, аз съм в офиса, понеделник ще съм аз..

# 3 183
Аз питах снощи ММ колко ни е тока. Не каза, но каза, че имало увеличение, но не било драстично.
Това по повод конвектора в стаята на дъщеря ми.

Лютиче, я кажи за кои дати ти трябва хотел да разпитам съдружника (премести се в Елин Пелин).

# 3 184
Ан, за 8-9.08. Четирима възрастни, едно 2+ и едно бебе.
То пък точно тогава големият им хотел няма да работи... Пуууу...

# 3 185
Лютиче, Райън не са по-добри и по-надеждни.
Чакахме ги да обявят полетно разписание, защото сме на концерт и трябваше да резервираме спане. Обявиха, купихме билети, оправихме спането. Смениха часа за връщане, а накрая анулираха полета за отиване Simple Smile

Тете, темата Петрохан е актуална и много странна, нормално е хората да коментират. Да, има тема специално за случая, но е нормално да се коментира навсякъде, включително и тук.

# 3 186
Марти, може да е вирус, може да е от гърло или уши. Така са малчовците. А толкова ми се гледа такъв сладур, де да можех, ама съм далеч от вас.😄 Е, някога за внуците, живот и здраве.

# 3 187
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За сватбата в Елин Пелин, защо не спите в София? Ще си вземете такси, не е голямо разстояние...
Или ако сте с кола, и ако някои не пие, да шофира Simple Smile

# 3 188
За сватбата в Елин Пелин, защо не спите в София? Ще си вземете такси, не е голямо разстояние...
Или ако сте с кола, и ако някои не пие, да шофира Simple Smile

Заради бебето. Хубаво е да ми е наблизо, за да скоча при нужда.
Това при положение, че изобщо отидем де.

# 3 189
Не мисля, че е вирус, Фроузън. Нашата ЛЛ много рядко изписва АБ, но е казала в този случай като тръгна с Т 38 и след 3 дни стига 40 и не спада с антипиеритици + високо ЦРП, че няма как.
Ушите, гърлото и гърдите са му чисти. Урината също. Загадка..

# 3 190
Е, така е. Може да е започнало като вирус, но след три дни с Т, вече става бактериална инфекция и АБ няма да му се размине. Важното е да му минава. След 2-3 дози, лекарството ще се натрупа и ще му подейства. Сега сигурно е като топла поничка, милия. 🤗

# 3 191
  • София
Е, така е. Може да е започнало като вирус, но след три дни с Т, вече става бактериална инфекция и АБ няма да му се размине. Важното е да му минава. След 2-3 дози, лекарството ще се натрупа и ще му подейства. Сега сигурно е като топла поничка, милия. 🤗
Това не е задължително. Има вируси, които са по-продължителни и антибиотикът е излишен в тези случаи (а и вреден).

# 3 192
  • София
Егати, отмениха полета на детето. Сега отиват цялата група на летището да видят какво ще правят. Райън това...

# 3 193
Донау, според мен търси рокли от естествени материи. Или поне да е 100 % високоза. Аз не бих дала 114 евро (май толкова беше тази, която показа) за 50% полиестер и 50 % високоза. Сега вярно, че има разлика от полиестер до полиестер, но има възможност да запарва и да не се чувстваш удобно.

Да оздравява бързо Тони, Марти.

Йованка, много кофти за полета.

Веси, права си, че е различно, когато е в къща. Да, над 100 квадрата е. Има изолация, но не е като в блок да те топлят и съседите. Ще видим колко ще ни е тока за януари. Другата седмица ще излезе. Беше студено, така че със сигурност ще е по-висока сметката от предния месец. Ама нали се споделяше на кой колко му е сметката и да се отчета и аз. Grinning

# 3 194
Чудя се за тая рокля за абитуриентската на племенника. Дайте акъл Simple Smile

Ти нямаше ли една синя (по спомен) рокля, която беше купувала за една сватба и избираше бижута за нея? Облече ли я изобщо? Мен ако питаш, изобщо не се харчи наново, а се спретни в синята рокля и си свиркай Stuck Out Tongue Winking Eye

Ааа взех я синята тогава, ама не става за абитуриентската, ще съм смешна, никой няма да е с бална рокля. Пък ѝ много тъмна. Все се каня да я снимам и да опитам да я продам в тукашния продавалник.
Искам нещо свежо и леко.

Веси, мерси много. Сложих и двете в кошницата, но за оранжевникавата нямам смелост. Втората ми хареса и на мен много. И да много си права, че на цената на оная, може да си взема две. Просто не търсих достатъчно и тя ми попадна тогава.

Дидке, и аз обичам тъмно червено, ама много тривиално. Искам малко да разчупя и променя с някой свеж цвят.

Мерси ви за идеите, друго си е малко акъл да получа, не съм моден гуру.

Нещо ми се приискаха сребристи високи сандали, вместо черните, които имам от години. Не знам какво ми е станало, само на пазаруване се нахвърлям напоследък. Но пък години наред съм си потъпквала нуждите, така че сега ми се полага Simple Smile

Уф,Марти, бързо да минава.
Не знам при мен какво е, така и не отидох на лекар, ама цяла седмица ме държи, главоболието, а кашлицата е супер гнусна, нямам и глас. Брат ми ме увика колко съм безотговорна.  Иначе момчетата укротиха кашлицата, но май каката ще започне.
Баща им почти не го виждаме, та затова още не е пипнал.

Мини, права си, че съотношението цена материя, не е оправдано.

Ето я оная за сватбата, не става, няма да е толкова официално на абитурентската.
Баси и нелепата поза, дето съм се изтупанчила Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 21:19 от donau_janine2

Общи условия

Активация на акаунт