Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 43 514
  • 522
  •   2
Отговори
# 360
Излагат се тотално брандовете с игрите и свиват бюджетите и гледат да минат тънко. Скука е към момента положението.
 Миналата година зимата Престиж раздаваха 100бр часовника и 100 бр слушалки.

Девин миналата година януари са раздавали 90 бутилки като са искали 3 лева за участие.
Орехите бяха пуснали голямата си игра, от която имам дъска – върши работа, помня как на някои дойдоха разцепени. Верно кофти организатори – ама и други заслужават да си разделят с тях първото място.
Маги са раздавали кани за вода – сега нямат игра.
After Eight също са имали игра с кафе машини и маша.
КК бяха пуснали електрически скутер.
Хел имаха своята голяма игра
Лоялната програма на бг мама дали ще пуснат нещо? Бих взела участие.

Дойдоха наградите от Фереро, у дома са доволни на бонбоните. Чашите са бижу.

# 361
И на мен ми прави впечаление как все по-малко стават наградите за сметка на минималната сума, а и намаляват като бройка самите игри. На фона на намаляващата покупателна способност в момента би трябвало брандовете да се опитват да задържат клиентите си с подобни активности, а те  се ослушват. Дано скоро се събудят от зимен сън!

# 362
И на мен ми прави впечаление как все по-малко стават наградите за сметка на минималната сума, а и намаляват като бройка самите игри. На фона на намаляващата покупателна способност в момента би трябвало брандовете да се опитват да задържат клиентите си с подобни активности, а те  се ослушват. Дано скоро се събудят от зимен сън!
Дано, тъпо е че някои наливат пари и в инфлуенсъри вместо в това да раздадат нещо за потребителите си. Да видим февруари се очертава да бъде интересен ако решат да се размърдат.

Играта на президент пълен минус - някой изобщо намери ли така заветните печеливши кодове?

# 363
  • Sofia
Не зная кога брандовете ще се усетят, че голяма част от инфлуенсърите не им вършат никаква работа, а често наградите отиват при ʼнаши хораʼ.

# 364
  • София
Получих си ваучера от Саяс и КК. Но е невалиден. Писах им. Някои друг получи ли го? Има ли проблем с него.

# 365
Ей с какво нетърпение чаках играта на Здраве, а ме отказаха тотално. Какви са тези хладилни чанти посред зима????   Ама голяма излагация нещо.
Ей организатори - стегнете се. Не Ви искаме рекламните материали, нито благодеянията от тему!

Единственото хубаво в случая е, че семейния бюджет вместо харчове, ще има остатъци Grinning

# 366
  • Сливен
Не е написано кой град, като данни в информация на профила, са посочени телефонен номер и улици.

# 367
Заинтригува ме тоз "КОКАЛА". Имат игра за чаши на КК. оказа се, че са в Айтос.

# 368
Бонбоните на Фереро с кой куриер идват?
Моите ги няма никакви.

# 369
  • моята мила родна страна
Бонбоните на Фереро с кой куриер идват?
Моите ги няма никакви.
Европът

# 370
От инфлуенсърските игри едно голямо нищо. По-голям шанс за награда има в игра с покупка и регистрация на бележка /като изключим измамниците/ 😁
Престиж поне ги отсяват и проверяват бележки. Ще участвам в техните игри.

От София мел с корите не хванах нищо. И от десетките регистрации в игри около НГ в сайтове.
Като цяло съм на Zero с игрите.
А дано повече късмет да имам тая година.

# 371
Към края на играта в Кауфланд са наредили маслото с кодове!Е взех но Нищо!

# 372
  • В страната на бурите
Какво стана с играта на Rafaello? Някой успя ли да се регистрира, има ли такава игра изобщо? Откривам сайта, но до там!.

# 373
  • Там...
Играта на Рафаело започва на 15.01. До тогава няма как да се регистрирате.

# 374
Здравейте! Има ли активна игра с паста за зъби в момента?

Общи условия

Активация на акаунт