Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 1 520
  • 65
  •   37
Отговори
# 60
И мен не ме изненадва, че не съжалявате десетките момичета изнасилени и малтретирани от Мариус и още толкова станали жертва на незаконно записване без тяхно знание за кой знае какви извратени цели. Ясно е, че и съжаление към жертвата на Андрю е продиктувано от това, че е от АКС. Ако беше от Монако щяхте да се правите, че няма нищо, както правите с Албер и никакво съжаление нямаше да изпитате. Без излишен патос!

# 61
Защо се трият коментари за норвежците, а когато имаше същата дискусия, но за Андрю, това не беше проблем.
Нито Андрю, нито Мете са света вода ненапита. Обаче за единия може да се пишат всякакви коментари, а за другият не може.
Кралски особи, които са свързани с Епстайн, и то не защото е разказвал интересни и смешни вицове..
Провокациите не са изтрити, но отговорите се трият.

# 62
И аз съм се чудила за избора на жена от Хокон. Но преди време Fenris беше разказвала, че краля и кралицата си били обещали да подкрепят изборите на партньор на децата си, именно, заради трудностите, които те имали, докато се съберат. Приех, че Хокон просто се е влюбил - Метето със сигурност е била много различна от него и вероятно му се е струвала много интересна. Не вярвам да га държи с компромат. Ако има тайна Хокон, тази тайна ще я знаят техните служби. А на тях една Метте няма да им се опре.

# 63
Попаднах на тази снимка и ми стана смешно.🤣
3 години след определението ѝ за скучна сватба и двойка е отишла с тях и други кралски особи на почивка, която няма общо с кралските им задължения. Залепила си е фалшивата усмивка и лицемерието продължава.

Чудо не видяно, дори и между обикновените хора. Фалш и лицемерие. Вие сигурно показвате искрените си чувства към всички с които ви се налага да прекарвате обща почивка или мероприятие.

# 64
Попаднах на тази снимка и ми стана смешно.🤣
3 години след определението ѝ за скучна сватба и двойка е отишла с тях и други кралски особи на почивка, която няма общо с кралските им задължения. Залепила си е фалшивата усмивка и лицемерието продължава.

Чудо не видяно, дори и между обикновените хора. Фалш и лицемерие. Вие сигурно показвате искрените си чувства към всички с които ви се налага да прекарвате обща почивка или мероприятие.
Със сигурност не прекарвам лично време с хора, които не харесвам. Тя ѝ съпруга си не харесва особено, но все още са женени и този месец го беше хванала под ръчичка за пред камерите. Изказването, че Париж е за прелюбодеяние звучеше сякаш го знае от личен опит.
Имам си едно наум за тези демонстрации на постоянна близост и любов пред камерите. В повечето случаи е просто поза. Помня и Трюдо на коронацията на Чарлз. Демонстрира голяма любов и близост с жена си и 2-3 месеца след това обявиха развода им.

# 65
В социалните мрежи има мнения, че на Вирджиния е платено, защото са искали Мегън да свидетелства на делото срещу Андрю. Смятана е за надежден свидетел, защото е била в близки отношения с Андрю.
Та може бабчето да е защитила внука и жена му, а не синът. 😉

Общи условия

Активация на акаунт