Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 42 057
  • 515
  •   25
Отговори
# 495

Получих днес комплекта от играта на Жилет. ММ го хареса, въпреки че не е футболен фен.
Участвам в Девин и лидл, 7days, prestige, .Има ли активна игра за прахове и омекотители в момента ?

# 496
# 497
  • Елхово

За добро утро Blush

# 498
  • софия
Някой регистрирал ли е бележка в Престиж? Не харесва снимката на касовата бележка, няма причина, не мога да си обясня.

# 499
  • Пловдив
Някой регистрирал ли е бележка в Престиж? Не харесва снимката на касовата бележка, няма причина, не мога да си обясня.
Сигурно е голяма. Направи скрийншот и ще стане.
Аз регистрирах вчера без проблем.

# 500
регистрирах без проблем, при мен има опция да ги снимам като документ черно -бели

# 501
  • Бургас
За играта в Кока Кола на сайтът им. Всичките ви закупени талончета за участие ли се виждат в профила?

# 502
Днес чакаме теглене от Девин и Метро.

# 503
Здравейте, спечелих чаши на Стела. Сега ще трябва да купувам още 1 бира за да участвам за голяма награда.

# 504
За играта в Кока Кола на сайтът им. Всичките ви закупени талончета за участие ли се виждат в профила?

Аз не, имам изчезнали

# 505
  • София
Нещо годината започва слабо... Няма игри.

Днес май стартира Рафаело.

# 506
Пробвах да отворя сайта на Рафаело, той не работи - иска ми данни за вход . Чудя се дали да участвам за халати, за другото не ми се купуват бонбони , не са ми фаворит Smiley

# 507
Метро са изтеглили, ако някой се познае

# 508
  • София
Сетих се, че през декември в приложението на Лидл имаше обзор на покупките ни, колко сме спестили и подобни и накрая имаше участие за телефони. Дали ги изтеглиха?

# 509
Сетих се, че през декември в приложението на Лидл имаше обзор на покупките ни, колко сме спестили и подобни и накрая имаше участие за телефони. Дали ги изтеглиха?
Да бяха качили спечелилите

Общи условия

Активация на акаунт