Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 61 836
  • 740
  •   6
Отговори
# 735
  • София
Имате ли представа дали печелившите от коледния фотографски конкурс на Йетел са уведомени. На 12ти са изтеглени победителите, но дали са уведомени?
Здравейте, от тях ми е първата награда за 2026, дойде ми известие на приложението че печеля слушалки хуавей, даже ми се обадиха, за първи път печеля от коледен календар...
   Успех на всички през тази година!

# 736
  • оттам, откъдето започва България
Кодовете от години нищо не означават.
 Аз съм с 088 без да съм абонат на А1.

Да, и това е вярно.

# 737
Мен днес ме одобриха за кампанията на Buzzstore и takeaway, изпратили са и ваучера, който е с валидност до 31.12. Може би ще броя това като първа награда за тази година Grinning Последно през миналата година спечелих комплект за почистване ☺

# 738
Аз пък апелирам по повод на ваучерите. Нека да са за радост, а не за затруднение! Спечелихме 3 ваучера от бисквитките Лайбниц, но радостта ми беше краткотрайна. Само на телефона на мъжа ми може да има портфейл, в който качихме само единия. Моя и на дъщеря ми не успяхме, защото са на различни от неговия телефонни номера. Мъжът ми на практика не пазарува. Така си стоят непокътнати. Sad А колко време загубихме в четене какво се прави и в неуспешни опити да ги качим в единствения портфейл!
[/quote]

Аз също не съм оползотворила ваучера от бисквитите, такива мъки бяха да вкарам картата  във портфейла, че не е истина. Дори не мога онлайн да пазарувам с тази карта. Писах им имейли, звънях по телефон и никакво съдействие от тяхна страна. Пълно разочарование е тази награда.

# 739
  • София
Спечелете книга
https://krasota.rozali.com/poznai-markata/poznai-markata-rokliat … -hadid-98664.html
Скрит текст:
Аз пък апелирам по повод на ваучерите. Нека да са за радост, а не за затруднение! Спечелихме 3 ваучера от бисквитките Лайбниц, но радостта ми беше краткотрайна. Само на телефона на мъжа ми може да има портфейл, в който качихме само единия. Моя и на дъщеря ми не успяхме, защото са на различни от неговия телефонни номера. Мъжът ми на практика не пазарува. Така си стоят непокътнати. Sad А колко време загубихме в четене какво се прави и в неуспешни опити да ги качим в единствения портфейл!
При нас на сина на мейла дойде ваучера на Лайбниц
Мъжа ми дето е компютърен специалист положи много усилия и бая се озори
няколко ден докато го качи в портфейла  на  телефона си.
После отива в Била и Кауфланд и там-греда не ги приемат
В Лидл и Фантастико обаче ги взеха.
Таня отивате тримата в някой Лидл или където ги приемат и ги харчите,
После се радвахме, че няма повече ваучери-вярно бяха мъка.
Бисквити Лайбниц преди не ги бях виждала, то и сега не се забелязват.

Класация на безумни томболи през 2025г.
1. Орехите с 10 000 дъски с постоянна промяна на срокове и правила.
2. Кроасани 7 дейс с нечетливи кодове.
3. Лайбниц с трудни ваучери които не ги приемат в повечето магазини.
даже от последната седмица идваха с 0 лв заредени.

# 740
  • Велико Търново

Аз също не съм оползотворила ваучера от бисквитите, такива мъки бяха да вкарам картата  във портфейла, че не е истина. Дори не мога онлайн да пазарувам с тази карта. Писах им имейли, звънях по телефон и никакво съдействие от тяхна страна. Пълно разочарование е тази награда.
[/quote]
И аз се боря с този ваучер. Оказа се, че много малко магазини (обекти) в нашия град, и то, които по принцип не посещавам, работят конкретно с този вид карти.

Общи условия

Активация на акаунт