Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 33 010
  • 938
  •   4
Отговори
# 210
  • Бургас
Ох, Бъни, и моята снощи имаше дилема "Да се изправя ли, или да се накъдря?". Последно време се къдри с колана от халата за баня, чудна ѝ става косата, дано забрави за изправянето. Опита и мен така да ме навие снощи, но моята коса много късичка.

Започнахме пак танците от днес, много добре ми се отразиха. Сега съм си сипала пръстче вино и чакам да започне новият сериал "Сандокан". Мернах некъв убавец там в главната роля.

# 211
  • Бургас
Загледах СандоканЯ, ама нещо не ми е ок....
Друга е причината де!
Днес стават 40 дни на момчето, което си отиде...само на 19 години... Имаме и подавка... гледам я и рева... сълзите просто текат...

# 212
  • София
selleste, при дъщерята къдренето не е опция. Тя е с много чуплива, гъста и красива коса (всъщност беше), вече две години пресата е най-добрата й приятелка. Два пъти плащах и за ламиниране на коса, нямаше дълготраен ефект. Съсипа си красивата коса и продължава.
Карзче, Cry

# 213
  • при моите деца .....
Добро утро!
Честит празник!
Честито Богоявление!
Нека светената вода отмие грижите,
да донесе здраве, късмет и смях край нас.
Всички болни - да оздравеят!
Да бъдем единни и силни,
и нека реченото бъде сторено.
И днес - на работа!
Продължавам режима.
Хубав ден!

# 214
  • На брега на реката
Добро утро!

Честити да са имениците, ако имаме такива в темата. Здраве и късмет!

Стейси, мъничко остана, ще си нагушкате красавицата!

Мони, бързо да му минава.
За съжаление, това което казват по ТВ, че след празниците се очаква бум на грипа, всяка година се оказва вярно!

Вчера мина спокойно, дано така е цялата година!

Хубав ден, момичета!

# 215
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит празник!
Боби , честит имен ден! Желая ти от всичко хубаво по много.
Честити да са и другите именници , ако има такива.
Днес ще ходя да гледам хвърлянето на кръста.
Хубав ден!

# 216
Але, там е работата, че и столовете им са затрупани с дрехи!
На столовете не ме дразнят много, обаче тези по земята - откачам....
Ние за това преди няколко месеца му инсталирахме и комплект електрически барабани.
Добро утро, момичета!
Вече няма късмети със сутришното кафе.
Честит имен ден на всички които днес празнуват имен ден! Да са здрави и щастливи! Боби, весел празник! Ние се записваме с поредна годишнина- започваме 32-ра година заедно. Пу-пу, още много да имаме да празнуваме!
Стейси, нагушкай детето от всички бг-мами.
Бъни, бързо да мине ревизията.
Косата на щерката също е минала през ежедневното изправяне с пресата. Вече е доста по- рядко, ползва много козметика за коса, прави и домашни маски. Сега ме е страх, когато чуя че иска да се изрусява.
Хубав ден, момичета!

# 217
  • някъде другаде
Мари , честита годишнина. Още дълги години да сте щастливи заедно.
Роди , Мони , как са децата?
Теди имаше много хубава къдрава коса , съсипа я с пресата.

# 218
  • Сливен
Честит имен ден на имениците! Здрави и щастливи да са!
Честит празник на всички! Нека бъдат чути най-съкровените ви желания!
"Стейси, нагушкай детето от всички бг-мами.", Hug
Честита годишнина, Мари! Все с радост да ги отбелязвате! На колко години бяхте?!
Аз убедих голямата да не се боядисва, сега е ред на малката. Редуват се желания за промяна на цвета, с поставяне на пиърсинг Angry

# 219
  • някъде ... тук ...
Честити да са всички именици!
Боби, здрава да си!
Мари, да се водите още дълги години!

Болните да оздравяват!

# 220
Добро утро!

Честити да са всички празнуващи днес!

Всички болни да оздравяват!

Нещо не спах добре нощес и май ще наваксвам през деня.

# 221
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Честито на всички празнуващи днес!
Здраве и много щастие!
Мариии, честита ви поредна годишнина! Още дълги години заедно!
Айде, Стейси, не остана! И аз се пръсъединявам към пожеланието на Мари Simple Smile
Моята девойка сега обмисля татус. Има пиърсинги, много си гледа вече косата, много мазила има, нооо се боядисваше в черно, а сега е с руси корени. Омммм.

# 222
Аууу, Етти! Щерката я чака бал. Да взима мерки да оправи косата, а не да е в последния момент, за да няма неприятни изненади.
Тинна, бяхме келеши на по 16 години. Сега сме дърти такива. Simple Smile
У дома също се говори за татуси и всякакви други щуротии. Само им говоря да помислят, изчакат, да разучат... Обаче гледам аз да не повдигам темата, за да не кажат и направят нещо напук. Тръгне ли разговор се включвам и ръся акъл.

# 223
От вчера и ние сме на тема коси и тинейджърски изцепки, че едната ни 12 годишна иска синя коса. По тоя повод тайно си изсветлила долния пласт на косата и майка и е в шок. Та аз се присетих, че на мен всякакви извращения ми позволяваше мама. Стискаше зъби и ме оставяше да се правя на маймуна. Единствено татуировката си направих на "зряла" възраст. Пъпа си го пробих в осми клас и още си имам обеца.

# 224
  • София
Честит празник, момичета!
Честити да са всички именици!
Мари, още много годишнини да отбележите в сговор и любов!
Малкия вчера през деня беше доста по-добре, но вечерта пак започна да вдига температура и стана като парцал.
Аз със щерката удържах фронта за боядисване до 17,5 години. Татус също не съм й разрешила да си направи досега. Вече е пълнолетна и решенията на каква маймуна ще се прави си ги взема самостоятелно. Не че пак не давам акъл.
Стейси, поздрави и целувки на момичето ти!
Али и аз не спах добре, но за съжаление на работа няма да има как да дремна.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт