Да се оплачем... 2026

• 186 326
  • 3 382
  •   29
Отговори
# 3 360

Снощи прочетох ужасно гадна книга и не можах да спя! Никога не съм чела толкова гадно нещо. Потресена съм и даже не я искам в къщата си затова днес ще я даря на библиотеката, че е нова и сигурно много хора ще я търсят да я четат. Отвратена съм, а с такъв мерак я търсих да я купя

Хиляди сияйни слънца, Халед Хосейни?
По гадно нещо не съм чела досега.

# 3 361
  • София
Ох, момичета, строявайте ги тези мъже още отсега, че после с възрастта става все по-зле. Ние също имахме скандали (както всеки уикенд). Но аз просто вече нямам грам, ама трошичка търпимост и паля от четвърт.
Относно книгите. Едно е книга с тежка тематика, с мъка, с драми, друго е наистина гнусна книга. Една от най-гнусните книги, която съм чела е "Съседката" на Джак Кетчъм. Може би защото е по-действителен случай. Но аз много обичам "тежки" книги, та не съм особено мерило.

# 3 362
  • Mediterraneo
Недейте да сте толкова лиши! Доказано е, че най- много страда мъж с 37.1 температура, така че не ги съдете много строго тез мъже!

# 3 363
Ние с ММ имаме строго разпределена работа по домакинството и той не обича да му върша работата, а аз някой път го съжалявам ако го видя, че е много уморен. Например вечера се върна от командировка и аз бях изхвърлила буклука и ми се скара, защото той е такъв че от него никой по-хубаво не го върши Satisfied.

# 3 364
Ох, момичета, строявайте ги тези мъже още отсега, че после с възрастта става все по-зле.
Ох, то лесно се каже. Който може го може. Нямам акъл да стягам никой, не че не ми се иска Simple Smile

Марти, и моя така. Каквото ме боли мен, тутакси и него заболява.

Кая, точно така се случи и с нас. Той беше общително дете в детската, учителката твърдеше, че всички го харесвали. Обаче последната година се преместихме, сменихме детската, там само ревеше, учителката ще я запомня как не мърдаше от масата и само плюскаше. И после в основното съвсем не случи, сменяваха им учителки, класа беше с поне 4 проблемни и агресивни деца. Едното го биеше, а тя ми обяснява да съм проявила била разбиране към различната социална среда на бияча.
Аз също го оставих да повтори първата година в гимназия, точно заради класа и класната. Тая година се падна много добра класна, класът също изглеждаха добрички, но нашият си търсеше другарите от миналата година. Затова взех кардинално решение, католическо училище и точка. Там също има всякакви деца, но се надявам да няма проблеми. Искам да се съживи това дете най-накрая.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 16:08 от donau_janine2

# 3 365
Чета "онази" тема и стомаха ми се обръща. Боже, в какво се превърнахме?

# 3 366

Коя? Аз от вчера чета само за Петрохан в нета и във ФБ, всичко е някаква огромна димка… едва ми някога ще разберем истината. Мисля си за тази майка на детето..😿😿😿

# 3 367
# 3 368
  • София
Да, абсолютен театър се разиграва с Петрохан.

# 3 369
Защо да е театър? Аз гледах пресконференцията, на която показаха записите от хижата. Изглеждат спокойни, смеят се. Не изглеждат на уплашени или напрегнати хора. Само не разбирам защо се разделят на две групи. Нищо не им пречеше да се застрелят накуп. Но и това ще се разбере. Откачена работа.

# 3 370

Коя? Аз от вчера чета само за Петрохан в нета и във ФБ, всичко е някаква огромна димка… едва ми някога ще разберем истината. Мисля си за тази майка на детето..😿😿😿
Майка, която си пуска за година детето по пещери в Мексико, вместо да учи и играе с приятели? Майка, която го поверява на гуру, няма връзка с детето си, то не присъства на РД на брат си т.е.явно не е част от семейството, ама бащата твърдеше, че е спокоен. Един нормален няма в това семейство. Жалко за детето. То е жертва на родителите си

# 3 371
Педиатърката не ни прие, защото беше претъпкано и няма повече капацитет за деня.
В болницата казаха, че урината е чиста, няма нищо притеснително, случвало се. До няколко дни щяло да отшуми, ако се влоши да се върнем. И да давам ибупрофен.

Чакат ме цял куп листа и бумащини за попълване, инсталиране, регистриране.
ММ почива утре, алилуя! Обаче иска да ме влачи с него за негови бумащини, от които си нямам и хабер, ама ей така, да ми изяде времето.
Надявам се да си легнем групово в 8!

# 3 372
  • Бургас
Опитвам се да се настроя в работен режим, след дълга почивка....
Трудно ще ми е ставането сутрин....

# 3 373
Донау давай много течности - вода, чай, сиропи. Чай от мечо грозде и лайка да пие и да пик*е.
За документите на мъжа - май почти всички много приказват, а в институциите  мълчат.
Моят хемороид продължава да ме мъчи. От къде ми дойде това на главата?

# 3 374
Димис, пробва ли с троксевазин - мазило, детралекс - хапове. Това, което става за разширени вени, става и за хемороиди.

Общи условия

Активация на акаунт