Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 36 735
  • 1 058
  •   4
Отговори
# 1 020
Ха-ха, мен Калин ме проверява с Чат-а. Тази година имаме договорка всеки ден по 10 задачи.. ако протестира бройката се увеличава. Надявам се че вече схвана концепцията, че ако протестира и вика, решава двойно и тройно задачи.

# 1 021
  • Бургас
Селесте, кой е този вълшебен сайт?
Моя от октомври месец ходи на уроци по математика. Уж разбира задачите, и пак го сварвам да решава с глупавото ЧДПТ.... От мързел, не от не знаене.

# 1 022
  • Бургас
Карз, domashnobg Някаква минимална сума беше тримесечният абонамент примерно.

# 1 023
  • Бургас
ЧУвала съм го. Благодаря ти, Селесте!

# 1 024
За Мони:
Скрит текст:

# 1 025
  • Сливен
Титина, и аз така правех, до преди година. След девети клас, ако сами не искат,  положението става сложно. Не мога да се оплача вероятно, успеха й е отличен, на ръба. Може и повече по някои от предметите, дразни ме мисленето, защо да си давам повече зор, и така е добре.
Ооо, Макс е прекрасен! Ако живеех в къща, щях да имам и куче, и коте, освен сегашното пернато.

# 1 026
  • Бургас
Ени, разкошен е!
Много са хубави докато са палета!

# 1 027
Добро утро!

Ени, много сладък Макс 😍

Днес рано раних, но ще пътувам до София. Малко ми е свито, че е важно. Служебно е де, не е нещо свръх драматично.

Спокоен ден,  банда!

# 1 028
Добро утро!
Али, успешно да мине срещата!
Селесте, благодаря за сайта, предадох го на момчето.
Ени, разкошен е тоя глезльо.
При нас в валяло, но нали сме подготвени с прогнозата за времето и вече не се впечатлявам. Ще мине, вижда му се края.
Хубав ден от мен, момичета!

# 1 029
  • при моите деца .....
Добро утро!
Али, стискам палци успешно да мине срещата 🍀
Днес ми е по-спокойно в училище.
Хубав ден!

# 1 030
  • на Мелмак
Добро утро от Виена, момичета!
Прекрасен куч, Ени Gift Heart
Оформени са, от малкия не съм доволна, но....
Съни, аз също се присъединявам, че шкафчето не е ок. Yum
Тони, потърси друго мнение.
За съжаление баща ми го объркаха с кръвно, сърце и беше фатално.
Али, да можеш спокойно да стигнеш до София, аз за срещата не се притеснявам.
Ем, ще се съобразявате, едно 10-12г. Свиква се и е много готино да показваш света на твоето дете Revolving Hearts
Вчера, вечеряхме в страхотен ресторант, до Виена. Апартамента, който съм избрала отговаря на снимките, доволна съм. Днес започва обиколката. Плана е - Виена да хареса на щерката повече от Мюнхен Wink, ако може поне обувки да си избере за бала, ако не и цяла рокля. Шорнбрун, забележителности, мисля на опера да ги заведа. Дано ни стигне времето за 4 дни.
Каквото снимам, ще пусна Simple Smile
Скрит текст:

Засега не духа, дано и да не започне. Simple Smile
Хубав да е денят ви!

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 19:27 от etty775

# 1 031
  • На брега на реката
Добро утро!

Ети, страхотна е щерката! Пу, пу, пу! Много хубаво да си изкарате и да имате време за всичко планувано!

Ени, много е сладко кученцето.

При мен нищо ново, освен, че поднових тренировките по аеробика.  Помагат ми на болките в крака и кръста. Записах час за кинезитерапевт да видим какво ще каже, но май няма да ми се размине ЯМР-то. Имах час и за гинеколог, но се обадиха от клиниката, че се отлага. Знам, че и те са хора, но бече бях пуснала отпуск и е свързано с пътуване и друго неща и сега ще търчим до София две седмици подред. Поне ще си видя дечицата.

Али, успех !

Хубав ден, момичета!

# 1 032
  • София
Добро утро!

Ети, супер е щерката! И ресторанта е много интересен!
Макс е много сладък! Гушка ми се бебе куче. Simple Smile
Ранобудна съм тази сутрин. Мъж и дете още спят. Няма да имам време да си изпия кафето на спокойствие. Но ще пробвам, все пак.

Хубав ден!

# 1 033
  • Бургас
Добро утро!
Ети,много е красива щерката!
Бубе, ще се справиш!
Хубав ден!

# 1 034
  • някъде другаде
Добро утро!
Ети , страхотна е дъщеря ти. Дано изпълните заплануваното. Приятна разходка.
Ени , много е сладичък Макс.
Ем , бях на кардиолог , сърдечни проблеми нямам. Аз отдавна пия хапчета за кръвно ,но от едното кашлях сутрин и ми го смениха. Вчера , като изпих хапчето за обед сутринта и нямах проблем , ще видя днес .
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт