Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 34 240
  • 980
  •   3
Отговори
# 960
Добро утро!
Кал и дъжд не са ми любима комбинация, но това е положението.
Искам да е събота, а е едва вторник Simple Smile Хубав да е дано!

# 961
  • Бургас
При нас положението е "нова година беше преди векове,но все още я януари". Много работа , наведнъж издаваме три обекта.
Аз съм без деца (не че ми пречат,де) така че мога да дойда на среща всеки ден след 17,30, събота/неделя цял ден .

# 962
  • Бургас
Добро утро!

С главоболие станах, мажа се с един ментолов камък, ама май и до хапче ще стигна. Успях иначе секунди преди включване на камерата да изключа котлона и фурната, наготвих за днес.

Але, ще го измислим. Може една сладкарница до вас да направим, че да не ходиш много ти.

# 963
  • София
Добро утро!
И на мен не ми харесва калта, но такова е положението. Цяла седмица явно поне ще трябва да го търпим.
Стейси, прекрасна новина за вашия човек! Стискаме палци да се възстанови напълно много бързо.
Аз имам още 2 дни последни напъни за документи пред банката за една сделка. Минаха 2 години в оправяне на документи. После само ще е зор да се плаща поредния кредит. Neutral Face

# 964
  • Бургас
Добро утро, днес нещо ми драска гърлото, в събота се гледахме с внука, той болен, аз да не закъснея. Много прихващам от малки деца, от времето на каките е така- да не се разболее дете, веднага хващам и ме държи поне три дни след като сме я излекували нея.
Селесте, явно не си качила килца по празниците щом срещи по сладкарници предлагаш.

# 965
  • Бургас
Бел, аз от сладкарница по-малко ще кача Simple Smile Иначе първо, второ, десерт, питие Wink

# 966
  • Germany
Добро утро!
Днес си останах вкъщи, че нещо ме боли корема и реших, че няма да съм единствената балама, дето не взима болнични. Иначе и тука почнаха да ме товарят най много мен, щото се справям, а другите все не могат, не разбират или излизат болнични. Шефката вика, че такъв човек като мен до сега не са имали. Еми, няма и да имат. Аман от скатавки. И аз ще викам "това не го мога" и готово.
Разходих Инка и чакам големият да стане за да пусна пералня. Днес му е почивен ден и не искам да му шумя, да може да се наспи. После ще ходя да си купя боя, че корените ми са доста израснали, ама ще се боядисам уикенда, да не решат, че съм ходила на фризьор по време на болничният. Навън проби слънце и светът стана хубав Simple Smile
Спокоен ден на всички!

# 967
Бел, аз от сладкарница по-малко ще кача Simple Smile Иначе първо, второ, десерт, питие Wink

Селесте, в комплекса са отворили и пъб, така че лесно може да стане замяната 🤣

# 968
Тони, пробвай към хапчетата да добавиш и капсули чесън с алицин. Има и без мириз.
Селесте, ама и ти  с тази сладкарница...

# 969
  • София
Големи са подстрекателки покрай морето. Ще трябва да мислим кога да ви идваме на гости. Kissing Face

# 970
  • Бургас

И стек хаус, ако ще си говорим

# 971

И стек хаус, ако ще си говорим
Да, ама викам да не изгрубявам 🤣

# 972
  • София
Добър ден!

Ние се готвим за сън. От сутринта вали, но успяхме да излезем за малко. Вчера не сме излизали и беше тегаво. Скука голяма. А подобно време е само за книга и одеяло. И това и смятам да направя.
Стейси, много добри новини! Дано се възстанови напълно момчето!

Хубав ден да имате!

# 973
  • Бургас
Само да решим какво ни се яде, щото има и нов ресторант, който е малко тюрлюгювеч, от тава джигер, през риба и разни мръвки, до пица и паста.

# 974
Много сте нахални да знаете.
Искам и на сладкарница, и на стек хаус, и където и да е, ама да съм на сбирката. Фръц

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 14:15 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт