Да се оплачем... 2026

• 206 517
  • 3 720
  •   23
Отговори
# 3 645
Аз не мога да разбера какъв е смисъла от толкова големи вериги магазини, като ми се налага да обикалям 3,4 , за да си напазарувам необходимото... Особено Кауфланд половината неща от моя пазар ги няма или са по-скъпи... Какво налага кисело мляко Наше село да е 1.90лв в Кауфланд и 1.30 лв в по -малка верига магазини и то в по краен квартал? И то не намалени

# 3 646
  • Пловдив
Цели индустрии се крепят на романтиката покрай 14-ти, не го зачерквайте така с лека ръка.😉😀 Всеки да празнува каквото му е приятно. По въпроса за Хелоуин, синът имаше една учителка по английски в четвърти клас, която задължително ги караше да го празнуват. Някои деца казали, че родителите им са против и не дават. Тя казала-"Изобщо не ме интересува кой не празнува!" 😑 Имаше оплаквания и от родители за разни други нейни изцепки. Къде чак се върнах....😁
Права е учителката. Като се замислиш има религиозни родители са против да се учи еволюцията по биология.

# 3 647
Не съм празнувала Св.Валентин никога...то не че е имало и с кого. 😀

Дъщерята с приятеля си и още две момичета отидоха на село вчера. Голяма забава е паднало. Снощи в 23.30ч ми е пратила морковеният кекс,  който са си направили.
Той и беше подарил медения за празника, много сладко направени и украсени.

Тук напече слънце от сутринта, от миналата събота не бяхме виждали. Правя 3опита да събудя сина, и по късно да излезем, че е хубаво времето.

# 3 648
  • Варна
Честит празник на любовта и виното, момичета ! Опиянени от щастие бъдете ! Heart
Романтично се събудих с двама кабелджии , мъжа ми сменя интернет провайдъра и в 9 часа се раззвъняха на пожар. Те хората не са виновни, той им казал да дойдат в събота сутринта, че на обяд ще излизаме.
Легнах си с влажна коса и приличам на душевно болна в главата тази сутрин.Ще се вържа , че следобед планирам сауна и пак ще я мокря и суша.

# 3 649
Права е учителката. Като се замислиш има религиозни родители са против да се учи еволюцията по биология.
С кое е права? Да задължава деца да празнуват измислени празници и да се изказва срещу родителите им. На религиозните родители, все едно никой не обръща внимание и няма да променят учебната програма заради тях.

# 3 650
  • SF
Аз днес ще редя ламинат. Няма да излизам. Няма да получа цветя. Няма да получа мече. Няма да пия даже и лимонада...
Днес е задушница, обаче. Купила съм един любим шоколад на един любим човек и няма на кого да го раздам, защото нямам възможност да излизам и да се срещам с хора. Ако някоя от вас живее в района на Парадайс, мога да я почерпя един шоколад.

# 3 651
  • Пловдив
С кое е права? Да задължава деца да празнуват измислени празници и да се изказва срещу родителите им. На религиозните родители, все едно никой не обръща внимание и няма да променят учебната програма заради тях.
Всички празници са измислени от някого, някога. В часовете по английски учат за културата, обичаите, храната, ПРАЗНИЦИТЕ на англоезични страни. Та да, права е учителката.

Сина ми, в средното с италиански език учеха за Италия, за културата, за страната, за храната, за ПРАЗНИЦИТЕ, за глупости от типа, че не е прието да се поръчва капучино след 11 часа сутринта.

# 3 652
  • Варна
Хора, няма смисъл. За това сме демократично общество, кой каквото иска. Няма забрани, достатъчно дълго ни е било забранено всичко свързано със западния свят. Ама тия противници на западните обичаи и празници се убиват да празнуват Пасхата в Гърция и да почиват в Турция и Дубай сега. И къде ли не по света. Нищо лошо няма в това да се почита един празник било православен или католически, или пък мюсюлмански . Лошо е да се забранява това, да се учат децата , че - Не може ! Няма такъв!
Бъдете по-широко скроени, празници са това, хубави поводи.

И Бог да прости всички които не са сред нас! Hands Pray

# 3 653
Като се отвори тема,за празници,за днешния ден...
Аз като затворя очи,и искам да си спомня баща ми...виждам го в шубата от агнешка кожа,с преметнат по диагонал обръч от гъвкава лозова клонка,широка усмивка и зачервени страни,от студ и вино...най- любимия му празник...
Преди 13 г,си отиде ,тихо..неочаквано,точно на този ден..
Неговия баща( дядо ми),обожаваше конете,цяла година чакаше Тодоров ден,да излезе на мегдана и да покаже,за пореден път пред цялата околия...че по- хубави,по- гледани и силни,от неговите два коня,няма.Получаваше признание и се гордееше...
Изпратихме го на Тодоров ден,както пожела,със снимката от предната година,до него..
И аз ,знам ,без да съм суеверна,но празник е когато сърцето ти празнува..
Имаш ли причина,дата и място ще намериш,или ще те намерят ...
По ирония на съдбата,аз съм родена на голям бг празник,от дете страдам...че нямам мой,личен ден.На моят ден,всички се поздравяват..
Опитвам да намеря ,специалното...ето всички празнуват с мен,какво повече да си пожелая...
По обясними причини,13 г,не споменавам 14 .02 като празник...
Но винаги намирам начин..да отбележа Любовта,дали на 17...или на 27...
На всички ,които празнуват днес,на всички ,които не празнуват,но имат повод и причина....
Бъдете опиянени,от вино и любов ..днес,и всеки ден!
Радвайте се на прекрасни,споделени мигове,с любимите хора!

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 10:35 от неда2

# 3 654
Ние отбелязахме Св. Валентин снощи след 12.
Подаръци, картички. Дъщеря ми помогна на ММ с картичката, щот той е над тез неща Joy
Аз подаръкът си го знаех, но пак имаше изненада.

МТ (тюфлек) е играл цяла нощ на компа и сигурно скоро няма да мога да го изчегъртам от дивана.
Да ходим до кварталното кафе и да раздадем за Задушница.

В понеделник ще ходя до ЛЛ да взимам направления на тийна и ми се е спекло.

# 3 655
Честити празници, другарки. Аз също съм правена днес преди има- няма 49 години.
Днес обаче ходих да отдам и почит на създателите и близките които не са сред нас. Бог да ги прости.

Е сме, притеснявам се вече за теб. От известно време не звучиш хич добре.

# 3 656
  • Швейцария
MM вчера искал да ми купи цветя, но забравил. Викам добре, ще купиш сега като излезем да пазаруваме. И стоим в магазина, аз избирам цветя, а той се суети около мен и дава акъл. Минава един дядо и като взе да се смее, вика вие ми оправихте деня Laughing
Сигме, днес си правена или си родена? Ако си рожденичка да ти честитя.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 10:51 от JennyBG

# 3 657
Родена съм през ноември.

# 3 658
  • Mediterraneo
Моят романтик е на работа, честити ми Трифон зарезан Simple Smile Онзи ден обаче си поръчах едно синджирче и той каза да го нарека, че е от него за Св.Валентин:heart: Романтик, та дрънка, ама ей на, 31 години е до мен.

# 3 659
Сигме, по този въпрос това мислех да пращам на майка ми днес Joy
Излишно е да казвам кога съм родена Whistling

Скрит текст:

Честит празник на всички - на любовта, на виното, даже и на любовта към виното.

И Бог да прости тези, които не са сред нас ...

Общи условия

Активация на акаунт