Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 3 694
  • 96
  •   5
Отговори
# 45
... Защо ли се обсъждаше по друг начин, когато тема на коментарите беше член на едно друго кралско семейство. Тогава връзките с Епстайн бяха осъждани, а сега какво толкова са си писали. Close...
Не връзките с него, а ползването на една конкретна, неморална и наказуема услуга, която той щедро е предоставял на приятелчетата си.
Нека правим разлика!

Как е правилно всъщност? Епстийн, Ъпстийн, Епщайн, Ъпщайн, Епстейн, Ъпстейн?
Германски евреин е по произход, Ъпщайн би било най-точно, но в САЩ май го произнасят като Епстийн.
И във Уикито е така.

# 46
  • Glasgow
Епстийн тук, но не знам дали това е правилното.

# 47
  • София
Има един вирус, Epstein–Barr virus, който при нас се произнася Епщайн-Бар, но нямам представа как е правилно. То и Ердоган уж трябва да се произнася без "Г" (Ердоан), но никъде не съм го чула така.

# 48
... Защо ли се обсъждаше по друг начин, когато тема на коментарите беше член на едно друго кралско семейство. Тогава връзките с Епстайн бяха осъждани, а сега какво толкова са си писали. Close...
Не връзките с него, а ползването на една конкретна, неморална и наказуема услуга, която той щедро е предоставял на приятелчетата си.
Нека правим разлика!

Как е правилно всъщност? Епстийн, Ъпстийн, Епщайн, Ъпщайн, Епстейн, Ъпстейн?
Германски евреин е по произход, Ъпщайн би било най-точно, но в САЩ май го произнасят като Епстийн.
И във Уикито е така.

А откъде знаем какви услуги е ползвала Мете - морални или неморални?

# 49
Епстайн или Епстийн е на английски, въпрос на предпочитание е от носителя на името. Както и Бърнстайн и Бърнстийн например. За Leonard Bernstein съм чела, че отначало предпочитал да се обръщат към него с "Бърнстийн", но след като станал известен, се спрял  на "Бърнстайн". На български името му се е наложило като "Бърнстейн", но това е отделен въпрос.

# 50
  • Glasgow
За мен е Епщайн, както и Айнщайн, но вече той как е искал🤷🏻‍♀️

# 51
"Епщайн" ще е, ако е германец.

# 52
Нека правим разлика!

А откъде знаем какви услуги е ползвала Мете - морални или неморални?
Там е работата, че не знаем.
Вчера вече го написах (не знам дали още стои), ако узнаем, че и тя се е възползвала от предлагани от него непълнолетни тела за секс, дали момчета или момичета, и по нея ще хвърляме камъни. Сега, за това, че си е говорила/писала всякакви глупости с някакъв неин познат, аз поне няма.

# 53
Въпрос на гледна точка. 😉
Тя е бъдещата кралица, Андрю е едно резервно колело, без което АКС може да работи. Но тя е лицето на монархията им.

Тя се е възползвала от облаги, които са плащани от трафика на непълнолетни момичета. Каква е разликата?

Не разбирам, защо се трият коментари за Мете? Няма да се заличи издънката ѝ.

# 54
Богати и презадоволени хора...
Търсят развлечения, адреналин, секс с малолетни, наркотици .. всичко останало го имат в изобилие.

# 55
Метето най - малко се снабдява с "бяло" от Епстийн. "Избелването на зъби" си е код точно за това. Какво друго може да бъде?
По - интересното е тя какво е давала в замяна ... Като знаем и сина и какви ги е вършел, не би ме изненадало и тя самата да е замесена в трафик на момичета.
Норвежкото кралско семейство мълчи, защото още мислят как да замажат положението. Мете като кралица не я виждам, по-скоро ще премахнат монархията. Или Хокон се развежда и става крал без нея.

# 56
Андрю може да е резерва, но маминка му плати 12 млн., за да не излизат повече неща наяве. Всичките много добре знаят какви ги е вършил андрю и просто го прикриваха. Истинското и справедливо наказание за Андрю е затвор. Другото с махането на титлите са ала бала приказки.

# 57
Ако някой докаже престъпление на Андрю, ще бъде в затвора без съмнение. До сега май няма такива силни доказателства, че да се стигне до затвор.
Да видим на Метте ще ѝ махнат ли титлите и ще я лишат ли от кралица консорт, защото си го заслужава. Ако двора им поне малко иска да си изчисти имиджа то би трябвало да действа доста смело и да изгони порочната снаха заедно с разлигавения ѝ син престъпник. За разлика от Андрю, при Маркус си има доказани престъпления. А ако искат бъдещата им кралица да е известна като една от "любимките" на Епщайн, нека си затъват и да петнят името на монархията.

# 58
Андрю много трудно биха го осъдили, поради липсата на доказателства и това, че предполагаемите му престъпления са се случили преди години. То, е същото и при останалите влиятелни мъже във файловете. Едва ли ще се стигне до съдебно дело. Подобна е ситуацията и при Алберт и той е обвинен в изнасилване, но от Монако нито коментар, нито нищо.
За тях двамата всъщност има ли публикувани имейли с Епстийн?

# 59
Попаднах на тази снимка и ми стана смешно.🤣
3 години след определението ѝ за скучна сватба и двойка е отишла с тях и други кралски особи на почивка, която няма общо с кралските им задължения. Залепила си е фалшивата усмивка и лицемерието продължава.

Общи условия

Активация на акаунт