Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 39 925
  • 1 156
  •   3
Отговори
# 1 095
  • Germany
Ени, прекрасна е! Много е красива, а очите й са магнетични! Пу-пу!

# 1 096
И нашият Емил избяга, докато проветрявах, съм забравила да затворя вратата на верандата. Накатеричил се и припка по мократа трева. Бърже-бърже влезна, малко след това накара елхата да припадне (да, още не сме я прибрали), само в белите върви. Ама ми е сладур.
Виена e прекрасен град. А в Haus des meers връщат изгубени деца, че и им търся персонал да ги успокоява на родния език.
Ени, много ви е хубаво детето!
Аз съм едно дете и бях категорична, че ще имам повече от едно. С разлика 2г, 6м и 15 дена са, много се бият и се дразнят, но понякога си играят заедно, след малкото, което не е млъкнало от раждането си, рязко ми мина меракът за повече, а и си бях казала, че до 30 колкото успея да родя - толкова, 2 успях. Сега нито ме умиляват бебетата, нито ми липсва бебешкият период, предпочитам ги разумни и говорещи, нашите са само говорещи, разумът се надявам някога да дойде...

# 1 097
Да позная, не е бил Лио Joy

Ма как позна 🤣🤣🤣
В същност и той излезе, видя, че вали, видя двама луди които се гонят в калта, вдигна вежда и се прибра на топло 🤣

# 1 098
  • София
Ем, и следващите ви деца да са все така послушни и спокойни! Purple Heart
Усмихнахте ми деня с историите си! Kissing Face
Чудесна Синеочка! Момчетата от сега трябва да събират сили. Relaxed
Браво на Гоги!

# 1 099
Али, ти си герой....много ли изцапа белия анцуг? Чудя се защо не оставиш животинките да са външни и вътрешни?
Синеочка има магнетични очи
Ем, 3 или 4, както каза една приятелка след второто спрях да ги броя ( това в отговор, че има 4 на главата си, а взема и моето от училище)

# 1 100
Чуд- на Синеочка, пу- пу!

# 1 101
Момичета, при мен хубавото не се задържа.Имам пак проблем при мамолога, може би и да е рецидив от преди 2г.Днес си правих мамографията. Но ще го решавам каквото и да е. Много ми хареса тези дни една мисъл, от книга и си я повтарям"Стегни се и продължи". Дава ми сили. А съм и болна, някаква кашлица ме мъчи.Завършвам с това, че си купих нещо дребно днес за утеха🩷

# 1 102
Савина, много хубава мисъл! И това ще мине! Само бъди силна и се дръж!

# 1 103
Али, ти си герой....много ли изцапа белия анцуг? Чудя се защо не оставиш животинките да са външни и вътрешни?

Ами достатъчно 🤣 Не стига, че се охвърлях с кал, ами и като хванах накрая пумата и той ме омаза 😁 Няма как да оставя котките да щъкат на вън, да ги бият другите котки, да са контакни  на болести, да ги изяде куче или да ги блъсне кола. Хеле Лийкото,  който на 12 часа взема лекарство.

# 1 104
  • Бургас
Сави, Flowers Four Leaf Clover!

# 1 105
  • Germany
Сави, стискам палци да е нещо безобидно! А ако е по сериозно, важното е, че е хванато навреме и бързо ще го пребориш. С теб сме!

# 1 106
  • Бургас
Сави, дано е нещо безобидно! Стискам палци!
Гогича не го видях, ама си го знам, че е сладур!
Синеочка е разкошна! Много красива с магнетични очи!
Умилихте ме с тези разкази за малките дечица.... Моите са с 3 години разлика. Задружни са във всичко! Най-вече в магариите! Но са разумни, де! С големият изобщо не усетих, че имам бебе. Много кротичък и послушен беше! Обаче малкият - все още ми разказва играта! Simple Smile Но, така е, здравите деца са палави и щури!
Але, хич не ти е било весело днес! Утре да се насладиш на релакса!

# 1 107
  • някъде другаде
Сави, дано е нещо безобидно. Прегръщам те.

# 1 108
Благодаря Ви🌷🌼🤗

# 1 109
Сави, 🤗🤗🙏

Общи условия

Активация на акаунт