Да се оплачем... 2026

• 199 717
  • 3 587
  •   11
Отговори
# 3 570
Застраховките са хубаво нещо. Напоследък се налага да си ги ползваме често, но пък ни е спокойно и не го мислим толкова.
Оплаквам се, че пети ден подред сутрин ме боли гърло. Като стана да се пораздвижа и да хапна и минава. Само ме нервира.

# 3 571
  • Варна
Добро утро , събудих се в 8.00, толкова късно явно успях .. Все пак снощи в легнах съвсем на време,  в 23.00 сигурно съм заспала. Обаче се събуждах през нощта веднъж, сънувах нещо, не се сещам какво точно, но не беше хубаво.
През прозореца времето изглежда отвратително, още и кучето спи и не сме излезли..
Вкъщи има доста какво да се прави, така че ще си намеря занимания, имам и едно излизане за малко . Надявам се утре да е по-приятно навън..

# 3 572
Реших да закусвам супа, голяма грешка. Ще ходя на село и там докато сготвя не се знае кое време ще стане. И изтървах купичката. Под, маса, столове, оливерник всичко стана фиде и картофи. Досега чистих.
Тук има мъгла, но поне е меко времето навън.

# 3 573
  • SF
Милата... Понякога човек като гледа изцапаното от изпусната 1 чашка или една купичка, може да помисли, че е изпуснал цял казан.

# 3 574
  • София
Разлятото кафе събужда по-бързо от изпитото. Явно и със супата така. Аз редовно си разливам кафето. Веднъж го изпуснах от високо, така отскочи тая чашка, имаше пръски по стените чак до тавана....
Аз съм хоум офис. Чакам болното дете да стане и ще ходим до личната за бележка. И за направления. За мен за невролог, за нея за ортопед. Нещо все се оплаква, че я боли коляното.

# 3 575
Вие кафе, супа, а аз веднъж изтървах чисто нова бутилка олио, която се приземи изправена и такава струя направи, че изпръска цялата стена на квартирата. После виках майстор, който изшкури мазното, грунд, две ръце боя. Голяма беля стана и ми отвори много работа.

# 3 576
Снощи се скарах с мъжа ми и сега не си говорим.
Поводът е мухъл в банята, който не спира да избива по тавана. Таванът е висок и аз не стигам, съответно трябва той да го чисти, което не се случва докато не избухна. Вика ми - вие се къпете с много гореща вода, киснете по 2 часа, затова имало. Пълни глупости, казах му да смени вентилатора, явно е стар, или и аз не знам. Просто съм бясна и не знам как да реша проблема. Според мен не е в честото почистване, а в липсата на вентилация.
Дайте ми акъл ☹

# 3 577
  • SF
Махни го с белина. Направете отвори долу ниско във вратата на банята. Не затваряйте вратата след къпане, киснене, горещ душ, и всичко, което човек може и иска да си прави в банята. Това е помещението, в което може да си вземеш горещ душ. В хола, в спалнята и в коридора нямате тази възможност, така че мъжът ти да се качи на стълба и да обработи мухъла с белина или Саво (пак на същата основа е).

# 3 578
И аз съм за саво. Отделно на стария вентилатор най-вероятно се е замърсила мрежичката и не тегли парата добре.
Вкъщи след душ оставям вентилатора да работи поне още час, а ако нямам толкова време, оставям вратата открехната. Има вентилатори с таймер, както и такива, които мерят влажност. Не са евтини. GATO е марката.

# 3 579
Майка ми разляла олио и решила като го избърше да измие и целия под. Със същия парцал. Сигурно месеци наред едвам ходехме, а със сестра ми си направихме пързалка в хола. Няма измиване това нещо после.

За мухъл има специални спрейове с хлор. Или белина де. И хубаво проветряване иска. Ние след душ отваряме прозореца, но иначе все държим вратата да банята отворена, за да става вентилация. Друго спасение няма.

# 3 580
Права си да се ядосваш, дай сега да не се къпете. Мухълът е много опасен за здравето.

# 3 581
При пръскане със САВО внимавайте, с маска на лицето и дрехи, които са за боклука, защото ще станат на избелели петна от пръските. Мирише дълго след пръскане. Но иначе по-добър препарат за мухъл не съм имала.

# 3 582
Ти си права. Вентилацията не е ок.

# 3 583
Банята ни е голяма. Вентилаторът не се изключва никога. От момента на поставянето, чак докато не спре да работи, обикновено 3-4 години. И вратата се затваря, само когато се използва банята.
Вентилацията трябва да е ок.

# 3 584
Оплаквам се, че не можем да намерим сребристи обувки за изпращането.
Или са ужасно грозни, или 2-3модела, които стават, са на безумна цена. Дъщерята повече няма да ги обуе и не иска да се хвърлят излишни пари.

Имаше ли адвокат сред нас? Или някой, който да е минавал оценка на автомобил при вещо лице, определено от съда?

Общи условия

Активация на акаунт