Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 43 001
  • 521
  •   27
Отговори
# 465
Аз съм с продукти и все още не съм ..

Нестле Бейби ВСЕ ОЩЕ не са изтеглени.. това ми беше последната тяхна игра

Да ви попитам дали някой си получи наградата от играта на DM и PG. Имам спомен, че имаше в групата робот за прозорци и продуктовия пакет. Играта беше до 30.11. Мерси.

# 466
Да ви попитам дали някой си получи наградата от играта на DM и PG. Имам спомен, че имаше в групата робот за прозорци и продуктовия пакет. Играта беше до 30.11. Мерси.

Все още не, бях с продуктов пакет,  чакам и Персил от Фантастико

# 467
  • софия
За съжаление съм изхвърлила бележката за Кит кат, жалко.

# 468
Фантастико имат ли приложение? Може би там ще я имате бележката. Ако не- попитайте Нестле за номера на печелившата бележка и от Фантастико ще ви извадят копие.

# 469
Публикували са вече. https://www.nestlebaby.bg/mozhesh-da-spechelish-s-nestle-familynes

С комплект продукти съм. Тъкмо запасите ми свършиха. Доволна съм , е можеше и ваучер .

# 470
Фантастико имат ли приложение? Може би там ще я имате бележката. Ако не- попитайте Нестле за номера на печелившата бележка и от Фантастико ще ви извадят копие.
Фантастико не вадят дубкикат на бележка от преден месец , само сегашния изхурлих една гаранция и по тази причина знам 😄

# 471
Благодаря за споделянето, ММ е с комплект продукти, ще отидат при едни приятели

Преходните чаши трябваше да са над 100 те изтеглили 25 30

Живи и здрави

Публикували са вече. https://www.nestlebaby.bg/mozhesh-da-spechelish-s-nestle-familynes

С комплект продукти съм. Тъкмо запасите ми свършиха. Доволна съм , е можеше и ваучер .

# 472
  • софия
Фантастико не вадят дубкикат на бележка от преден месец , само сегашния изхурлих една гаранция и по тази причина знам 😄

Здраве да е, разчиствах миналата седмица бележки и явно съм я изхвърлила.

# 473
Много се забавиха наградите от фереро и филаделфия от коледните календари дали ще ги изпратят изобщо

# 474
Много се забавиха наградите от фереро и филаделфия от коледните календари дали ще ги изпратят изобщо
   Аз също чакам  фереро и филаделфия.

# 475
Вчера получих известие от Спиди за Филаделфия , днес очаквам. А за Фереро майка ми има награда от 17.12 и все още чака

# 476
Вчера получих известие от Спиди за Филаделфия , днес очаквам. А за Фереро майка ми има награда от 17.12 и все още чака
мойте бонбони са от 16.12, днес ми ги донесоха

# 477
Пристигна пасатора от Филаделфия Blush

# 478
Успявате ли да отворите правилата на Нивеа и Кауфланд? Мен ме изпраща на началната страница. Искам да разбера дали участват всички продукти на марката (без сапуните) или само определени.

Линковете им не работят. Може да видите правилата тук https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/aktualno/nivea.html но формата за регистрация никаква я няма.

Писах на Нивея за неактивните линкове. Отговориха ми следното:
"Благодарим за споделеното.
Регистрациите на сайта NIVEA.bg започват от 19 януари."

# 479
  • Бургас
Току-що ми донесоха чашите на Фереро!
Много красиви!

Общи условия

Активация на акаунт