Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 21

• 24 214
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
На бележката пише точно колко е рестото. Не знам как може да е трудно.

# 31
  • Буркина Фасо
на бележката е изписано, но след като знаеш какво да натиснеш преди да завършиш плащането.
касиерите са минали обучение как да се справят при 2 различни валутни плащания и какво да се връща като ресто.
може би касиерката не е присъствала на обучението или пък е била несигурна и за това е извикала помощ.
към старото меню на монитора им е добавен бутон за плащане в евро. натискаш го и следваш инструкцията.

# 32
  • Бургас
Това жълто кафе на Едушо е много хубаво! Редовно взимам от него, но от друг магазин. Не съм го виждала в нашата Била.

# 33
Това жълто кафе на Едушо е много хубаво! Редовно взимам от него, но от друг магазин. Не съм го виждала в нашата Била.
Цената му в Кауфланд днес за 500 гр е 24 лв!!!

# 34
  • Бургас
Абе, тез нормални ли са?
Как 24  лв?
Аз го взимам на 7-8 лв

# 35
Еми, казвам ти Wink преди 2 часа бях там. Мигах, гледах. Така пише Wink

# 36
  • Бургас
Ужас! Както обичам да казвам, за подобни случаи ,,Да си го пият!,,

Не виждам някой да пазарува продукти, които са изкуствено завишени!

# 37
  • Буркина Фасо
Абе, тез нормални ли са?
Как 24  лв?
Аз го взимам на 7-8 лв
казвай магазана където се продава за 7-8 лв. сега.
Едушо, Едушо, но само класик и само един грамаж ли е? може и от там да има разлика в цената.

# 38
  • Melmak
В Билла страдат много от липса на персонал и честно казано ми писна с проблемите там. Живея в близост до такъв магазин и често се налага да пазарувам там.
Спорила съм и съм се карала с персонала, защото се начисляваха 25 стотинки (по спомен) на всичко, което купиш насипно, като маслини, салати от студената витрина. Един път поисках нарочно да ми сложат маслини в плик. Слагат ми. На касата директно с баркода на маслините излиза и цена за кутия. Помолих да ми махнат сумата за кутия, която видно не съм ползвала - не може. Върнах направо маслините. Понякога имат абсурдни “правила”.

# 39
  • In transit
Това с кутиите е във всички вериги, мисля, че ги задължиха да го правят. По-скоро се дразня, че така и не вкараха картонени или алуминиеви съдове, както е в другите държави, а продължават с тези пластмасови кутии.

# 40
  • Melmak
Не знам дали са ги задължили, аз рядко купувам от топли/студени витрини. И аз не съм за 25 стотинки, а за това, че не желая да ползвам тия въпросни кутии. В ебаг идват хартиени кутии като съм поръчвала насипни маслини.

# 41
От 1 януари пластмасовите кутийки са  по 0.18€

# 42
  • София
Днес случайно забелязах, че бананите в Била са 7.02 лв/кг., в Глово. В магазините колко са, някой знае ли? Кроасаните с масло са 1.74 лв. В Лидл и Кауфланд са по 96 ст. Не, че и там не са увеличени след Нова година, но с няколко стотинки.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 22:05 от Аглея

# 43
Странни с цените, да. Бананите са 3 и нещо. Кроасаните 1,20 -1,30 лв....

# 44
На бележката пише рестото в евро, не в лева.
Съжалявам касиерите, кофти ще е този месец.
На нея на монитора й пише в евро, а тя иска да връща в лева, затова се е объркала.

Общи условия

Активация на акаунт