Да се оплачем... 2026

• 199 996
  • 3 589
  •   16
Отговори
# 3 585
Есеншъл, какъв модел горе -долу и номер? И бюджет приблизително?

# 3 586
Ес, колко трябва да са високи. Точно вчера гледах един сайт (за друго), ама видях тези, 45 евро Grinning

Скрит текст:

# 3 587
Есеншъл, какъв модел горе -долу и номер? И бюджет приблизително?

Класическо стилето. Номер 36

# 3 588
  • Варна
Оплаквам се, че не можем да намерим сребристи обувки за изпращането.
Или са ужасно грозни, или 2-3модела, които стават, са на безумна цена.
Тези Replay имат номер 36 в бест сикрет.За тая цена  са съвсем ок, даже и да не ги обуе после, 50 евро се прежалват .Сребристи са и са стилето, че и с безплатна доставка.Даже може и да ги обуе някой път за повод ако носи висок ток, не са някакви фрапиращи 9-10 см е тока.

Аз ровя в сайта за чорапи и боксерки тъкмо Simple Smile

Има намаление на бижута и диаманти днес в  BS, ако на някой му трябват спешно ..Grinning

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 12:25 от Vessi_to

# 3 589
Ами утре е свети Валентин, така че не е лошо да напомним на половинките за разпродажбите.
Аз не искам бижута. Имам много. И парфюми имам. Ще приготвя вечеря за двама ни и толкова. И цветя не искам. Нищо не искам, имам прекалено много вещи. Искам да отида на разходка до Европа. Мисля го….
Искам и в Банф. Близо е до Бабри (относително). Гледах цени на хотели за седем дни. Цените бяха между $800 и $2000. Евтините са мотели. Реших, че ще се прежаля. Продължих да гледам, то било на вечер! Може да стане, но за по-малко вечери. И това ще го мисля….

Общи условия

Активация на акаунт