Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 3 641
  • 103
  •   10
Отговори
# 60
И аз съм се чудила за избора на жена от Хокон. Но преди време Fenris беше разказвала, че краля и кралицата си били обещали да подкрепят изборите на партньор на децата си, именно, заради трудностите, които те имали, докато се съберат. Приех, че Хокон просто се е влюбил - Метето със сигурност е била много различна от него и вероятно му се е струвала много интересна. Не вярвам да га държи с компромат. Ако има тайна Хокон, тази тайна ще я знаят техните служби. А на тях една Метте няма да им се опре.

# 61
Попаднах на тази снимка и ми стана смешно.🤣
3 години след определението ѝ за скучна сватба и двойка е отишла с тях и други кралски особи на почивка, която няма общо с кралските им задължения. Залепила си е фалшивата усмивка и лицемерието продължава.

Чудо не видяно, дори и между обикновените хора. Фалш и лицемерие. Вие сигурно показвате искрените си чувства към всички с които ви се налага да прекарвате обща почивка или мероприятие.

# 62
Попаднах на тази снимка и ми стана смешно.🤣
3 години след определението ѝ за скучна сватба и двойка е отишла с тях и други кралски особи на почивка, която няма общо с кралските им задължения. Залепила си е фалшивата усмивка и лицемерието продължава.

Чудо не видяно, дори и между обикновените хора. Фалш и лицемерие. Вие сигурно показвате искрените си чувства към всички с които ви се налага да прекарвате обща почивка или мероприятие.
Със сигурност не прекарвам лично време с хора, които не харесвам. Тя ѝ съпруга си не харесва особено, но все още са женени и този месец го беше хванала под ръчичка за пред камерите. Изказването, че Париж е за прелюбодеяние звучеше сякаш го знае от личен опит.
Имам си едно наум за тези демонстрации на постоянна близост и любов пред камерите. В повечето случаи е просто поза. Помня и Трюдо на коронацията на Чарлз. Демонстрира голяма любов и близост с жена си и 2-3 месеца след това обявиха развода им.

# 63
В социалните мрежи има мнения, че на Вирджиния е платено, защото са искали Мегън да свидетелства на делото срещу Андрю. Смятана е за надежден свидетел, защото е била в близки отношения с Андрю.
Та може бабчето да е защитила внука и жена му, а не синът. 😉

# 64
Съгласна съм с мислите ви и разсъжденията за Метте-Марит. Излагация е.

Към Ингри са малко по-добри настроенията, но и тя отнася критики. И за нея вървяха слухове за кокаин и такива неща преди време, но се потулиха нещата. Или се е стегнала, или просто чадърът и над нея е бил опънат от мама.
Много медии си признаха като избухна скандала с Мариус, че от уважение към кралското семейство, институцията и краля лично не са писали всичко, което са знаели за Мариус през годините. Дали са им шанс да го вкарат в строя сами. И сега си взимат поука - че може би ако са написали това, което са знаели, още преди години, може би това би притиснало Хокон и Метте-Марит да се заемат с проблема.

Птица, според кралският протокол Метте-Марит трябва да запази такива коментари за сватбата за най-близките от семейството и евентуално охраната, която е подписала съгласие за мълчание.
Не да ги разправя на педофил с връзки и интересчия.

Майка и дъщеря с цигара в ръка

# 65
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
На мен Ингрид продължава да ми бъде симпатична и не смятам, че едно младо момиче има вина или трябва да носи отговорност за действията на възрастните. Както не смятам същото за Беатрис и Южени. Но последствия за имиджа на цялото норвежко кралско семейство ще има. Друг е въпроса какво ще става там, когато настоящия крал се спомине. А, на Метето сигурно и е било скучно на сватбата на двама млади, усмихнати и възпитани хора. Все пак дълбоко се съмнявам да се е предлагало като забавление "избелване" от зъболекаря на Епщайн.

# 66
  • Glasgow
Това майката ли е с обръсната глава?

# 67
Циркът в Норвегия е на ниво. И да - Хокон трябва да се разведе, защото рогата са си рога; също така като му дойде ред да бъде крал, моментално трябва да абдикира в полза на дъщеря си, защото рогоносец и то от педофил-сводник населението не търпи (не ме интересува, че няма директни доказателства, че Метте-Марит е скачала в леглото на тоя, за населението имейлите с достатъчни), или Норвегия да стане република.
Метте-Марит - да си събира партакешите, и да ѝ се вземат титлите, независимо че е майка на престолонаследницата.

# 68
Да, Джокер, това е Метте-Марит на младини явно.
Когато се сгоди за Хокон, излезе бивше нейно гадже (и той същата кофти стока като биологичния баща на Мариус), който каза, че имал много компроментиращи снимки и видеа за Метте-Марит, които е готов да изтрие срещу солидна сума пари. Не знам какво стана с него, но тези снимки и видеа така и не се видяха.

# 69
Милионите според мен се платиха, за да не се компрометира Андрю още повече. Което косвено вредеше и на монархията, в частност и на самата Елизабет, защото му е майка. Като се появиха първоначално обвиненията, Андрю направи един филм уж да си изчисти името, а вместо това сам се закопа още повече. БКС сигурно са се усетили, че съвсем ще се довърши, ако го изправят пред съда и потулиха нещата.
Сега положението е друго - краля е Чарлз, ако се стигне пак до дела, може и да го остави да се оправя сам, скъсвайки всякакви връзки с него.
Винаги съм имала усещането, че двамата не са в добри отношения по принцип.

# 70
  • Варна
Няма да се изненадам, ако норвежките служби инсценират инцидент с Мете. Хем ще я премахнат, хем Хокон ще управлява с различен имидж.

# 71
Най-добре да ѝ махнат титлите и всякаква институционална роля, че току-виж ѝ стане скучно и на собствената ѝ коронация. Да я спасят жената, че един ли дерт има...

# 72
Изобщо няма дасе изненадам ако замели историят с Ингри и коката. Очевидно чадърът над Мариус е бил дългогодишен.
Съгласна съм с мислите ви и разсъжденията за Метте-Марит. Излагация е.

Към Ингри са малко по-добри настроенията, но и тя отнася критики. И за нея вървяха слухове за кокаин и такива неща преди време, но се потулиха нещата. Или се е стегнала, или просто чадърът и над нея е бил опънат от мама.
Много медии си признаха като избухна скандала с Мариус, че от уважение към кралското семейство, институцията и краля лично не са писали всичко, което са знаели за Мариус през годините. Дали са им шанс да го вкарат в строя сами. И сега си взимат поука - че може би ако са написали това, което са знаели, още преди години, може би това би притиснало Хокон и Метте-Марит да се заемат с проблема.

Птица, според кралският протокол Метте-Марит трябва да запази такива коментари за сватбата за най-близките от семейството и евентуално охраната, която е подписала съгласие за мълчание.
Не да ги разправя на педофил с връзки и интересчия.

Майка и дъщеря с цигара в ръка

# 73
  • Glasgow
Няма да се изненадам, ако норвежките служби инсценират инцидент с Мете. Хем ще я премахнат, хем Хокон ще управлява с различен имидж.
и за Андрю няколко такива "прогнози" прочетох. Дано не.

# 74
Попаднах на мнение на испански и съм много съгласна с него.

Бил Гейтс е бил поканен да им гостува в Норвегия и са имали обща почивка с децата.
Ясно е, че почти всички рояли са се срещали с него по работа, но малко от тях са били толкова близки, че чак да почиват заедно.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 19:00 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт