Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 40 170
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Кротко си пия кафе и си чертая мебелите по новия ми проект. Голямата отива на математика,а малката чака една нейна съученичка да дойде,за да правят проект.

# 361
Селесте, ще видя какво ще сложи снаха ми, ама тя не е особено по изгъзиците. Алечко хвана четка за рисуване. Нарекохме го, че ще стане художник като пра баба си, обаче.... не му се отдава особено 🤣 Да е жив и здрав!

Темуто страшна зарибявка... Последно поръчах къща на котките. Те, разбира се, лежат в кашон 🤣

Не съм припарвала в хранителна верига от преди празниците и се чудя дали и днес има нужда да си го причинявам... Не сякаш.

# 362
Изпуснала съм сутринта да се разпиша в темата.
Съни, честита да е свекървата. Али, да имате страхотен прощъпулник!
При нас леко вали дъжд, но иначе времето е топло.
Мъфин, ако има къде да я позиционираш, не мисли дълго за сушилня.
Хубав ден, момичета!

# 363
  • Бургас
Добро  утро!
Сушилнята е голяма работа, та хич не го мисли,Мъфинче! Купувай и ще се родиш!
Съни, честита да е свекърва ти! Да те слуша и обича!
Честит прощъпулник на Мартичко!

# 364
  • София
янче, честито на патерица! Бъди здрава, щастлива и обичана!

# 365
  • Бургас
Забравих да честитя рождения ден на Яна вчера. Пожелавам и много здраве и щастие. Повече време с любимите хората!

# 366
Честити да са празнуващите!
Миналата седмица бяхме канени на прощапулник, стандартни предмети са слагали.
Ако някой ми беше казал преди година, че ще съставен с аларма в събота, за да ходя на тренировка... Та, стопи ни лагерите.
Сега пътуваме към нашите, ще празнуваме майка.

# 367
  • Euskal Herria
Благодаря на всички ви за пожеланията!
Ужасно е и днес времето, ама е належащо излизането. И торта имам да правя. Simple Smile
Хубава събота ви желая!

# 368
В 50 евро се хвана Мартичко 😁 Иначе стандартни неща беше сложиша снаха ми. Питката,  която беше направила беше страхотна, добре,  че не закусих 🤣

# 369
  • Бургас
Свършихме единият проект, бърз МОЛ (можехме и без него,в тоя дъжд) и сега гледам как четвъртокласничката и нещастния и баща лепят домакинска хартия върху балон с лепило за тапети

# 370
Благодаря за пожеланията момичета. Златна ми е свекървата, жива и здрава да е.
Свършихме 70 % от задачите. Освободихме спалнята и не е вече склад. Сложихме сушилнята на мястото й. Сглобихме един шкаф, който се оказа огромен. Пак му гледах размерите и не би трябвало да е толкова голям, но пък е хубав. Цветът да дървесната част не съвпада съвсем с гардероба, но са близки. Не успях обаче да почистя, продължавам утре пак.

# 371
  • Телиш/Плевен
Съни, здраве и дълголетие пожелавам на свекърва ти и все така да се разбирате! Heart

# 372
  • при моите деца .....
Привет!
О, Лина, ние правихме същото миналата неделя.... Митето каза, че нашият проект е бил най-грозен 🤣
Днес времето беше схнас, добре се разходихме, природа, денивелация...
Малко снимки от днес

# 373
  • Бургас
Боби, искам да прекарам един ден с вас на поход!
Много добре ви се получава!

# 374
  • при моите деца .....
Карз, в Етрополе има всяка седмица зимен празник до средата на февруари....

Общи условия

Активация на акаунт