Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 57 901
  • 693
  •   46
Отговори
# 315
  • у нас
Видас дойдоха , точно месец след като сме потвърдили адреса. Куриера се представи от Сити експрес, но на пликчетата пишеше Ин Тайм. Може би са си сменили името?
Вчера и колата беше на Интайм. По-скоро не смогват и са дали на Ситито да разнасят.

# 316
Шишето на Девин го спечелих миналата година. Хубаво е, но не е измислено като хората. Реално там където си слагате устните, за да отпиете няма нито капачка, нито нищо, което да го предпазва от замърсяване. Аз като го използвам го увивам в ново пликче и тогава го слагам в чантата си и е много досадно всеки път да се вади и прибира от пликче.
Чакам тегленето на кафе Лор и Фантастико. На друго място не участвам в момента.

# 317
  • Варна
Игра на Пиринско от 15.01 https://pirinskopromo.bg/

# 318
От Лили Дрогерие звънят за играта Спечели с GARNIER – 1 от 15 АDVENT календара с продукти на Garnier.

# 319
А някой получи ли смс от Милка и Фантастико за 200 лева? И за спален чувал от Кит Кат? Май само това чакам вече Simple Smile
Днес ми пристигна прахосмукачката от LG, а вчера пристигна картата от Престиж. Не съм получила още ваучера от Саяс и Первола. Пълна скука от към игри, само на едни кроасани, само защото се ядат Simple Smile

# 320
  • София
Сутринта поличх смс от ИН-тайм
донесоха играта от Олимпус
Скрит текст:
Чакам само 50 лв от Милка и ФФ
200 лв никой не се похвали-миналата година поне 10 човека се похвалиха
Спиди, Еконт, Ин-тайм и БГ пощи изпращат смс за пратка.
Виждаш смс-а и с радост очакваш наградата.
А Европът и Интер-логистика няма смс
звънят като са пред адреса.
И така ми предизвикват стрес.
Ще дойдат ли кога и дали изобщо ще дойдат.
Цената на доставката е почти една и съща.
Ако пишем повече на организаторите да сменят
куриерите може да се вслушат.
Аз си пиша всеки път-давам обратна връзка
Не че някой го чете.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 21:30 от lite16

# 321
И аз днес получих пуловера от Нутела. Отговаря си на размера, според мен. Харесва ми повече от миналогодишния. А Куинс много бързо изпратиха наградата - вълнено одеало. По-голямо е отколкото очаквах и е много хубаво!

# 322
А някой получи ли смс от Милка и Фантастико за 200 лева? И за спален чувал от Кит Кат? Май само това чакам вече Simple Smile
Днес ми пристигна прахосмукачката от LG, а вчера пристигна картата от Престиж. Не съм получила още ваучера от Саяс и Первола. Пълна скука от към игри, само на едни кроасани, само защото се ядат Simple Smile
С чувал и куфар съм от Кит Кат и ФФ даже на 6-ти писах ,че има имейли  Simple Smile
Пс за хората с дечица в Била има намалени коледни кашончета на  сокове теди ( 2 сока , три пауча ) с  плюшено мече за 2,14 евро.

# 323
Вчера следобяд имах смс за ваучер за 200лв от милка и фантастико.

# 324
Получих книгата от играта на Крина, по Спиди! Simple Smile

# 325
  • Сф
.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 20:06 от PureLove

# 326
  • Велико Търново
ММ току-що е получил имейл, че печели смарт часовник Apple Watch Series 10 Sport Loop 42mm от играта на P&G и Лидл. Играхме за лаптопа, ама ... Simple Smile

# 327
Здравейте, а от кока кола кога се теглят?
Играх за няколко неща - лаптоп, блендер, таблет и прахосмукачка, но така и не мога да разбера кога се теглят наградите.

# 328
Кока кола уж голяма фирма а се излагат много
10 кабела и 5 гофретника

# 329
Като цъкнете върху наградата и пише датата на теглене , някой питаше

Общи условия

Активация на акаунт