Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 58 253
  • 697
  •   18
Отговори
# 660
Винаги е само на продуктите (с промоция), какво ги касае, ако с тях си купил/а лук например.

# 661
На Хейнц телефона от правилата е изключен, а на имейла не отговарят.
Ако някой се е свързал с тях на по друг начин моля да сподели.

# 662
  • Велико Търново
Винаги е само на продуктите (с промоция), какво ги касае, ако с тях си купил/а лук например.
То си го пише...

# 663
  • Елхово

Коколино и Кауфланд Blush

# 664
Ами аз на този телефон се свързах с тях :/ и на него ми върнаха обаждане около 12 на обяд

На Хейнц телефона от правилата е изключен, а на имейла не отговарят.
Ако някой се е свързал с тях на по друг начин моля да сподели.

# 665
То си го пише...

Благодаря, това го видях, но от написаното в т. 5.15, дойде и "въпроса"...

# 666
То си го пише...

Благодаря, това го видях, но от написаното в т. 5.15, дойде и "въпроса"...
Това че не са си написали точно и ясно правилата всеки би се объркал. Сума на участващи продукти, сума на фискален бон....

# 667
Аз като звънях на Престиж, за да питам за предната игра ми казаха, че може и двата варианта. Цитират обща сума, защото като проверяват баркода им излиза номер и сума в НАП. Така проверяват сумата за участие. Ако напишеш сумата на продуктите при проверка гледат общата и общо взето им е все тая. Няма да дисквалифицират заради сумата.
Вчера питахме и Милка, защото някой беше писал, че кроасани не може в другата игра - може и в двете игри, ако са Милка кроасан, но посъветваха първо да я играем за одеяло, защото ако спечилим там ще ни искат КБ и след това няма как да си получим другата награда, ако евентуално ни изтеглят. Не било редно да даваме копие .... малко двузначно, но не съм спечелила одеяло, та ... Simple Smile
От скука от към игри сега играя само в Девин, защото ММ само такава вода пие Simple Smile

# 668
Аз като звънях на Престиж, за да питам за предната игра ми казаха, че може и двата варианта. Цитират обща сума, защото като проверяват баркода им излиза номер и сума в НАП. Така проверяват сумата за участие. Ако напишеш сумата на продуктите при проверка гледат общата и общо взето им е все тая. Няма да дисквалифицират заради сумата.
Вчера питахме и Милка, защото някой беше писал, че кроасани не може в другата игра - може и в двете игри, ако са Милка кроасан, но посъветваха първо да я играем за одеяло, защото ако спечилим там ще ни искат КБ и след това няма как да си получим другата награда, ако евентуално ни изтеглят. Не било редно да даваме копие .... малко двузначно, но не съм спечелила одеяло, та ... Simple Smile
От скука от към игри сега играя само в Девин, защото ММ само такава вода пие Simple Smile
Аз също питах Милка и ми казаха, че може да се копира оригиналната бележка и да се предостави това копие на куриера.

# 669
Искате да кажете, че закупени кроасани Милка за играта със Севън дейс, ако не са печелившиза одеяло може да се регистрират и за Милка и Орео играта? Ами ако са печеливши за големите награди и в двете игри дали няма да се заядат. Защото непечелишви Милка кроасани участват за голямата награда ... И аз се колебаех дали да ги регистрирам за Милка и Орео, но си пасувам, там вече събрах 2 участия.
А като се бях обадила на Милка за одеялото, едно девойче ми казваше как с 1 бележка може само 1 награда, което е пълна глупост, не си знаят правилата

# 670
  • при късмета
Коя е играта на Милка и Орео?

# 671
# 672
  • оттам, откъдето започва България
Само че тя е само за Кауфланд.
Аз купувам кроасани от различни магазини и явно няма да стане 2 в 1. Smirk

# 673
  • при късмета
Благодаря!

# 674