Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 76 672
  • 892
  •   15
Отговори
# 885
Писахте, че играта на Рафаело е започнала вече, ама аз сайта не го намирам. В смисъл виждам сайта, ама пише Очаквайте скоро..Де се оплетох?
Това е сайтът, явно на 1ви ще пуснат останалото. Много се надявах след забавянето да пуснат поне правилата по-рано, но явно те имат друго виждане.

# 886
  • Русе
Въх, а аз, дори бонбони купих, дори ги изядохме!

# 887
  • при късмета
Аз морени купих днес, че ги видях и ми се мярна спомен, че има игра, ама и тя не е започнала

# 888
Въх, а аз, дори бонбони купих, дори ги изядохме!
E нищо де, валидна ти е бележката.

https://rewards.shopper.yougov.com/bg/ - мярнах това, някой да даде повече инфо?

# 889
  • оттам, откъдето започва България
На каква стойност трябва да е покупката на бонбони Рафаело?

# 890
  • София
Сигурно въпроса ми ще ви се стори тъп, но да ви попитам как регистрирате кодове от Кока Кола.Числата и буквите почти не се виждат. Трява да снимам с телефона и да увелича снимката, ли. Изобщо какъв е начина..
С лампо-лупа ги увеличавам и осветявам
Скрит текст:

# 891
Сигурно въпроса ми ще ви се стори тъп, но да ви попитам как регистрирате кодове от Кока Кола.Числата и буквите почти не се виждат. Трява да снимам с телефона и да увелича снимката, ли. Изобщо какъв е начина..

Аз пускам фенерчето на телефона и осветямам капачката отзад, така се четат, мисля че в тази тема го прочетох.

# 892
Нов месец, нови награди. В Кауфланд има четири игри. Ще ви споделя най-сладката. Другите също са в каталога. Крем Здраве е на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт