Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 5 362
  • 130
  •   25
Отговори
# 15
Един друг анализ чета, където ситуацията на Метте-Марит се представя така, че колкото и да е зле, че е избрала да продължи близкото приятелство с Епстейн след като е проверила с Гугъл какво е правил и за какво е бил осъден, по-зле е това, че тя излъга целия народ през 2019 за типа връзка, която е имала с него.
В нейната роля на следваща поред за титлата кралица тя е изгубила доверието на хората. Най-вече заради лъжата. Дори и сега с последното си изказване чрез нейните служители пак не си признава всичко. Дворецът също лъже да я прикрие. Просто лъжите са несъвместими с ролята.

# 16
  • Glasgow
Благодаря за темата🤗

Щандът за вестници днес 😖В този долу дясно пише, че Стармър е казал, че Андрю трябва да свидетелства пред Конгреса в Щатите
Скрит текст:

# 17
  • Някъде там
Благодаря за новата тема! ❤️
Глътка свеж въздух, в сравнение с зловещите новини от вчера насам 😭
Мисля, че сме говорили и преди за тази принцеса, позната ми е като има и снимки.
Не си спомням но историята й ми хареса.
И в духа на наследството й .
Страхотен Хари.
https://www.instagram.com/reel/DUI_Zb3AV0s/

# 18
Чета, че прословутата къща на Епстейн в Палм Бийч, където Метте-Марит е отсядала, е била продадена през 2021. Новите собственици са я съборили из основи, променили адреса и построили чисто нова къща.

# 19
Благодаря за новата тема!
Леле, в Норвегия става все по-неприятна ситуацията...
Не знам Матте как ще се оправдава, а ми е интересно и Хокон каква позиция ще заеме.
А какво става с делото на Мариус?

# 20
  • София
Твърдо съм убеден, че Хокон трябва да се откаже от престола в полза на дъщеря си, ако иска да спаси монархията или поне Метте-Марит да се оттегли от всякакви титли и почести и да остане в сянка.

# 21
Попаднах на статия за бивша приятелка на Вилем.  Казва се Емили Бремерс. И едно време е имало големи главоболия покрай връзката им. Не са я одобрявали, защото произлиза от обикновено семейство.
В крайна сметка и двете снахи са министерски щерки - Максима и Петра(а.к.а Лаурентиен).
Вилем си има типаж за жени, изглежда. Досега не съм попадала на информация за бившите му. Затова ми стана интересно.

Бремерс, е учила право в университета в Лайден , където Вилем-Александър е учил история . Те се запознават през 1994 г. През януари 1995 г. връзката им става национално известна, когато претърпяват пътнотранспортно произшествие на път за съвместна ски почивка в Австрия.

През 1996 г. Бремерс става герой на пиесата „Емили или тайната на Хюйс тен Бош“ от Гер Бьокенкамп , Марк Валрейвен и Дик ван ден Хойвел , която е изпълнена от театралната група „Тьотстен“ , въпреки съпротивата на кралското семейство . Заплахата на държавния секретар Нуис , че театралната група ще загуби субсидията си, не помага.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 11:22 от Tinо

# 22
Епщайн: Епщайн: какво е времето, аз съм на лов за жена си. Париж се оказва интересен, но предпочитам скандинавците
ММ към Епщайн: „Париж е подходящ за изневяра“. Направете си изводите сами! 😬

# 23
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Метте-Марит наистина е затънала яко. Гади ми се от такива жени като нея. Най-малкото добре знаеш какъв мерзавец е Епщайн и пак продължаваш да му бъдеш в обкръжението.
Норвежците ако и сега не реагират и приемат бъдещата им кралица да е такава заслужават целия останал свят да ги презре. За мен въпросът е какво и колко е знаел Хокон и защо е оставил жена си така да вреди на неговата корона и бъдещето на монархията.
За пълен кенсъл е Метето и тя като Андрю.

# 24
Излезнаха плановете на кралското семейство за делото на Мариус.
Никой от кралското семейство няма да е в съдебната зала.

Кралят и кралицата ще са на Олимпийските игри в Италия първите 2 седмици от делото. Хокон ще се присъедини към родителите си втората седмица на игрите.
Иначе си имат и тримата задължения през този период. Кралят има аудиенции, ще се честват разни работи, открива център срещу рак, и т.н.
Явно животът си продължава. Метте-Марит ще се покрие някъде за тези 7 седмици. Предполага се, че ще се скрие в Австралия при Ингри Александра, защото вторият семестър започва в началото на февруари.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 12:18 от Fenris

# 25
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Мете яко я закъса...

# 26
Нов тренд. ''Кланът Хьойби'' за Метте-Марит и Мариус. Така ги наричат тези, които са ''за'' монархията, но против Метте-Марит да е кралица и синът й да е част от кралското семейство. Хората, които ползват този израз, искат Хокон да се разведе с нея, за да запази монархията и честта на семейството.

# 27
  • Glasgow
А Ингрид харесват ли?

# 28
Лъсна истинската същност на Метте-Марит, жена която не е намирала нищо лошо и нередно в това да общува с доказан престъпник експлоатирал сексуално непълнолетни. Пък това, че не се е замисляла колко ще злепостави и нея и кралското семейство, ако някога се разбере за техните отношения, говори, че или е много глупава или много си е повярвала и самозабравила. Заслужава да ѝ вземат титлите и да се оттегли от публичните кралски задължения най-малкото. Не мисля, че има нещо, което да я изчисти от калната локва, в която падна. Образът ѝ на добро момиче е тотално и безвъзвратно сринат. И аз си мисля, че Хокон, за да я търпи може би с нещо го изнудва. Не мога иначе да си обясня неговото мълчание и пасивност. Още повече, че от имейлите между нея и Епщайн между редовете се чете, че двамата са били доста отдалечени и отчуждени, сякаш брака им е за пред хората. А тя си е търсила забежки и нови вълнения другаде.

Реномето на монархията им и доброто име на семейството им е опетнено, заради нея и сина ѝ, който по ирония на съдбата е станал почти същия изверг, както близкият ѝ приятел Епщайн. Съжалявам възрастните крал и кралица, за тях последните години се превърнаха в ад, ударите са от всички страни - снаха им и доведеният им внук от една страна, дъщеря им и зет им от друга страна.

Има нещо, което не ми стана ясно, какво точно е пушила марихуана ли или обикновени цигари? Въпреки че е еднакво безотговорно при положение че е с сериозно и тежко белодробно заболяване. Аз мисля, че и Епщайн я е снабдявал с дрога, не знам, но от прочетеното оставам с такова усещане, сякаш някои изрази и думи звучат като някакви кодови думички. Завърнала се е към старите си навици.

# 29
Благодаря на Давиз за новата тема. Явно ще е посветена на Епстийн и кралски извращения 😁

Епщайн: Епщайн: какво е времето, аз съм на лов за жена си. Париж се оказва интересен, но предпочитам скандинавците
ММ към Епщайн: „Париж е подходящ за изневяра“. Направете си изводите сами! 😬

И какви точно изводи да си направим 😄 Права е жената, кой ходи в Париж, да търси там съпруг/а. Там се ходи за любов! И, о ужас, за изневяра, да 🤣
Отговорила е малко в стила на нашенското "Да идеш с грозде на лозе" 😉
Нормално си говорят хората, като между приятели. И, да, неудачен избор за приятел, както се оказва в крайна сметка, а и жената май наистина е mess, което ме изненадва. Мислех я за сухарка.

Общи условия

Активация на акаунт