Да се оплачем... 2026

• 197 228
  • 3 549
  •   18
Отговори
# 3 510
Брей  много хубави новини днес тук! Бъдете все така здрави!
Ще ревете после, че само ви оставят внуците Grinning

Янтра, това е планът. Даже сега е още по-хубаво  защото нвма просто да реве, а ще има пълна програма тръшкане и викане Joy Само да  е стане така, че да не дойдат повече...

Оплаквам се, че вкъщи пак е затрупано. Другата седмица ще ходя да продавам детски дрехи на базар и съм извадила всичко, което сме събирали до момента. Ако успея да го разкарам, ще се освободи един тон място. Ама докато сортирам сега ще ми се отели волът.

# 3 511
  • Бургас
Два смс-а ме ядосаха доволно !!!
Ще видим, какво-що!

Спи ми се две не виждам...

# 3 512
  • Швейцария
Тарталета, аз искам да ми се изплатят 200 000 франка в случай на смърт на ММ. Говорих си с ИИ и много ми помогна да избера оферта.

# 3 513
Само хубави новини в темата.
Рави, стискам палци и на ТМ.

Аз съм Уеко притеснена.
Тийна беше на РД, играли боулинг. После се събрали в момчето.
И в 00:20 се обажда да пита как да се прибере Joy
Инсталира си Yellow такси, заредих му революта, тръгнал.
И му казвам "звънни, баща ти да слезе да те вземе", "защо, нали до блока ще ме остави". Растат децата, ама за мен все са си деца.

Видях го на мапса, пред блока е. Олеква ми лекинко.

# 3 514
Много хубави новини в темата днес, само така да продължава, особено като е за здраве.

Жаки, вашата баба я мисля, че много дръпната ми изглежда. То и моите бяха такива като ставаше въпрос за тяхното здраве, то и затова почти никой не доживя до дълбоки старини. Дано се е вразумила и наистина да търси лекар.

Имам телефонно пре-интервю утре. Ще си говорим 20 минути по телефона като аборигени и така ще преценпт дали да ме викнат на същинско интервю. Да, обаче като ми звъняха да го насрочат бяха пуснали високоговорителя и аз почти нищо не чувах. Буквално само разбрах датата и часа, всичко друго беше някаква какофония от неразбираеми звуци. Ако и утре е така, няма да мине добре това пре-интервю!

За стрелбата при нас всички сме шокирани. Станало е в съседната провинция в много малко населено място, две хиляди души, буквално всички се познавали. На 18 години била убийцата, преди да отиде в училището застреляла майка си и брат си. Накрая се самоубила, ама каква полза като е затрила 9 души, а други берат душа в болницата. Не знаят още мотив, не намирам информация откъде  взела оръжията, с два пистолета отишла. Тук не се продават свободно, регулациите са много стриктни, вероятно вкъщи са притежавали и ги е докопала.
Напоследък каквито и новини да погледна, буквално ми се повръща.

# 3 515
  • някъде другаде
Хубави новини в темата вчера. Все такива да са.
Рави , стискам палци и при ТМ да са добри резултатите.

# 3 516
Ново 20… в понеделник щяла да влезе, щото в шабат нямало добри лекари..
не ми се коментира даже. Бог да я пази, аз квото можах направих от хиляди километри.
Дано не се влоши фатално докато се накани.
4 човека ни направи пумпали.
Не съм спала да чакам за новини, дали ще я вземат, кога ще я вземат.
Дали в изпълнила списъците които и дадох за болница , документи, лични вещи.
Те последно е влизала тука в България преди 40 г….

Много се радвам за всички хубави резултати! Все така да са! А на нас другите, никога да не се налага за това да ни стискате!

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 08:19 от JACKLIN*

# 3 517
  • Швейцария
Ох, Жаки....ужас. Дано не се влоши до понеделник.

# 3 518
Харесва ми утрото  да започва с хубави новини за добри резултати😊
Все така да е за вас и всички наоколо🍀
За мои внуци изначално не съм се настройвала, но ми е приятно времето прекарано с деца в работата и се радвам на внуците на ММ.

# 3 519
Анче, разбирам те. Оня ден на нашата спирка сгазиха един дядо. Аз я чакам на спирката, че е вечер след втора смяна. Виждам я на приложението, че е близо но така и не се движи. Сърцето ми спря сто пъти.

# 3 520
  • SF
Не можеш ли ти да си определиш каква да е премията? Нашите са за по 75 хиляди евро, аз плащам по 13 евро на месец, ММ на година около 200 евро, трябва и моята да я направя веднъж годишно.

Аз трябва да те разпитам малко за тези застраховки. Задължителни ли са или са по желание при вас?

# 3 521
Честито за добрите резултати. Чакаме днес и на Рави мъжа й с хубав резултат.

Ще се оплача, че имам мускулна треска. Във вторник ходих на пилатес реформър. Вчера нищо ми нямаше, вечерта ходих на танци и като се прибрах и започна да се обажда.
А и тая "треньорката" на пилатеса така ме изнерви. Не показваше упражненията, а само говореше. Още в началото й казах, че на такъв пилатес не съм ходила. Виждаме че не разбирам какво точно трябва да правим и че се оглеждам, но мълчи. Моята приятелка, с която ходихме, ми казва какво да направя. И по едно време ме пита дали съм се изнервила. Аз казвам да и въпросната "треньорка" пита на нея ли. Като отговорих да и като й казах, че очаквам да ми обръща внимание, каза че за това имало индивидуални тренировки. Има късмет, че ми даде касов бон. Но в това студио повече няма да стъпя и ще се погрижа да оставя отрицателни коментари навсякъде, където се сетя.

# 3 522
По принцип повечето студиа искат първата тренировка да е индивидуална(запознавателна и е и по-евтина от стандартна индивидуална), точно, за да те запознаят с уреда. Ако сте били повече жени на групова, треньорката няма как постоянно да спира тренировката, за да обяснява базови неща. Аз лично бих се изнервила ако на клас за напреднали се запише някой, който за първи път идва и само пита и трябва да се спира за него.  При записване за тренировка е трябвало да ви предупредят, или ако приятелката ви е записала е трябвало да го предвиди.

# 3 523
Тя си е просила индивидуална, защото се плаща повече и си запълва часове.
В неделя не е ли нормален работен ден в Израел, да не чака бабето до понеделник?
Аз да се оплача, че важен въпрос ми е в застой и само се побутвам и се чудя как да размърдам нещата.

# 3 524
И аз питах що не неделя, но в неделя ще я кара внукът при ЛЛ за това Тофас17 и в понеделник с него уж.. не знам мотат се много, което ме изнервя, ако и видите крака ще ме разберете що не спя..
И ми е жал и ми е яд, че не слуша, от не знам кога говоря едно и също…
Малко да разведря минорните ми постове тия дни.
Утре идва моята момичка, файнъли! По обяд я чакаме, нямам търпение да я прегъна след почти 4 месеца, 3 и половина де:) Жаки много я чака също❤ ще я посрещаме с традиционна българска кухня, добре си нося аз чубрица и джоджен, че и е втръснАло от къри😂❤
Показвам ви последно малко красота от Чанг Рай, Северен Тайланд.

Общи условия

Активация на акаунт