Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 63 798
  • 775
  •   27
Отговори
# 750
Здравейте,

Сигурно вече са теглили, изтървала съм може би, но може ли да споделите за играта на БГ мама с късметите новогодишните.
Влязох пак там, но не видях печеливши да са писани, нямам никакво известие да съм спечелила 😂 но все пак някъде информация има ли за това теглене?

И аз чакам да изтеглят печеливши.

# 751
  • София
Здравейте,

Сигурно вече са теглили, изтървала съм може би, но може ли да споделите за играта на БГ мама с късметите новогодишните.
Влязох пак там, но не видях печеливши да са писани, нямам никакво известие да съм спечелила 😂 но все пак някъде информация има ли за това теглене?
Печелившите бяха само двама. Едната награда е тази с плюшената играчка и душа 2 коментара над вашия, а другата беше някакъв кухненски уред (пасатор или подобно) и го спечели amonqk. Не знам дали са се свързали с нея.

Иначе се виждат като кликнете на някое от публикуваните в специалната за това тема пожелания, независимо дали е свое или чуждо. Излиза надпис "Този път не печелите!" и никовете на двете печеливши.

# 752
ето ги печелившите     Имена на печелившите от Новогодишната игра с късмети на BG-Mamma

Скрит текст:
https://www.bg-mamma.com/?action=koleda2025   
Чопър от President
amonqk
Ръчен душ от Grohe
Пълнолуние

Здравейте,

# 753
  • Велико Търново
И при мен имаше проблем с тази карта, понеже само първият път ми я прие в Takeaway. После даваше само грешка като опитвах. Накрая си я изхарчих в сайта на Zoya. Имат интересни неща. Давам ги като идея, ако някой се чуди къде да си изхарчи картата.
Картата не съм я закривала, понеже не открих от къде може. Надявам се да се закрие автоматично и да не ми се начисляват такси.
В сайта на Pluxee към този момент липсва информация за кои онлайн магазини е възможно пазаруване. В крайна сметка и аз съм от разочарованите с десетки позвънявания към тях за регистрация, после наличността беше нулева, магазините и т. н.

# 754
  • София
И при мен имаше проблем с тази карта, понеже само първият път ми я прие в Takeaway. После даваше само грешка като опитвах. Накрая си я изхарчих в сайта на Zoya. Имат интересни неща. Давам ги като идея, ако някой се чуди къде да си изхарчи картата.
Картата не съм я закривала, понеже не открих от къде може. Надявам се да се закрие автоматично и да не ми се начисляват такси.
В сайта на Pluxee към този момент липсва информация за кои онлайн магазини е възможно пазаруване. В крайна сметка и аз съм от разочарованите с десетки позвънявания към тях за регистрация, после наличността беше нулева, магазините и т. н.
Чрез търсачката им налучках Аптека 36.6. Ако става е някакъв вариант да напазаруваме витамини, хапчета за гърло и козметика, но Биодермата, която тези дни купих за 29,98 лв, тук е с 5 лв по-скъпа, а уж е намалена с 25%.

