Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 79 097
  • 1 520
  •   6
Отговори
# 1 515
In this house mum decides - хаха.
Хокон явно е под чехъл и Метте-Марит е решавала нещата.

А тия цветови неща не ги разбрах. Тя е отседнала в къщата в Палм Бийч с учителката си по медитация. Може да са наистина някакви медитативни техники с цветове - не знам.

Ех, колко е чаровен тоя Епстейн според нея.
Ако е с учителката си по медитация, би следвало тя да я насочва в тази медитация, а не да пита по мейл Епстейн и той да й казва да вземе бяло през носа. Абсурд е да имаш специалист по медитация до себе си и да търсиш съвет от някой, дето дори не йога учител/учител по медитация. Същото и със зъболекаря, как е възможно принцеса с неограничени възможности да й уреждат най-скорошен час при зъболекар за избелване на зъби докато гостува без мъжа си на Епстейн.

Фенрос, отсносно последния ти пост - с този доктор, който я е накарал да се чувства като най-красивата жена на света и как знаела, че трябва да търси това някъде другаде. Това е през 2013та, след като е родила 2 деца на Хокон...

Предполагам, че щом Метте се е виждала десетки пъти с Епщайн без присъствието на Хокон, то дори самия Хокон би бил изненадан от разкритията на тези мейли.

# 1 516
Това не го бях виждала.
Много хубаво, че оставят и текста, на който отговарят. Да се види какво й е написал той и какво отговаря тя.

Това е много лично, интимно, близко и ... не е просто повърхностно познанство, както тя каза през 2019. Тези са били първи дружи, ако не и повече.

От контекста не се разбира след запознанството си с кого е започнала да пуши пак?
Но че пушенето й е увредило допълнително дробовете, е вече напълно ясно. Кокаинът също ги уврежда по начин, който би довел до фиброзата.

Този Епстейн много " очарователен", какво мило отношение на Метте към него. Той направо като ментор за Метте, обгрижва я, дава й съвети за здравето, за емоционалното й състояние, запознат с доста подробности за нея. Мейлите разкриват голяма интимност. При Сара мейлите на моменти оставят усещане за подчиненост, при Метте за твърде голяма близост. И двете пишат доста скандално, Сара винаги е била цапната в устата, но Метте добре се е прикривала.

# 1 517
Тоест е започнала да пуши пак след като се е запознала с доктора, който е прегледал дробовете? Малко не стана ясно кой е този мъж, заради когото е пропушила пак.

Но пък намерих още няколко много интересни имейла. Не знам вие дали наричате dear и love хора, които само повърхностно познавате ...
Метте-Марит няма как да стане кралица вече. Това е непростимо. Или Хокон ще се разведе, или ще абдикира да остане с нея. Видях и снимка на малко по-млада Ингри Александра с цигара в ръката ... Мдам.

Скрит текст:

Сложих ги в скрит текст, че стана дълго. Добавих и последната, дето бях забравила.

Чуждите медии вече пишат за Метте-Марит и Епстейн. 7 немски и 11 от други държави са заявили интерес да присъстват на делото на Мариус, което започва вторник или сряда. Но майка му май ще го засенчи. Тя много умно се покри сега, докато тече делото.

Тук й се подиграват, че явно не знае как да ползва Гугъл и че антуража й, охраната й и всички покрай нея не знаят как да ползват Гугъл. Наричат я Принцесата, която (почти) не може да ползва Гугъл.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 00:58 от Fenris

# 1 518
Изнесеното от досиетата разкриващо близките отношения между Мете-Марит и Епщайн е истинска катастрофа за имиджа на монархията. Бъдещата кралица в близки отношения с един сексуален престъпник. При това дълги години отричаше да е имала по-близка и приятелска връзка с него. Фенрис, какво е мнението на обществото, не желаят ли тя да се оттегли от публичните си ангажименти и може би да се откаже от титлите си? А как ли ще постъпят Хокон и кралят? Предполагам, че ще чакат бурята да отмине, и както с Мариус, ще си заровят главите в пясъка и ще чакат.

# 1 519
Април, невероятна буря е в Интернет и социалните медии. Валят всякакви предложения. Някои си я защитават независимо какво - горката тя. Други казват, че Хокон трябва да се разведе с нея, ако иска да стане крал. Трети казват, че цялата монархия трябва да се махне, защото и двамата не стават. Четвърти пък казват Хокон да се прескочи и Ингри Александра да стане кралица. Пети я обвиняват, че е съсипала кралското семейство и реномето на Норвегия.

Кралят и Хокон още не са коментирали. Засега имаме само официалното изявление от нея и от Двореца. Тя уж поема отговорност, съжалява и не била знаела колко било зле положението. Дворецът пък се извини, че объркали годината, когато тя и той си прекъснали отношенията. Но нито Двореца, нито тя коментират лъжите й, че контактите й с него са били минимални.

В единия от имейлите, където се обсъжда отсядането й в къщата в Палм Бийч, се говори за охраната й. Но посланикът в САЩ по онова време казва, че не е знаел, че тя изобщо е в страната. Значи лично посещение, което даже се е пазело в тайна от посланика. От Полицейската служба за сигурност, които имат отговорността за охраната й пък казват, че те са длъжни да я следват, където тя иска да отиде. И не искат да коментират дали са проверили с кого ще се среща тя и за какво Епстейн е бил осъден.

На мен от тия имейли ми звучи като жена, която не е много щастлива в брака си, и търси емоционална близост с друг мъж. Тя освен себе си, излага много здраво и мъжа си като създава много ясно впечатление, че нещо им куца в брака.
Аз ако пиша на друг мъж така, както тя пише на Епстейн с dear, love, и това флиртуване - то мъжът ми определено ще го изтълкува като провален брак.
Аз залагам парите ми на развод или нещо а ла ''да се преструваме за пред хората, че сме заедно''.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 01:37 от Fenris

# 1 520

Общи условия

Активация на акаунт