Цветарки,продължаваме да обменяме опит-6

• 27 094
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
аз в моя коридор последно заточих един кактус  Rolling Eyes ако има интерес, ще покажа снимка  Wink

# 136
Мацки, скъсали сте се от писане, а аз за седмица отсъствах само.... #Crazy newsm78
Ще чета после, сега се разписвам, та да ви следя Peace

За тъмен коридор и помещения изобщо, аз знам че много върви цветето МЕЧ, а и е красиво, нищо че не цъфти Hug

# 137
  • гр.Добрич
Galita, розичките и циганчетата ти са много хубави - пу-пу. Гуцманията ти какъв вид е точно, че такава на раета не съм виждала.

# 138
  • Карлово
Галита, босилека от семена ли ти е? Отдавна търся да си купя, но по цветарските няма. Искам да го сложа на двора до барбекюто, четох, че гонело комарите. А другите ти са невероятни, пу-пу. Аз не знам как се казва това цвете. И един съвет-когато искаш да дадеш линк към снимка, копираш не адреса, който ти е в адрес-лентата, а върху снимката с десен бутон, избираш Properties и копираш адреса от там.

# 139
за сенчесто место става по-горе споменатите маранта и сансавиера(меч).пилеята е много хубава.като е на тъмно става с красиви тъмни черти.папратовите също стават  newsm78 монстерата също

Галита, босилека от семена ли ти е? Отдавна търся да си купя, но по цветарските няма.

в магазина на стрелиция има.аз от там си взех червен и е хубав.300 семена в пакетчето са,на мен да са ми изникнали половината

галита цветето не е ли бровалия  Thinking http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=190 тук снимките не са хубави,но иначе ми прилича на него

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 12:35 от lamita

# 140
шареното бенджи е клюмнало и много ме е страх за него Tired

# 141
шареното бенджи е клюмнало и много ме е страх за него Tired

във водичка ли е?  newsm78 а до сега добре ли беше или още от пътуването е зле?

# 142
ами от пътуването насам е така, във вода си е, сложих и макло кристалон във водата, на светло е до другото бенджи и е видима разлиаката във вида на листата, клюмнало е и малките листенца изсъхнаха Tired мислех че ще се оправи, но уви

# 143
  • Карлово
Момичета, някой поръвал ли е по интернет от Стрелиция? Колко струва доставката, въобще не ми зарежда хелпа и не мога да се ориентирам как става заплащането

# 144
теди,подръж го още малко във вода.не се отказвай.може да се съвземе  Praynig

микки,аз си пазарувам от там,но по интернет правя само заявката
мисля,че Алекса(или подобен ник) пазаруваше от там,защото не е от София
заплащането май става с момента на досатавката

# 145
ще го държа ами  и от кристалона може да се съвземе, и аз се  Praynig Praynig Praynig

# 146
Момичета кажете цвете подходящо за помещение с изкуствена светлина. Много ми е голо, но се чудя какво цвете ще вирее при тази почти пълна липса на естествена светлина  Sad

За мен  ТОВА цвете е подходящо, както обикновено не знам как се казва, ама откак го натрих в тъмният ни коридор - взе че тръгна.....

Супер, мерси. И аз имам такова - калинка му викам, ама научно как е не знам. Моето на светло се кани от година да умира, ще го занеса на работа Simple Smile може да живне Simple Smile   bouquet

# 147
Дами,пуснах анкета,но ми се струва малко ''тромава''.според вас,ще даде ли ясна представа за ползването на торове или не  Thinking ако трябва ще я променя
мисля,следващата да е с определени марки

Липсва опция- естествена от двора на мама.

# 148
  • гр.Добрич
Сигрно повечето са гражданки. Laughing

# 149
Аз като отида на село и си взимам Wink

Общи условия

Активация на акаунт