Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 68 473
  • 817
  •   21
Отговори
# 810
Престиж с печелившите от днес , и тук не се виждам

0876718XXX   26-01-2026   Куфар
0878569XXX   26-01-2026   Куфар
0877331XXX   26-01-2026   Куфар
0876060XXX   26-01-2026   Смарт часовник
0878687XXX   26-01-2026   Смарт часовник
0894404XXX   26-01-2026   Смарт часовник

# 811
  • Пловдив
Престиж са публикували. Няма ме, за съжаление 😊 Пожелавам си куфарче 😊

# 812
  • София
Все ги забравям да участвам, тя играта ще свърши.. всъщност в момента никъде не участвам. Имам само една награда за Януари и вече я получих - от Теразал.

Ще се включа в Рафаело, понеже имам рожденичка в края на седмицата.. и не знам къде другаде. Липсват ми игри.

Иначе се радвам, че най-после има игра на Морени. Очаквах ги.

Искам игра на Орбит с четки за зъби ПАК. Имам от преди години, бих си я подменила.

# 813
  • София
Игра на Моят магазин и Кока-кола/Fine Life
https://www.moiatmagazin.bg/igri/coca-cola
Скрит текст:

Скрит текст:
Здравейте, как стои въпроса с гаранциите на електроуредите,който са спечелени от игри?
Гаранцията си я поемат организаторите,
понеже тези ел-уреди са купени с обща фактура.
Поне на мен така ми отговориха от Милка като бях спечелила телевизор.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 13:53 от lite16

# 814
Два конкурса за детска рисунка:
Нарисувай картичка за мама:
https://www.e-prosveta.bg/kartichka-za-mama-2026/?fbclid=IwdGRza … 2jwh2wVvt0Hf3NwnA
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „ОСВОБОЖДЕНИЕТО“  – Регионален военно-исторически музей – Плевен https://share.google/Qge5U6OVghOaZV0NF

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 13:55 от d0ra

# 815
Ето печеливши от играта на бгмамма и homie:

Изтеглени са късметлиите, които печелят смарт часовник myPhone - Watch Tool, 2'', 4.1 mm, зелен oт Homie. Това са:

Михаела 🍀
Tinydevil
lililalova

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 30.01.2026 г. и да посочат, че са победители в играта на Homie. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

# 816
Здравейте, миналата година ни беше много успешна и в личен план и откъм игри - дано тази да я надмине.

Целнах одеало, че винаги са необходими, а тези са много мекички. Ще участвам в Персил, участвам и за гиф картата на Милка.

Чакам Аспасия да видим - дали ме обичат. Колата да измислят нещо по-така, че ваучерите вече ми превършват и време за нови.

Аз също подарявам награди, обичам да радвам хората около мен. Случвало се е да играя за едно – пък то без право на избор и се падне друго, па го подаря. И около мен дружките, където играят и те така – не трупаме нищо излишно. Обаче има и такива и то предимно жени, които искат само да печелят и да трупат, да има да има. Те да са на всяка цена победители, не друг.. та ако половинката им рече нещо да подари на някого и стават големи скандали. Не ги разбирам, но хора – всякакви.

Бъдете светлина и правете добро – то се връща, алчността е лоша работа.

Към организаторите - нека 2026 година бъде по-щедра - повече ваучери, повече необходими уреди за домакинствата, почивки и хубави награди, а не тениски, чашки и други китайски боклучета. И с повече акъл да се организират игрите. В момента топ три най-лоши организации са Орехите, играта на Уендздей на А1, както и Президент. От последната никой не се похвали в темата, а маслото гони 8 - 9 евро - в чужбина по-евтино, разбира се.

# 817
Тази игра я споделиха.
Сега се обадих на телефона посочен в 7 DAYS и жената ми казва, че на този номер не и излиза печеливш. Да съм дадяла две имена и щяла да пусне запитва и да ми върне обаждане. Странно...

Веднага щом спечелих одеалото, а после чорапите, номерът ми се изписа в списъка с печелившите.
Вижте дали номерът Ви е там.

https://7days-promo.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_ca … Q1CAaAgH4EALw_wcB

Общи условия

Активация на акаунт