Цветарки,продължаваме да обменяме опит-6

• 27 075
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Аз като отида на село и си взимам Wink

Има село - взима...И не само тор взима.....Мъкни и носи...А ние? Да кОпаме цимента на терасите.....

Мами, защо не ми казахте по-рано за разсад от семена за петунии и калдъръмчета????? Ще ви бия да знаете...Можехте да кажете - който желае може сега да посади, за да има май-юни вече градинка.....

# 151
Мами, защо не ми казахте по-рано за разсад от семена за петунии и калдъръмчета????? Ще ви бия да знаете...Можехте да кажете - който желае може сега да посади, за да има май-юни вече градинка.....

аз началото на фебруари писах и тогава посях моите семена на петунии  Wink но си е играчка.ако става въпрос за 4-5 коренчета не си заслужава.но на мен ми трябваха повече и затова сях.в предишната тема писах,че дори едно коренче от разсада ми цъфня

ще допълня и опция натурален тор Wink

# 152
  • гр.Добрич
То и аз сях още преди месеци и то от прехвалените семена  в капсули. Друг е въпроса, че нищо не стана от тях, само 4 коренчета петунии и да видим дали ще си отговорят на цвета.

# 153
на мен пък ми поникнаха страшно много  Shocked оставих си 30 коренчета,а другите ги изкорених още малки,защото нямах място.може би много зависи от семената  Thinking

# 154
днес колежката ми каза че от тези луоквици и семена нищо не хванала Shocked

# 155
  • гр.Добрич
Теди, за кои луковици говориш? Тези от Метро ли? Много хора са дволни от стоката на Стрелиция, ама ние нали сме на другия край на България, ни е по-трудно да купуваме. Аз държа да видя какво купувам и така по интернет още не съм пробвала.

# 156
да за тези от Метро и Брюколаж, ами ще ми кажете ли на дървото на живота как му се вика, че немога да открия в коя тема го споменахме, мамчето ми прибрала и се чудя дали става за бюрото на работа newsm78

# 157
  • Карлово
Спинки, аз мисля тия дни да поръчам от Стрелиция, днес цял ден си кореспондирам с тях по мейла, много учтиви хорица, доставят чрез Еконт. Струва ми се, че ще са коректни, а и доста интересни семена за градината видях. Ще обиколя цветарските и ако не ги открия ще поръчвам.

# 158
за разлика от вас тези Стрелиция сефте ги чувам и отивам да търся в нета за тях Peace

# 159
колко трябва да е голям разсада на теменужките, за да разреждам  newsm78
вие по колко коренчета оставяте в голямо сандъче  ooooh!

# 160
аз съм чувала за теменужките че са достатъчни 2 листа да се поставят едно срещу друго и така се хващат Thinking

# 161
Моите петунии изникнаха като гъби - една в една...Как мога да ги разсадя, колко трябва да станат големи за да го направя и как тези,които ще махна мога да ги прихвана отново другаде? Въобще с една дума - как пишман цветарка може да спаси петуниите си и да има от тях на прозореца си един ден?

# 162
  • Карлово
Теди, аз сайта от тук го видях, преди два-три дни някй го беше пуснал. Вчера цял ден гледам, цъкам и мятам в кошницата. Днес мислех да обиколя из магазините да видя кое го има тук, и кое да поръчвам онлайн, обаче малката вдигна Т и ще си остана в къщи.
Цоцоланке, мисля, че при големина 3-4 см ще можеш да ги разсадиш. Просто измъкваш коренчето и боцкаш в друго сандъче. Аз оставям по 4-5 корена в най-дългите сандъчета, май по 80 см бяха. Поне 3-4 дни ги прибери някъде на сянка, да не са на пряка светлина, аз ги внасям в къщи. Успех и после да покажеш снимки на отрупаната ти със цвят градинка!

# 163
Успех и после да покажеш снимки на отрупаната ти със цвят градинка!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 164
  • Карлово
Я не ми се смей, ами се захващай за работата! NaughtyТо цветарството да не е лесна работа, труд трябва, труд и грижи! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт