Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 68 939
  • 1 284
  •   2
Отговори
# 1 275
Принцесата на Уелс се появи изненадващо днес в Пийк Дистрикт, като се изправи срещу бурята Чандра, която връхлетя Англия с проливни дъждове.

# 1 276
Принцесата на Уелс се появи изненадващо днес в Пийк Дистрикт, като се изправи срещу бурята Чандра, която връхлетя Англия с проливни дъждове.

Разкошна, като момиченце е Кейт, много ангажименти е поела,,радва ме, че се е възстановила, но след такова заболяване мисля, че трябва да продължи с по- щадящ график.
Кейт май е единствената тичаща принцеса, много е сладка.

# 1 277
  • София
Въпросния Андрю как се издържа? Работи ли нещо?

# 1 278
Много ѝ отива тази шапка.

Заплетена също много ѝ отива, а плитката е много сладка. Дали сама се е заплела набързо, знаем че е много сръчна и умело може да си прибире косата за секунди.

И една заразителна усмивка.

# 1 279
И аз много я харесвам с тази шапка, но то на нея всякакви видове шапки ѝ отиват, което е доста рядко срещано.

Април, сама си я е направила.
Миналата година на папарашките снимките от почивката им във Франция беше със същата плитка. Явно е бързата и практична прическа за нея.

Принцесата на Уелс носи нова зелена поло яка с висока яка в състезателен стил от The House of Bruar, водещия независим търговец на дребно за селски живот в Шотландия.
Този цвят е почти изчерпан.

https://www.houseofbruar.com/l-merino-roll-neck-tt93013racinggre … 2&irgwc=1&afsrc=1

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 22:32 от Chonsi

# 1 280
  • На топло
Има бурно време в Англия.
По-добре с прибрана коса на открито.

# 1 281
И аз много я харесвам с тази шапка, но то на нея всякакви видове шапки ѝ отиват, което е доста рядко срещано.

Април, сама си я е направила.
Миналата година на папарашките снимките от почивката им във Франция беше със същата плитка. Явно е бързата и практична прическа за нея.

Катрин беше казвала преди време, че тя прави плитките на Шарлот, но не винаги се получават като от фризьор.

# 1 282
Инстаграм не забравя - манекенката, насилена от Алберт.
https://www.instagram.com/reel/DNWTXo-u-u5/?igsh=N2I1MWtvcHR5Mjd0

# 1 283
  • Glasgow
Чарлз и Камила на деня за възпоменание на Холокоста.(днес)

# 1 284
Въпросния Андрю как се издържа? Работи ли нещо?
Пенсионер е.

Общи условия

Активация на акаунт