Да се оплачем... 2026

• 205 473
  • 3 693
  •   33
Отговори
# 3 660
Аз днес ще празнувам Трифон Зарезан. С ММ не сме от романтичните и не се обясняваме в любов.

Аз тази сутрин ходих до гробищата. Много починали близки имам. Бог да ги прости! После ходих до майка ми и брат ми да им раздам, и за пореден път установих, че с тях не мога да говоря. Добре че е племеницата, та си казах някоя дума с нея.

# 3 661
Мъжът ми ме изненада с голям букет рози и хубави бонбони. Все по- романтичен става с годините, да ми е жив и здрав! Мислехме да излезем, да се разходим, да се почерпим, но много лошо времето, много ветровито. Ще видим какво ще решим.

# 3 662
Със сигурност празнуването на Хелоуин не е в училищната програма. Просто беше края на октомври. Издразни ме поведението на самата госпожа, която е казала буквално-Изобщо не ме интересува, че родителите ви не празнуват! Това не са думи от устата на педагог.
И да съм по темата-мъжа ми трябва да прави модел на зъб от сапун на първокурсник стоматология, а няма време. Подозира, че ще му дават от първи до осми в следващите месеци.😀 Прави услуга в момента. И двамата родители на детето са стоматолози. Според мен самия студент трябва да опитва да ги прави, ама....

# 3 663
Мъжът ми ме изненада с голям букет рози и хубави бонбони. Все по- романтичен става с годините, да ми е жив и здрав! Мислехме да излезем, да се разходим, да се почерпим, но много лошо времето, много ветровито. Ще видим какво ще решим.
Ние мислим да излезем, защото тук времето се пооправи. Даже минахме нулата и имахме положителни температури. Вярно, че беше само +2 градуса, но е плюс… Може би ще отидем до един парк, където кучетата могат да се разхождат без каишки. После ще празнуваме със следобеден чай.

# 3 664
И да съм по темата-мъжа ми трябва да прави модел на зъб от сапун на първокурсник стоматология, а няма време. Подозира, че ще му дават от първи до осми в следващите месеци.😀 Прави услуга в момента. И двамата родители на детето са стоматолози. Според мен самия студент трябва да опитва да ги прави, ама....

Фроузън, в името на всички нас нека му откаже, нека да се справи сам!

# 3 665
Честити празници!
Неда, много ме разчуства. Светла им памет!
Esme, много тъжно звучиш. Дай си адреса, да ти пратя мече или вино.
И аз съм на сух режим, заради диетата. То не върви да гладуваш и да пиеш алкохол, може би 2 глътки.
Abajieva, помня, че ти правеше някакви неща през февруари - не пиене и не пазаруване ли беше? Звучи интересна идея.
Аз се затрупах снощи с два юргана в отделна стая и днес се събудих като нова, без темп.

# 3 666
Руми, много си права, но те си имат някакви отношения и аз нищо не мога да кажа. Със сигурност след това ще имат много практика, момчето е още първи курс. Не знам защо това моделиране толкова ги стряска. ММ казва, че по зъба има тънкости, които трябва да каже на бащата и той да му ги обясни. Бащата е куриер в случая.😃😁
Янтро, мани Хелоуин, кажи вашия студент сам ли си прави зъбите? 😁😀😁

# 3 667
Честито на който, каквото празнува! Здрави да сте, обичани!

# 3 668
  • Пловдив
Да, в момента у нас има стружки от сапун навсякъде. Студента сам си прави/опитва да прави зъбите. Дуру бил най-добрия сапун за таз цел ме светка.

# 3 669
  • някъде другаде
Марти , прекрасни са децата ти.

# 3 670
Честит празник на всички! Да сте обичани и опиянени от сладостта на живота!

На работа бях до обяд и получих сърце - валентинка от малка пациентка.

След обяд се разходих е парка с близки и си разменихме неща заради задушница. Светли да им е на тези, които не са сред нас! Вчера ходих до гробищата.

Уморени си чувствам краката, а утре пак съм на работа.
Марти големи съкровища си имаш!

# 3 671
Марти, колко са пораснали децата!

# 3 672
Марти,прекрасни дечица!
С много любов,и за много радост,са създадени!
Хубав празник,пожелавам!

# 3 673
  • София
марти, най-красивите валентинки!

# 3 674
Прекрасни дечица, пу пу!

Общи условия

Активация на акаунт