Да се оплачем... 2026

• 186 881
  • 3 389
  •   4
Отговори
# 3 375
Детралекс пия. Нещо друго имам за мазане, останало от ММ. Пууу хич не обичам да си слугувам за болежки. Хапчетата за кръвно докато свикна да ги пия доста време мина. Само очила и лещи нося редовно.

# 3 376
  • на Мелмак
Димис, антифлегмин, ветеринарен в комбинация с детралекс върши работа на ММ.

# 3 377
  • Бургас
Хапчетата за кръвно докато свикна да ги пия доста време мина. Само очила и лещи нося редовно.
Ха, Дими и аз така!
Само,че не за кръвно, а за сърце са моите!
Иначе без лещи и очила, не мой' Simple Smile

# 3 378
Детралекс пия. Нещо друго имам за мазане, останало от ММ. Пууу хич не обичам да си слугувам за болежки. Хапчетата за кръвно докато свикна да ги пия доста време мина. Само очила и лещи нося редовно.
Димис,при криза,може да пиеш детралекс до 6 Табл дневно,поне за 2-3 дни .Обикновенно има бърз ефект.Относно мазилата,внимателно,лигавица е ,често има странични ефекти..

# 3 379
  • Варна
Димис, имах преди доста години, с едни микроклизми ми минаха на мен тогава , само че от чужбина бяха купувани . Чистата хладка вода също успокоява, при възможност и по 5-6-7 пъти дневно се измиваш / без интимни и др гелове, само вода / и така мажи успокояващ гел.

# 3 380
неда2схемата на Детралекса за хемороиди я пазя от 20 г. Докторът хирург все се чуди как съм я запазила. Ама късно започнах да ги пия хапчетата, защото аз такова нещо нямам. Абе, много съм трудна да си слугувам на здравето . Ако беше ММ или брат ми досега щяха да са при хирург.Хем съм виновна, хем се оплаквам.

# 3 381
  • Варна
При мен след раждането се появиха и няколко години след това са се възпалявали, много болезнено беше.Знам и много съчувствам. Вече 10-12 години нямам проблем, ей така се свиха и изчезнаха , но ежегодно имах  веднъж поне - главно лятото 4-5 дни в които беше някакъв кошмар.Около 5-6 години това и после край..

# 3 382
неда2схемата на Детралекса за хемороиди я пазя от 20 г. Докторът хирург все се чуди как съм я запазила. Ама късно започнах да ги пия хапчетата, защото аз такова нещо нямам. Абе, много съм трудна да си слугувам на здравето . Ако беше ММ или брат ми досега щяха да са при хирург.Хем съм виновна, хем се оплаквам.

Значи ако е мъжът ти веднага го пускаш по пътеката, а за себе си се скатаваш.... хахаха

# 3 383
sumply ако знаеш колко пъти ме е било срам заради тях пред лекарите защото и за глупости ходят.
Той, ММ като не ме послуша накрая на Ковид вълната и под карантина стояхме. Аз бях отпуска така или иначе и чистих къщата на село, ама той и сина си разбраха.  После и аз де, да прекъсвам отпуска и да съм болничен.

# 3 384
Kaya, добре си постъпила с детето. Инстинктът ти е подсказал кое е правилно.
А на теб, успех! Няма да се даваш. Интелигентна млада жена, работлива, мотивирана, ученолюбива. Ще ти се получат нещата, ще видиш. Абсолютно убедена съм.

# 3 385
И аз се оплаквам - отдавна не ме беше боляло коляното, но днес ме заболя ужасно, защото излязох в студа с нормален панталон.
Ще ходя на физиотерапевт/кинезитерапевт. Междувременно мажа с волтарен. Ще изпия и един Нурофен….

# 3 386
И аз се оплаквам, че още много ме боли палеца на крака и днес си запазих час при ортопед за утре на обяд.

# 3 387
Вчера имахме много неприятна случка с мъжа ми. Не ми се пише, не защото е някаква голяма тайна, а е дълго и сложно за обяснение. С доста пари олекнахме. Ужасно се разстроих, той пък се ядоса, вдигна кръвно. Днес ни е първи работен ден в Италия, винаги е тежко и напрегнато, и днес така. Ние двамата - без хъс и настроение, травмирани, обидени, смачкани. Но, прибрахме се в хотела, хапнахме хляб, сиренца, грозде и чери доматки. От супермаркета си ги взехме, чудесна вечеря. По ресторанти не ни се ходеше никак. И едно уиски си взехме и току го преполовихме. И го попреглътнахме някак. Здрави сме. Ще се живее.

# 3 388
Легнах с книга и съм заспала. Сънувах мега кошмарен сън. Събудих се по-уморена отколкото бях преди да заспя.
Пуших и пак ще пуша.

Ако си филмирам сънищата ще съм най-успешният режисьор на психо трилъри и ужаси.

# 3 389
Ще се състезавате с ММ. Не спира да сънува кошмари. Много е гадно и ви съчувствам.

Общи условия

Активация на акаунт