Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 70 840
  • 836
  •   19
Отговори
# 285
• 1 бр. Vespa Primavera 50

• 100 Orange ваучера по 50 лв. | 25,56 €

Играта продължава до 7 януари, а на 9 януари ще изтеглим победителите в присъствието на нотариус и ще ги обявим на orangecenter.bg.

Това чакаме утре.

Имайте търпение за Рафаело, до 15 януари има време.

Имам есемес и аз за Коколино, много се радвам.

# 286
Не работи сайта на Рафаело от няколко дни. Иска парола. Сигурно го подготвят.
 Аз исках да прочета  пак правилата, че трябва да взимам бонбони, но ще изчакам.

# 287
Точно и аз исках да си видя условията,но успокоих се,че не е само при мен така!Ще чакаме.

# 288
И аз получих пуловера от Нутела. Как работят тези куриери?! Аз съм долу... Пуловера много ми харесва. Гледам в Кауфланд богато заредена с промо Стела, а тя играта приключва. Не мога да разбера какъв е тоя зор да са промо опаковки, все едно не можеш да играеш с код на бележка?!

# 289
  • Бургас
На саййта на Кока Кола къде виждам въведените кодове колко са станали?

# 290
Получих тъкмо пуловера от Нутела и пирамидата от Фереро с куриер Европът. Подателя е една и съща фирма, та явно и двете игри са на един организатор.

Пуловерът е много мекичък Heart

Пирамидата е уникална. 96 бонбона Heart на руски пише по кашона, не съм гледала къде са произведени.

# 291
Аз все още чакам пирамидата от Фереро, а е спечелена на 08.12.

# 292
  • оттам, откъдето започва България
Честито за наградите! Моята пирамида е останала само с 5-и пълен с бонбони ред. Smile

# 293
Странно защо все още може да се регистрира бележка в играта на Лор и Фантастико. И с обявяването на печелившите закъсняват...

# 294
  • София
Получих тъкмо пуловера от Нутела и пирамидата от Фереро с куриер Европът. Подателя е една и съща фирма, та явно и двете игри са на един организатор.
Нутела, Фереро, Рафаело, Киндер, Тик-Так и много други са към Фереро Груп (Италия). Логично е представителят им в България да е един и да работят с една агенция.

Получих вместо чаши пирамида. Simple Smile Повече ми харесва този вариант и не смятам да роптая. Joy И без това първата я преполовихме. Joy

# 295
  • Пловдив
Пратката на фереро пристигна от Румъния.
Получих си одеалото от куинс. От Юск е. Това, но в друг цвят

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 18:46 от dundi73

# 296
Аз все още чакам чашите на Фереро, дано и при мен стане грешка и да дойде пирамида 😁
Чакам и пуловер от Кока кола. Мисля да се включа в кроасаните. Ааа чакам и книга от Крина. Никога не съм печелила в Инстаграм, изглежда ми невъзможно при толкова многоо коментари в игрите.

# 297
Чадъра от Видас - страхотен

# 298
Аз все още чакам пирамидата от Фереро, а е спечелена на 08.12.

Моята е от 5.12 и още я няма..

# 299
  • София
Някой да  е получил нещо от Филаделфия коледен календар? Чакам книга .

Общи условия

Активация на акаунт