Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 20 357
  • 602
  •   9
Отговори
# 570
Щерката сега не разубеждава, че за брадичка последствията били повече косми. Така ли е? Аз ще убивам около десетина.

# 571
  • някъде другаде
Руми , честита да е дъщеря ти! Здрава , щастлива и с много късмет.

# 572
Мари, и аз се чудя за лицето и малко ме е страх. Засега съм на цели крака, ръце, интим и мишници.
Титина, техният е диоден и не е най-доброто на пазара, ама цените са много окей и някак не ми се дават тройно за александритен. Дано поне има задоволителен ефект.

# 573
Румка, честита да ви е девойката. Здрава, щастлива, удовлетворена и с късмет Birthday.

# 574
  • Euskal Herria
Руми, здрава и щастлива да ви е рожденичката!

# 575
Лице и мен ме е страх да правя, освно за да не пигментирам.

Интим, мишници, крака и ръце правих аз. На краката по-малко процедури, не знам защо. Доволна съм, няма никой вече.

# 576
Щерката сега не разубеждава, че за брадичка последствията били повече косми. Така ли е? Аз ще убивам около десетина.
Аз имам операция на брадичката и по соц време бръснеха преди операция ( на 13 годишно дете какви косми видяха там). Но да, след това край белега и от бръсненето се появиха. 4 процедури с лазер и изчезнаха. Не се появиха нито по време на бременноста ( имах притеснение заради хормоналните изменения), нито след това

# 577
Аз правех лазер на горна устна в gpoint. Нямам оплаквания. Не са повече, тук там понякога излизат още 1-2, но са тънки и светли, скоро ще ходя на поддръжка, че не съм ходила от август. Единствено с ръцете не се справих нито с домашния фотоепилатор, нито с лазер. Ама там едва се виждат, затова така.

# 578
  • София
Здравейте!

Руми, честита да е дъщеря ти! Здраве и късмет да има!
Палци за всички, които имат нужда!
Ние ходихме на пазар, после направихме разходка с кучето. Времето е приятно. Сега чакам Гоги да заспи, аз ще пия кафе.

Хубав ден!

# 579
Титина, само ти и приятелката ми, която от 25 години живее в Америка не са правили поддръжка на третираните зони. Много искам да знам защо тук няма отлични резултати.
Иначе мина моята процедура. Ще споделям какво се случва.
ММ ми снима панорамната снимка на момчето. По мое мнение ще му се вадят два мъдреца, мрън.

# 580
Мари, и на рожденичката ще се вадят. Двата долу са позиционирани хоризонтално във венеца.
Чака да ѝ мине сесията и ще запазва час.

# 581
Мари, аз съм го правила в Канада, но не съм чула от приятелки правили го в Канада или САЩ да правят поддръжка.
Калин иска да прави, но е още много малък...та в тази връзка бях правила проучване. И се чудех дали фото-епилацията не е по-добро.

Сега се прицетих, че една дружка в Канада има такова студио, дано не забравя да я попитам. Тя ще ми обясни

# 582
Канада, Америка... Още едно доказателство, че тук не е за цял живот.  Странно ми е защо е това.

# 583
Зависи, Мари. Преди 17 години правих 3 процедури интим, по различни причини не продължих. Но това, което изчезна тогава, не се появи повече. Даже като ходех миналата година в gpoint, те се изненадаха, че толкова години нищо не е поникнало. Много ме беше яд, че тогава не направих всички процедури, предполагам, че още с 3 щях да си реша проблемите в тази част.

# 584
Тит, за лазера не знам, но за фотото трябва да е навършил 18 г., по-скоро да е излязъл от периода с буйните хормони Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт