Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 68 609
  • 817
  •   20
Отговори
# 795
  • Пловдив
E, то и ваучерът на лидл за оценка на магазина е 10 евро.
И по този случай няма да се включа в нивеа, нищо че в билла пазарувам най-често.

# 796
Относно Нивеа - в Била е от 05.02. https://www.nivea.bg/faststart

# 797
Активна сега е играта на Нивеа и Кауфланд.
Днес пазарувах в Кауфланд и платих с карта на една от посочените в условията банки. В пофила ми не се появи никаква информация за натрупване на сула за настоящата кампания за 300 ваучера. Очаквах, че ще мога да виждам каква сума съм натрупала до момента. И при вас и е така?

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 20:03 от megi_zdr

# 798
Не съм  купувала морени от мнооого години, но ще се пробвам веднъж за спорта. Почти никъде не участвам, голяма скука и кофти награди...
Видях много хубав куфар по-рано в темата. Ще чакам такава награда, а също и чадър.Това май са ми любими награди, защото чадърите ги губя редовно, а куфарите бързо се захабяват и чупят.
И тук е мястото да благодаря на Sinara, която ме зарадва със страхотния чадър на Vidas.

# 799
Линд няма ли да направят игра, също и Хел.

Линдор и на мен ми липсват, ех, какви хубави и вкусни кошници даваха като награда.

# 800
  • При децата ми
Първа награда за годината! Smile От снощи.

# 801
Къде се загубиха всички 2 дена,реших,че има нова тема? Grinning
За Девин и бележките ми ,на които не пишеше името ,а само ''минерална 6х1.8''.
Писах им на фейсбуук страницата (че не знаех къде другаде)  и ми отговориха да пратя бележките,които съм качила ,за да уведомят предварително организаторите,че са валидни,ако случайно ме изтеглят..(не се надявам много) Grinning Уж са предали Лидл да си оправят изписването,ама дали ще стане не знам.Кой знае още колко народ е като с моите бележки,а това ,че без името са невалидни го има само в правилата ,които не знам дали всички четат.Аз за всеки случай ги бях снимала върху стек с вода..То други води от 1.8л. в стек по принцип не знам да има,та според мен би трябвало да ги зачетат и без да се пращат..
А онази бележка ,която само ми ''зареждаше'' без да се случи нищо се е била регистрирала без да ми покаже (пробвах чак на другия ден и пишеше ,че вече е регистрирана).
Чадъра от tresemme
Скрит текст:

# 802
Нова игра на Персил и Кауфланд от днес: https://persillkfl26.henkelpromo.bg/

# 803
Днес, в Кауфланд имаше масло президент с кодове. Мисля че взимат приз за най-зле организирана игра. Кроасаните са на промоция

# 804
  • Ямбол
Играта с Девин, тел. 0888422962. Звънях им, защото на едната ми бележка пише само мин. вода със спортна капачка, а вече съм я регистрирала. Трябва сега да отида до Лидл, за да напише служител/касиер на косовата бележка Девин  и да сложи печат, иначе ще е невалидна. DisappointedТова били условията на организатора.Imp

# 805
KK пуснаха нови награди в приложението.

# 806
  • При децата ми

Тази игра я споделиха.
Сега се обадих на телефона посочен в 7 DAYS и жената ми казва, че на този номер не и излиза печеливш. Да съм дадяла две имена и щяла да пусне запитва и да ми върне обаждане. Странно...

# 807
  • София
Малко развитие от моята сага с непристигналата награда Кафемашина от Престиж от Ноемврийската им игра. Оказва се, че Престиж са изпратили и куриерът е доставил през Декември на съпруга ми от наградите-чаша. Той я подарил на някаква колежка, без да се замисля откъде и защо идва тази чаша. Помислил, че е от коледните подаръци, които пристигат от други фирми, с които работят. И си чака машината... Чака, но не идва. Куриерът днес е бил при него и му е припомнил:"Не помниш ли, че ти донесох една малка пратка". Разбира се, че си спомнил ММ. Та, писах им имейл с тази информация и на Интерлогистика и на Престиж и това, че куриерът е готов да увери, че не е доставял голям кашон с кафе-машина, а малко кашонче. Плюс, че имат камери и ако се наложи ще изиска и записите, за да се види какво е пристигнало. Пък кой и къде е сгрешил... не знам. И дали някоя дама, спечелила чаша не е била много приятно изненадана с кафемашина... !? Я някоя да си признае Wink Чакам развръзката и си искам кафемашината! Надявам се, че ще си я получим и няма да се налага да пиша Жалби в КЗП.

Не е при мен, въпреки, че много искам кафемашина Simple Smile  (Не че пия кафе, но за мъжът ми. Аз обожавам да го душа, но не пия Laughing
Много неприятна ситуация, за съжаление! Дано си поправят грешката, защото вината не е Ваша в крайна сметка. Стискам палци за добра развръзка!

# 808
Здравейте, как стои въпроса с гаранциите на електроуредите,който са спечелени от игри?

# 809
  • София
И аз съм с чорапи от кроасаните тази сутрин. Чакам и одеало оттам, казаха 40 дни след края на играта. Егати...

Общи условия

Активация на акаунт