# 755
Благодаря ви!
Явно не съм дочела, че само двама.
Нали все по повече са били до сега.
Оставам да си следя темата! 🍀

# 756
  • при късмета
Не я намирам тази игра. В хенкел излизат само изминали кампании

# 757
Не я намирам тази игра. В хенкел излизат само изминали кампании
От 26ти е, вероятно тогава ще я качат.

# 758
  • при късмета
Благодаря, не можах да видя от снимката!

# 759
Като стана дума за картата на Лайбниц, аз имах по-голям проблем с тях. При опит за регистрация ми изписа Invalid gate и оттам насетне не можеше да се регистрира. Беше петък. В понеделник се свързах с бисквитките, но те ми казаха да се обърна към издателя на подаръчната карта, защото това не е ваучер. Ваучерите са зелени и минават в повечето магазини, а подаръчните карти са жълти и е голяма мъка с тях да откриеш къде да ги използваш.
Та, моята регистрация за картата беше блокирана, не си спомням точно, но близо 2,5 -3 седмици. Правиха ми проверка за пране на пари. Не стига, че се забавиха при изпращането на наградата и я пуснаха след като ги питах точно на 10-тия ден (краен срок), ами беше и след работното време, някъде към 20 ч я пратиха. И така...другите бяха изхарчили парите, а аз трябваше да чакам.
След като мина проверката ми от блокираха акаунта и можех да се регистрирам. Оттам трудности и с качването в портфейла. С моята не можеше да се купува онлайн, въпреки че по инструкции може и има код за онлайн покупки. Нито в Била, нито в Кауфланд може да се разплащаме с тези карти/ваучер /жълти/ на Pluxee.bg.  Само в Лидл и в Практикер ги приемат. За малките магазинчета - абсурд.
Онзи ден занулих картата и се радвам много, че приключих с тях. Поне така си мисля. Трябва ли да се прави нещо друго?
Харесаха ми бисквитките Лайбниц, не бях ги забелязала досега. Продължавам да ги купувам. Но кому е нужно такава награда с триста главоболия? Защо трябва да се регистрирам да си използвам подаръка? Толкова ли беше трудно да дадат карти като на Балканско? Получаваш, ползваш и се анулира сама след зануляване. Аз няма да ползвам повече Pluxee.bg, защо трябва да ми стоят данните при тях?
Момичета и момчета, не се отказвайте, пишете им, за да си използвате наградата. Надявам се скоро да споделите щастлива развръзка.
И аз имах проблеми с Pluxee. при мен мина нормално регистрация, после дойде проблема с Лидл, защото  при нас няма друг магазин в който да се ползва - от първи път не се отразява при плащане, почнах да оглеждам за онлайн покупки за да изхарча сумата и получих съобщение на мейла "Здравейте,
Свързвам се с вас поради блокиран профил при регистрация на карта подарък .
Oт страна на DiPocket като финансова институция и издател на виртуална карта, се извършват проверки за да се установяват дали лица са обект на санкции или ограничения, наложени от държавни органи. При извършването на процедурата за проверка на PEP и санкции са забелязани някои възможни съвпадения, поради което е необходимо да предоставите снимка на лична карта до..." Отговорих им на мейла и във Facebook писах какви са им основанията да ми искат лична карта. Искаха телефон за да се свържели да ми обяснят.
Обаче аз се запънах като магаре на лед и отказах да предоставя копие на лична карта, в същото време пробвах да направя онлайн покупка и се получи и си изхарчих сумата - и понеже бях ограничена в избора в единия магазин продаваха ракия Табиет - купих и си спечелих бутилка дюлева ракия. След няколко дни дойде ново съобщение "От страна на Дипокет се е получило объркване и не е необходимо да ни предоставяте изисканата информация."
Мислех си че при мен е било карък но явно не е само при мен проблема Simple Smile

# 760
Аз нямах проблем с Лайбниз. Имам карта на Pluxee и в приложението като въведох кода на новата излезна втора жълта карта. После я ползвах в Лидл без проблем.

# 761
  • София
А тези, които използвахте ваучера на Pluxee в Лидл, на каква каса минахте? Може ли да се използват касите на самообслужване? Или се виси на километричните опашки?

Видях Берьозка в списъка. Някой пробвал ли е да купи нещо от тях?

# 762
А тези, които използвахте ваучера на Pluxee в Лидл, на каква каса минахте? Може ли да се използват касите на самообслужване? Или се виси на километричните опашки?

Видях Берьозка в списъка. Някой пробвал ли е да купи нещо от тях?
При нас няма каси на самообслужване в Лидл.

# 763
  • София
На мъжа ми му дават от работа купони с Pluxee, това си е нормална карта, става на касите за самообслужване. Евентуално може да има ограничение за алкохол и цигари, поне преди като бяхме с хартиени ни казваха алкохолът отделно, но отдавна не сме купували алкохол. Цигари не пушим, така че не знам.

# 764
  • у нас
А, Plaga, да забравих за личната карта. И на мен я искаха. Многократно звънях на телефоните за контакт. Не можели да ме свържат с тази жена, която ми пише на имейл. Явно е много заета и не й се занимава. Драска набързо някакъв имейл, в който някои думи липсват и трябва да се досещаш. Изпратих картата си като заличих някои данни.
Така че, ако Лайбниц или други организатори четат тук - НЕ искаме такива подаръци като от Pluxee.bg. Това е мъчение, а не награда, на която трябва да се наслаждаваш.

Общи условия

Активация на акаунт