Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 61 594
  • 1 174
  •   5
Отговори
# 1 170
Моцини са много хубави снимки малката 😊
На кой ли прилича? Май не сме виждали нито едно от моцитата
Сиена я видяхме на коледния обяд. Август на Южени също.

# 1 171
С вдигната коса наистина изглежда много по-добре в тази рокля Летисия. Но ми идва прекалено дълга, иначе не е лоша като цяло.
Кой ги приближава днес? Фелипе хич не изглежда доволен, как се е намръщил Simple Smile

# 1 172
  • Някъде там
С вдигната коса наистина изглежда много по-добре в тази рокля Летисия. Но ми идва прекалено дълга, иначе не е лоша като цяло.
Кой ги приближава днес? Фелипе хич не изглежда доволен, как се е намръщил Simple Smile
Педро Санчес се вижда на огледалото. JoyJoyJoy

Скоро я коментирах тази рокля, покрай костюма на Мери.
Определено с предишната визия ми харесва повече.
София пък ще видим в края на месеца. Ще има самостоятелно посещение на център за обучение на кучета водачи.

# 1 173
Харесва ми Летисия със синьо-лилавото кадифе. Изглежда леко ретро и елегантно.

Предполагам, че Хари ще спечели по повечето точки от делото.
Но няма да е победител.
Загубил е доверието на семейството си, приятели, голям процент от хората, които го харесваха много.
Реално най-много и най-интимна информация, която наистина нямаше нужда да се знае, я сподели той самият в книгата си. Никога нямаше да знаем подробности за замръзването му, кремове, опита му да убие баща си, недоволството му към почти всичките му близки, познати и учители, дори от преди смъртта на майка им.
Семейните проблеми трябва да се разискват между хората, които пряко касаят, не да стават международно известни. Пък и от самата книга се видя, че проблемите са по-скоро битови и маловажни, не са били изобщо тежки, колкото си ги представяхме.

# 1 174

Общи условия

Активация на акаунт