Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 36 312
  • 1 042
  •   5
Отговори
# 1 035
  • Germany
Добро утро!
Пак се будих през нощта и сега ми се спи. Добре, че е четвъртък и все ще добутам седмицата.
Ени, чудесен Макс. Показвай ни го по често.
Ети, прекрасна е щерката. Дано й хареса Виена. Аз съм била там отдавна, но много ми хареса, а големият преди 2 г беше очарован. В Мюнхен още не съм била, но всички казват, че също е много добър град за живеене - скъп, но с много възможности, много близък до българският климат и близо до Австрия и Италия. Аз с удоволствие бих се преместила там Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 1 036
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Ети, успех с плана! Аз харесвам Виена повече от Мюнхен Simple Smile
Хубав и спокоен ден на всички!

# 1 037
Добро утро.
Прекрасен Макс.
Али, успех.
Ети, весело да си изкарате и да се изпълни плана ти. Прекрасна е дъщеря ти.
За шкафчето - и мен ме дразни, но явно имам нужда от почивка. Досега такъв карък не съм имала в този апартамент. То е криво, кофти материал, абе изобщо ужас. А не беше евтино като за нощно шкафче. Обаче наистина ще си дам почивка и като си харесам нещо друго, тогава ще купя, няма да търся сега.
Хубав да е денят ви.

# 1 038
  • при моите деца .....
Ети, прекрасна е дъщеря ти.
Дано изпълните всичко, което си планирала.
На мен Виена много ми хареса....
Много хубава разходка си направих.
Готова съм за работнша ден.

# 1 039
  • Бургас
Ети, много ми хареса девойката, много готина. Артистична натура е, нали?

Много гадно вали тук, размина ни се излизането в парка. Поне изчистих хладилника, докато слушах второкласниците.

# 1 040
Мале, Етти, очите ми останаха в щерката. Пу- пу! И колко хубаво се вписва в атмосферата на снимката!
Пожелавам хубаво да си прекарате, хапнете и напазарувате!
Буб, бързо да намериш решение за болежките.
Тони, моя приятелка също кашляше от хапчета за кръвно. Мога да я питам от кое точно и какво последва след това.

# 1 041
  • Sofia
Ети, да ти е здрава и щастлива щерката!
Макси е сладур, за съжаление не остават малки, но и като пораснат са си големи бебета.

# 1 042
  • София
Привет!
И аз чакам ММ да се върне от нотариус. Много голямата сделка, която чакахме от 2 год. й дойде реда.
Ети, чудно да си изкарате и да посетите всички места, които си замислила! Щерката е прекрасна! Дано намерите повече неща за бала и да й допадне града.
На мен лично ми харесват и Мюнхен и Виена. Не бих искала да живея в нито един от тях. Relaxed
Чудесен Макс!
Да минават болежките на всички!

Общи условия

Активация на акаунт