Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 46 317
  • 565
  •   8
Отговори
# 555
  • Бургас
Колата сериозно се излагат! Рециклирана торбичка!

# 556
Оф КК да вземат да пускат награди дамо като имат кампании, не да се излагат с тези награди, преди такъв хубар кухненски сет направих, касероли,тави,тенджери. Нищо не съм печелила скоро, освен в БЪГ-а мин.Коледа и един термос. 😔

# 557
Тази година само две награди ли има от Коледните късмети?

# 558
Кауфланд пращат имейли затова колко си ползвал приложението, игрите.. Накрая имаш ваучер, който може да актививаш. Цели 2 евро.

# 559
  • Бургас
Оххх, и те стават за смях Simple Smile
Не е истина просто!

# 560
И важи над 20 евро обаче купона.

# 561
Няма ли да е по-лесно да пишете на самите Европът и други да пращат смс или мейл за пратките, отколкото да се занимават брандове и организатори?
Изобщо не се стресирам от това, че не знам кога ще ми дойде пратката, а по-скоро ми е гадно, че куриерът ще се е разкарал напразно.

Искам игри с награди като телефони, таблети, лаптопи, вертикални прахосмукачки, перални и подобни полезни уреди, вместо някакви си чорапки.
Също така не ми харесва, че някои тегления са 3 седмици след като е приключила играта, какво толкова отнема да се изтегли печеливш?

За пръв път мрънкам тук и щом на вас помага, дано и на мен, че ми трябват и телефон, и лаптоп, и пералня, и прахосмукачка, абе всичко, та мрън Grinning

# 562
Тях не ги интересува. Ходила ли си в офиса им в София?
Аз бях потресена първо как съществува такова място наречено “Централен офис” на себеуважаваща се фирма.
Може би парите им стигат само да платят заплатите на служителите. Ужасно занемарено и мизерно. Ходила съм по много складове, но такова чудо не съм виждала никога.

# 563
  • Сливен
Декември месец поръчах нещо по Еконт и сумата беше малка. Бях забравила, за тези "отстъпки". Може да видите  в приложението, за какво става дума,ето снимка.

# 564
Чакам си наградата - нагревател за шишета от ПГ вече месец - 16 декември , Еконт не могат да я доставят. Без думи съм ! Рекламации , обаждания, каквото се сетите. Девин не са публикували печелившите, Лор ( Якобс) трети път им звъня и пиша колко имейли, че играта им е компрометирана и трябва да изтеглят още награди на мястото на този господин, отговор : Ще предам към централния офис. Толкова за организатори и куриери. Жалко за усърдието на повечето играчи.

ПС : Лор са качили нов списък - https://www.lorespresso.bg/promo/

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 22:31 от Stih4eto

# 565
Тях не ги интересува. Ходила ли си в офиса им в София?
Аз бях потресена първо как съществува такова място наречено “Централен офис” на себеуважаваща се фирма.
Може би парите им стигат само да платят заплатите на служителите. Ужасно занемарено и мизерно. Ходила съм по много складове, но такова чудо не съм виждала никога.

Във Варна е абсолютно същото.

Общи условия

Активация на акаунт