Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 44 992
  • 550
  •   23
Отговори
# 525
При опит да влезна в сайта на Рафало ми се появява прозрче, където трябва да въведа мейл и парола. Страите не ми ги приема, нямам опция да дам "Забравена парола" или нова регистрация. Вие имате ли подобен проблем? На какъв мейл трябва да им пиша?

# 526
При опит да влезна в сайта на Рафало ми се появява прозрче, където трябва да въведа мейл и парола. Страите не ми ги приема, нямам опция да дам "Забравена парола" или нова регистрация. Вие имате ли подобен проблем? На какъв мейл трябва да им пиша?

Не са стартирали играта още и те са в мъглата както няколко други фирми в началото на годината. Някой, ако е печелил преди от тях и има имейл може да го напише, да им досаждаме.

# 527
Намерих този адрес в нета за Рафаело, писах им . Да видим кога ще отговорят ...                                           

# 528
  • София
https://www.instagram.com/fitspo_brand/p/DTiZmR2jLT-/

Скрит текст:
Giveaway в  INSTAGRAM
20 ПОБЕДИТЕЛИ ще спечелят
 10 подписани тениски и 10 подписани топки от #NBROTHERS !
🤝🏻 +кашон барчета на FitSpo
Побързайте и се включете в играта ни!

наградите

правилата

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 13:13 от lite16

# 529
Вчера ми се обадиха от Европът в Ст Загора да си взема пирамидата от Фереро Роше ,защото били много натоварени и не знаели кога ще ми я доставят. Офиса им е на доста забутано място ,но отидох все пак е хранителен продукт .Явно не могат да смогнат  да разнасят пратките. Чакам само одеалото на Милка .

# 530
На Европът толкова ли са им по-ниски цените, отколкото на другите куриери, че такива големи брандове, или съответните рекламни агенции, като Милка и Фереро работят с тях? Странно ми е, защото всички се оплакваме от качеството на услугата, което някак си повлиява и на радостта от наградата и на общото впечатление от рекламната кампания.

# 531
Вчера получих Персил за 1 година, това е лудост някаква, ще ми стигне за 3 години😃 Аз редувам с прах, с течен, със специализирани препарати...

# 532

Аз имам записан номер отпреди 3 г ( дани не ме бърка паметта )

# 533
За Рафаело има мейл на сайта - info.bulgaria@ferrero.com аз писах на него

# 534
Вчера получих Персил за 1 година, това е лудост някаква, ще ми стигне за 3 години😃 Аз редувам с прах, с течен, със специализирани препарати...

Здравейте, от играта с Фантастико ли? Тъй като и аз очаквам персил от Фантастико но няма нищо още. И с кой куриер?

# 535
Не от ФФ, от К. май беше, с Еконт до адрес пратиха.

# 536
Някой срещал ли е този номер? Звънял ми е, но при опит за обратна връзка не ми позволява да се обадя, казва ми, че не е достъпен в момента: +35924928661

# 537
За Рафаело има мейл на сайта - info.bulgaria@ferrero.com аз писах на него
Аз изобщо не мога да отворя сайта им. Ще им пиша на същия мейл. Дано вземат мерки скоро!

# 538
Не успявам да регистрирам касов бон за кроасан Милка. Пробвах няколко пъти, от лаптоп и от телефон. Забива след като се качи снимката и се натисне бутон "Потвърди" - за кратко пише "Обработва се", и след това - бял екран. Някой със сходен опит и разрешение на проблема?

# 539
  • Пловдив
На Европът толкова ли са им по-ниски цените, отколкото на другите куриери, че такива големи брандове, или съответните рекламни агенции, като Милка и Фереро работят с тях? Странно ми е, защото всички се оплакваме от качеството на услугата, което някак си повлиява и на радостта от наградата и на общото впечатление от рекламната кампания.

Фереро доставят от Румъния. Ако тамошният им куриер работи с Европът, ползват тях.
Ние служебно получаваме едни пратки от Италия, тръгват от там с GLS, тук ги доставя Интерлогистика.

Общи условия

Активация на акаунт