Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 63 390
  • 770
  •   24
Отговори
# 600
Днес чакаме теглене от Монин и Шел.

# 601
В бензиностанции Еко има две активни игри.
1. Участие за двоен билет за мото състезание на пистата Льо Ман - при зареждане на гориво
2. Игра на Police - при закупени 2 продукта на марката, се участва за ваучери за гориво.

# 602
Биспоук не са ли Кока Кола? Не чакам награда от там, само Первола от Кауфланд ми остана за получаване Simple Smile
Този Монин много исках да го опитам и така и не го открих, голяма съм шматка Simple Smile

# 603
В Кауфланд имаше Монин. 25 лева.

# 604
  • София
ПОДАРЕНА

ПОДАРЯВАМ тази книга с предизвикателства за двойки на Английски език. Не е отваряна, с фолио. Бях я спечелила от някъде, но няма да я използвам.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 13:57 от Магси

# 605
Биспоук не са ли Кока Кола? Не чакам награда от там, само Первола от Кауфланд ми остана за получаване Simple Smile
Този Монин много исках да го опитам и така и не го открих, голяма съм шматка Simple Smile
И игрите на Хенкел са с тях.

# 606
  • Стара Загора
С куфар съм от престиж, преди малко получих смс. Успех на всички!

# 607
 Период на играта: от 30.12.2025 до 01.03.2026
🛒 Начин на участие: направете поръчка на продукт/продукти с марката „Bulgarbiotic“ от www.bulgarbiotic.bg на стойност минимум 51.13€/100лв и се съгласете с общите услови на играта преди финализиране на поръчката. Стойността на доставката се калкулира отделно от стойността на поръчката. Може да участвате многократно в играта според броя на направените поръчки.
🏆 Награди:
1 бр. Ваучер за пътуване до Бали

# 608
Чак не можах да повярвам. Много се радвам. 🤩

# 609
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали започнаха да разнасят наградите от Филаделфия и Лидл анкета от миналия месец?
Аз получих ваучера от Лидл на 15 януари

# 610
  • Елхово
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали започнаха да разнасят наградите от Филаделфия и Лидл анкета от миналия месец?

На Филаделфия получих само пасатора със Спиди:hugs:

# 611
Нивеа  - Регистрациите на сайта NIVEA.bg започват от 19 януари….Ами днес е 19 януари а линка продължава да не е активен……
След като прочетох и какво споделяте за Рафаело не смея да купувам, а мислех да участвам в играта.
И без това няма много интересни игра в момента, а тези които са публикувани не са активни. Много разочароващо.

# 612
Получих отговор от Рафаело

"Здравейте,

Благодарим Ви за съобщението.

Кампанията ще стартира на 01.02.2026 г. Скоро очаквайте подробности!

С уважение,

Екипът на Ferrero"

# 613
  • оттам, откъдето започва България
А който си е купил бонбони сега?

# 614
  • Бургас
Айдееее, изгоряха ни бележките за Рафаело ....
Имах 1, но беше от 14ти януари, поне да не ме е яд.
Който е зле с дните от седмицата ...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт